« Върни се назад Публикувано на 02.11.2023 / 10:16

ЛЪЖЕШ, „ГНОМЕ“, НАГЛО ЛЪЖЕШ! ПИСМО НА ДЕНКОВ ДО ДАНС НЯМА! КОЙ И НА ТЕБ ТИ СРА В ГАЩИТЕ?!

На 01.11.2023 АФЕРА публикува:

ЛЪЖЕШ, ДЕНКОВ, НАГЛО ЛЪЖЕШ ЗА СПРАВКАТА НА ДАНС! КОЙ ТИ СРА В ГАЩИТЕ?!

Тази сутрин по bTV с цялата си „висота“ цъфна най-малкият генерал в света, както гениално го определи Васил Петев, Атанас Атанасов.

Най-малкият генерал в света, който маниакално и бихме казали напълно психопатийно се е фокусирал върху това на всяка цена да овладее специалните служби, с нервни капчици пот върху горната устна, в болшевишки стил се напъна да разгроми ДАНС с любимия си термин, който под път и над път през годините използва – „активно мероприятие“.

Каже ли „Гнома“ „активно мероприятие“, да знаете, че това винаги е по Фройд – първо заради комплекса от някои атрибути, и второ, заради прехвърлянето на собствените си действия върху чужди глави. Защото ако някой се прави, че е забравил, ние помним що безобразия, зулуми и дърварски „активни мероприятия“ сътвори „Гнома“ в специалните служби, докато се подвизаваше там.

„Аз мисля, че всеки мислещ човек си дава сметка, че става дума за класическо активно мероприятие, изработено от ДАНС, за да могат да бъдат обслужени конкретни политически интереси“, рече най-малкият генерал в света, като капчиците пот върху горната му устна така се увеличиха, че аха да му запушат носа и да го удавят в собствената му некомпетентност.

Точно както ЛЪЖЕЩИЯТ ВЧЕРА ДЕНКОВ, и „Гнома“ се хвърли ДА ЛЪЖЕ НА ЕДРО.

„Гнома“ нарече справката на ДАНС „долнопробен компромат“ и отсече:

„В крайна сметка видяхме, че ДАНС не се подчинява на премиера. Министър председателят директно поиска оставката на заместник председателя на ДАНС и председателя на ДАНС не предприема никакви действия“.

Има ли писменно искане на премиера Денков до шефа на ДАНС с искане да бъде освободен заместник председателя на ДАНС, заради изготвената справка на ДАНС, а,“Гноме“?!

Я, кажи, като си много отворен, най-малък генерале на света, кой е входящия номер на писменото искане на Денков до шефа на ДАНС и кой е изходящия номер на същото това искане от МС и премиера?!

Покажи го, бе, пич, нали според теб Денков бил „отговорен човек и не говорел случайни неща“? Да де, ама … отзад!

Лъжеш, „Гноме“, нагло лъжеш! ПИСМЕНО ИСКАНЕ НА ДЕНКОВ ДО ШЕФА НА ДАНС – НЯМА!!!

Кой ти сра и на тебе в гащите, „Гноме“?!

Очевадно много уплашени от това, че ПП/ДБ се спихват на политическата сцена и че ги чака това, което единствена АФЕРА предрече още преди четири месеца – че след местните избори ПП/ДБ приключват мача, респективно приключва техния отвратително безумен кабинет, „Гнома“ не само се поти обилно, но и не спря да лъже срещу измислените водещи на bTV, които са в студиото единствено за да има някакви „водещи“, че да не са празни столовете срещу такива като „гномовете“.

„Много финна намеса на руските специални служби има в изборния процес“, „аз съм сигурен, че има специална операция на руските служби тук за овладяване на изборните процеси“, „има геополитически сблъсък на изборите в София“, плещи Атанасов и така се опиянява от изумените си мисловни конструкции, че очакваме „с горещо сърце, хладен ум и чисти ръце“ /по Дзержински/ да извади пистолет „Макаров“ от малкото си чорапче и да застреля Путин направо в студиото на bTV.

Обаче Путин го няма и най-малкият генерал на света продължава да лъже безпардонно.

ДАНС разпространиха справката за да компрометират изборите, вика „Гнома“, точно както вчера се осра и Николай Денков.

„Гнома“, който има иначе претенциите да е „корифей на спец.службите“ и той, като Денков, очевадно е пълен ахмак, след като не знае закона за ДАНС и ЛЪЖЕ!

Защото както вчера написа АФЕРА, ДАНС по закон е длъжна да изпрати въпросната справка до премиер, председател на Народното събрание и до президента, и това не означава „разпространяване“ в смисъла, ако въобще има смисъл, който говори Атанасов.

„Гнома“ се пени и че справката била без гриф секретно, а пък вчера ортакът му Денков пищя, че имало нарушение на закона за класифицираната информация, визирайки, че справката е секретна. А тя не е секретна, а явна, и изобщо „гномовете“ що не се съберат в някоя кръчма с пици и кристали и да се уточнят какви точно кретенски опорни точки поддържат, за да не става пак така и тая сутрин – кой ми сра в гащите.

„Смятам да бъде сменен шефа на ДАНС, защото всичко произхожда от това…“, „когато се разклати държавата, търсете службите…“, чупи малки ръчички най-малкият генерал на света.

Верно ли бе, „Гном“? Значи шефът на ДАНС трябва да бъде сменен, за да дойде някой твой /разбирай и на Драшков&Цветлин Йовчев/ смешник, който по твоята логика, „Гноме“, да измисли „активни мероприятия“ за цялото народонаселение, което обявихте за „пета колона“?!

Защото, освен „Гнома“, днес по Нова телевизия бе активиран и един друг тип, който ако питате нас изобщо не трябва да се показва никъде – Иван Костов.

И той гъгна там, че ние всичките не можем да се ориентираме в ситуацията и сме били пета руска колона. Само той се ориентирал в много сложната ситуация. Да подлудееш просто!

И когато „Гнома“ и компания си назначат някой льольо за шеф на ДАНС ще започнат да правят точно това, което забравиха, че правеха, докато бяха в службите по времето на Костов – ще привикват шефове на мощни фирми /като Мобилтел, например тогава/ за да ги, меко казано, притискат, да не кажем по-остро – рекетират.

„Гнома“ се изказа категорично и че „аз съм сигурен“, че министърът на електронното управление Йоловски, който вече е с назначена охрана: „аз съм сигурен, че не е вярно, че е заплашван министъра от Божанов и Кирил Петков“.

„Гнома“ бил сигурен и това е достатъчно за да … закрием случая! Е, няма такива намкьори!

И ние сме сигурни, че най-малкият генерал на света е най-големият клоун съществувал някога в специални служби.

Afera.bg

«