« Върни се назад Публикувано на 26.02.2022 / 20:22

ЛЪЖИТЕ НА ВОЕННАТА ПРОПАГАНДА. БЪЛГАРСКИТЕ СМИ СА ЧАСТ ОТ ЛЪЖАТА. А СЕГАШНИЯТ ПРЕМИЕР Е НАЙ-НИСКОТО НИВО В СКАЛАТА НА ОЧАКВАНИЯТА ЗА ПРОМЯНА. ТОЙ ПРОСТО Е ГЛУПАК.

Лъжите на военната пропаганда:

Гледам видео на военна машина по празен булевард на Киев.

Внезапно машината завива вляво и прегазва лека кола.

Оказва се, че машината е украинска, стара и отдавна не е на въоръжение в руската армия. Тежи 11 тона. Изказва се предположение за механик-водач, който е неопитен и се е объркал. Може да е и нарочно.

На другия ден в нашите СМИ, включително Блъсковия Труд, пише, че това е руски танк, който нарочно е прегазил колата.

Първо, танк, който да тежи 11 тона няма. Минимално 40 тона.

Второ, нито една свободна медия не показва каквато и да било руска тежка техника по улиците на Киев. Щяха да ги покажат много преди Блъсковци.

Трето, мисирките на българска територия лапат лъжите на украинската пропаганда като гъски, подготвени за гъши пастет.

Показват бандеровци, които разполагат системи за залпов огън в населени места.

Нито едно СМИ не показва тези кадри. А те използват методите на терористите, които използват мирното население за щит. Защото руснаците декларират, че няма да обстрелват населени места.

Показват жилищен блок, ударен от снаряд. И веднага пишат, че е ударен от руска ракета. Доказателства няма. Няма даже ранени. Какво пречи на бандеровците да стрелят по сградите и да го припишат на руска ракета.

Сто пъти показаха видео, пуснато от една мисирка, как баща се прощава с детето си, защото отивал на фронта да се бие с руските агресори. Оказа се обаче, че записа е от Горловка и бащата се прощава с детето си, което с майка му отива в Русия, а той – да се бие с фашистите.

Българските СМИ са част от лъжата. Както бяха през цялото време, докато ни управляваха мутрите. А сегашният премиер е най-ниското ниво в скалата на очакванията за промяна. Той просто е глупак.

===

Журнанистката, която е от Тайм, която използва фалшивото видео от Горловка, се казва Лариса Браун. А това в ООН го използва представителката на САЩ. Точно като “доказателствата” на Колин Пауъл пред ООН за ОМП в Ирак.

Богомил Бонев

«