« Върни се назад Публикувано на 13.10.2022 / 9:46

ЛЪЖИТЕ ВИ НЯМАТ КРАЙ, МИНИСТЪР ШИШКОВ!

Защо, господин Шишков?

Защо прикривате корупцията в строителството на пътища? Защо сътворихте  поредната обслужваща корупцията ПР акция в историята на МРРБ? Защо помпозно представихте  резултати от лабораторни проби на магистрала “Тракия“, взети в участъка от Стара Загора до Ямбол? В безуспешният Ви опит да заблудите хората, че сте загрижен за живота, здравето и парите им, Вие решихте да измамите обществото, вземайки проби от пътна настилка, която е строена преди 10 години и от резултатите, на които няма да произтече абсолютно нищо, поради простата причина, че освен амортизацията, която е нормална, е изтекла и гаранцията на строителството.

За сметка на това отказахте да съдействате на Института за пътна безопасност да вземе проби от новостроящи се и новопостроени пътища като магистрала „Европа“, пътя Ботевград-Видин, магистрала „Хемус“ (Лот 1) и магистрала „Тракия“ от Чирпан до Стара Загора. Вие никога няма да вземете проби от тези пътища и да ги предоставите на Института за пътна безопасност да ги изследва в международна лаборатория, защото никога няма да посегнете на тези, които ви инсталираха и Ви крепят на този пост, на тези на които се разплатихте по незаконните според вас „инхаус“ договори. Служебното правителство (в което вие участвахте като зам.министър) ги обяви за такива. Никога няма да потърсите стотиците милиони левове раздадени за свлачища, които едва ли някога ще да бъдат укрепени.

Лъжите ви нямат край. Излъгахте, че до края на септември ще отворите едната тръба на тунел „Железница“, излъгахте че отсечката на магистрала „Европа“ от Драгоман до Калотина ще бъде готова до края на септември. И за да могат лъжите ви да изглеждат като истина, подведохте и министър Демерджиев да застане до вас на позорната Ви пресконференция. И никога няма да чуем, че някой ще предприеме разследване срещу тези, които ви инсталираха за министър на МРРБ. Вие превърнахте Агенция „Пътна инфраструктура“  в най-безполезната и отчайваща структура в държавата, генерираща корупция и кражби на милиони левове от българския народ.

Господин Шишков,

Българският народ няма да Ви прости, на Вас и тези, които ви поставиха, нито недостойните Ви опити да прикривате корупцията в строителството на пътища, нито безхаберието, нито жертвите по българските пътища! Рано или късно истината ще излезе наяве.

Богдан Милчев

«