Публикувано на 02.08.2020 / 12:29

ЛЪЖА! ПИШАТ „ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ“ В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА! ПОРЪЧИТЕЛЯТ – ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!

ЛЪЖА! ПИШАТ „ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ“ В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА! ПОРЪЧИТЕЛЯТ – ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!На 2.08.2020 АФЕРА публикува:

ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ РЕНЕТА ИНДЖОВА! МЪЖ Я НАПАДА, БЛЪСКА Я, ТЯ Е СЪС СЧУПЕНА ЛЯВА КИТКА! ВЛАСТТА КРИЕ ПОКУШЕНИЕТО НАД РЕНЕТА ИНДЖОВА!

Часове по-късно МВР най-после се сети да даде брифинг, на който бе казано, че в амбулаторния лист на Ренета Инджова било написано „падане по стълбите“.

Някакъв смешник от МВР се яви да обяснява как „подчертавал“, че чак към 18 часа разбрали за „инцидента“ и че от болницата не им се обадили.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ!: Когато закарват Ренета Инджова в „Пирогов“ в шоковия кабинет, където на смяна е бил д-р Шопов, Ренета Инджова казва, че е „инцидент“, САМО ТОВА, защото не иска да говори в кабинета точно какво се е случило.

Не обяснява за никакво падане по стълбите, НО ПЪК ПО-КЪСНО В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ Е НАПИСАНО ЧЕРНО НА БЯЛО „ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ“, КОЕТО Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, И КОЕТО НЕ Е ТВЪРДЯНО ОТ НИКОГО, НИТО ОТ РЕНЕТА ИНДЖОВА, НИТО ОТ СЪПЪТСТВАЩИТЕ Я В „ПИРОГОВ“.

На всичкото отгоре атаката срещу Инджова не се е случила във входа, а извън блока, в който живее.

Така МВР, което иначе твърди, че е образувало досъдебно производство, отсега „подчертава“, че е ташак, музика и вести от Бойко Борисов.

И ще хване извършителя на мукавей в сряда.

А поръчителят – всички го знаем!

Afera.bg

 

Коментари 42 за
“ЛЪЖА! ПИШАТ „ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ“ В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА! ПОРЪЧИТЕЛЯТ – ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!”

 1. Каква истина да ви каже.
  Може да няма интерес.
  Защо я притискате.
  Помним истерията около трагедията с малкия Пепи.

 2. Абе, б.касабов, ти пак ли ядеш л..на? Ей, пий си апчетата и преглъщай с белина, че пак осмърдя наоколо!

 3. Ако потърсим кой ина най голям интерес да сплаши Р.Инджова ,се сещам само за джипкаджията дето се крие от народната „любов“, доказал отношение към жените ,особенно ако са умни и не може да ги манипулира ,както е случая с кърджалииската…

 4. Останалите малко на брой жалки лакеи на ГЕРБалтов, пардон – Балтов, виден герберастки теляк и подлога на Хунтата, още в самото начало са излъгали! Излъгали са като дърти цигани, излъгали са нагло и безскрупулно, за да спасят „патрона“ на началника си ГЕРБалтов, пардон- Балтов, чиито жалки лакеи вече се броят на пръстите на едната ръка, защото целият персонал в „Пирогов“ го мрази и го презира, заради неговата срамна сервилност към престъпната власт на Мутрата! Веднага Ренета Инджова е казала, че е била блъсната от непознат човек, който е избягал, никога не е казвала нищо друго, ясно ли ви е долни и корумпирани лъжци в бели престилки! Я да го видим сега ГЕРБалтов, пардон – Балтов, дали ще отиде да посети бивш премиер на България! Понеже той оказа тази „чест“ на един друг знаков герберастки лакей – наемникът в Нова Домусова телевизия – алкохолика Васко, който, пиян на мотика паднал и се пребил! Помните ли онзи унизителна фотография на двамата банкянски лакеи – на Васко, „разследващия“ , който „разследва“ само неудобни на властта и на хилещия се до болничното му легло ГЕРБалтов, пардон – Балтов! Хайде стига бе, нищожества, стига! Стига сте лизали дебелия задник на вашата мутра, слепи ли сте, не виждате ли, че е пътник!

  1. Подкрепям поста и в допълнение само питам!
   Не е ли точно тоя плазмодий Балтов, ръководител на болницата с такъв престиж преди години „Пирогов“, в която скоропостижно след елементарна операция на носа и местна упойка почина човекът, който публично обяви взаимната любов на ББ и кмета на Симитли. Това за имиджа на импотентния /така казват „дами“, при които е правил опити за сексуална изява/ от няколко години насам „мъжкар“ Боко и неговите лелки-фенки, навреди пагубно. Нека се направи разследване за действията на лекарите приели и написали текста за г-жа Инджова, наследници на Менгеле в тази болница, ръководена от долнопробни герберасти както и всичките в НОЩ барабар с новия здравен министър, по отношение на бъдещия български премиер. Лично за мен това не е просто сплашване към нея, а атентат с цел всяване на страх у всички, борещи се срещу хунтата, включително и у война-президент Радев. Като прогноза бих написал, че очаквам чудовището борисов да продължи да дава указания с цел изостряне до край обстановката у нас за да започне да използва водните оръдия и други подобни насилствени средства срещу протестиращите. Трябва да е ясно, че думите на Дончев за готовността им да водят гражданска война и да я спечелят, не бяха случайни. Това са те – фашисти в действие. За да спасим страната си и гражданските псвободи в нея следва да продължим с всички възможни начини по най-бързия път да свалим от власт хунтата и лично престъпника борисов. Без страх и със съзнанието, че спасяваме България, бъдещето си и това на следващите поколения. И затова призовавам всички с призива на нашите славни войни от Балканската война – НАПРЕД, НА НОЖ!

