« Върни се назад Публикувано на 08.10.2021 / 19:09

ЛЪЖИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ ЛЪСНАХА! 3 МЕСЕЦА КОНСТИТУЦИЯТА Е НАРУШАВАНА ОТ РАДЕВ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА. СЕГА НАРЕД Е ПРОКУРАТУРАТА!

3 месеца Кирил Петков е бил служебен министър с двойно гражданство. Чак на 20 август е бил издаден официално документ от Канада, че вече не е канадец.

3 месеца от 21 май до 20 август 2021 Конституцията е била нарушавана ежедневно с присъствието му на поста и с всеки един незаконен акт на министъра по служба Петков.

Преди да издаде Указ в нарушение на основния закон Румен Радев е получил лъжлива декларация от Кирил Петков, че не е чужд гражданин.

Ето оригиналния сертификат и в превод, който пусна Петьо Блъсков*.

Помните ли лятото лъжите на Петков как документа бил пристигнал в Букурещ, но го мързяло (нямал време) да отиде да го вземе?….

Помните ли плитката му опорка за малоумници, че бил само българин в сърцето и че важна била датата, в която заявил своето желание пред канадците?

Сега наред е прокуратурата.

Истината е ясна – престъпление има.

Решението на Конституционния съд вече е формалност и ще има тежки последствия върху решенията на служебния кабинет и дейността на президента Радев, който с акта си е нарушил върховния закон на Република България!

Съд! Съд! Съд! Страшно мазало, нечувано досега. Филм на ужасите!

Николай Бареков

*Петьо П. Блъсков:

Лъжец!

Четири месеца захаросаният харвардски мошеник лъга най-нахално целия български народ, че не бил канадски гражданин.

Лъга нагло, лъга напоително, лъга хората в очите, лъга и от телевизора.

Съвсем съзнателно, с умисъл, подписа декларация с невярно съдържание преди назначаването му с указа на Радев.

На тетия месец започна да лъже, че не бил канадец, но документите му били в Румъния ама нямал време да ги вземе.

Преди месец юридическия тинк-танк на Прокопиев му съчини тезата, че нямало никакво значение кога Канада е решила, че той не е неин гражданин, а имало значение кога той си решил за себе си, че не е.

Това в момента се опитват да налагат, чрез машината за лъжи на Прокопиев, това е тезата и на защитата му.

Не се шегувам.

Почтеност ли?

#ОСТАВКА

#наглец

#бахтилъжцитебахтичудотото

#бахтинаглецитебахтичудото

*факсимисетата са от оригинала и превода на официалният документ за отказ от гражданство издаден от канадската държава, които доказват, че канадското му гражданство е прекратено на 20.08.2021

«