 5. Помня,каква воня се вдигна, когато танцуващата кючек без гащи Караянчева се беше повредила. То хеликоптери хвърчаха,нациожнална трагедия стана. Но такова е в мутренската държава на Тулупа отношението към една проста КП и една достойна българка-г-жа Инджова.

 6. Мавъра Иван Костов никога няма да падне по стълбите защото мълчи за некадърното управление и си върна кинтите от КТБ, че България се тресе от скандали и от криза в криза.
  Ренета Инджова е най достойния премиер който сме имали.

 7. Парцалът 24Часа е особено активен с дезинформациите за Инджова. Добре че никой не го чете. Всички разбраха на кого си е продал дебелия задник.

 8. Сега и докторите от Пирогов се уплашиха и взеха да мънкат, че самата г-жа Инджова ги била заблудила. Казала, че нищо не помни. Просто паднала. После се сетила, че някой май я бутнал. Ще я изкарат малоумна. Точно нея, тази дама с толкова бистър ум, остър като бръснач, с такова перфектно слово!
  Но какво да се чудим, след като и децата с увреждания изкарват терористи.
  А „Бивола“ май го хакнаха…

  1. Колко неграмотни изказвания прочетох.
   Жената е получила медицински грижи.
   Лекарите трябва да пазят тайна.
   Тя трябва да си плати един преглед при съдебен лекар и с неговото медицинско заключение да си заведе съдебен иск.
   Тази госпожа ръководеше Правителство, едва ли няма свой адвокат,да й разясни какви са й правата.

 9. Колко жалък „мъж“ трябва да си бмб, за да поръчваш ЖЕНИ – ЕДНА ДОСТОЙНА И ИНТЕЛИГЕНТНА БЪЛГАРКА, КАТО РЕНЕТА ИНДЖОВА и МАЙКИТЕ С ДЕЦА?!
  БОГ ДА ПАЗИ НАШАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА.

  1. Тулупът толкова може, а и друго не знае. Спомнете си думите МУ за Йончева!

 10. Прав си Кольо В. , но и тиквата трябва да знае , че ако продължава с мутренските си похвати със сигурност това ще е и неговият край ! Чашата на търпимост вече е преляла и той го знае много добре !

 11. Няма ли най после Боко тиквата да го очисти някой като мръсно псе и народа да живне .малко

 12. Попитали радио Ереван – Каква е разликата между България и Италия. Радио Ереван отговаря – Италия си има мафия а в България мафията си има държава.

 13. Това не е първата поръчка на Боко, но освен нея той е и професионален убиец, на чията сметка има доста трупове…Смъртната присъда ще е малко за това чудовище.

 14. Булдога обяви гражданска война.Гербавите са убийци.Крайно ереме е да ги пометем съсс сила.Еничерите посегнаха и на майки с деца вчера.Какво чакаме още???!

 15. Сдържане на НАРОДНАТА ЯРОСТ…КОЙ го измисли това…ОСВЕН…такова сдържане има в източните бойни изкуства но то е за да можеш да нанесеш СМЪРТОНОСНИЯ УДАР на ТОЧНОТО МЯСТО…ако продължаваме със СДЪРЖАНОСТ но без УДАР…СТРАХЛИВЦИТЕ и ТЕ са СДЪРЖАНИ…
  За г-жа Ренета Инджова …ТЯ е СИМВОЛЪТ и ТРЯБВА да бъде ПАЗЕН…ТРИОТО да пази ДАртанян…За Червеният КАРДИНАЛ е най ОПАСНА…Нищо чудно там където я ОПЕРИРАТ да се ПОЯВИ КОРОНА и КАРАНТИНА…Провокаторите са МНОГО ПРОЗТИ и можеш да им разчетеш поне 10 хода НАПРЕД…

 16. Трябва да каже, че е поръчител на Хунтата и хунтата не иска да протестирате.

 17. Поредното доказателство, че цялата паплач българоубийци и феновете им трябва да бъде избита, за да има шанс България!

 18. Случаят е поет от 5-то РУП, същото, което организира и блокадата на майките от „Системата ни убива“. В случая не може да се говори за нападение с цел грабеж, тъй като мъжът, който е видимо млад, не е направил опит да обере бившият премиер. След като свалил Инджова на земята, веднага избягал от мястото.Пето РПУ е любимото на Гешев нали тук е започнал като милиционер -старшнка,преди тати да го прибере в следствието като пом.следовател !

 19. Никой не вярва, че ще му търсят отговорност. Кой от комунистическия режим беше наказан? Слугите на другарите вярват, че никога нищо няма да им се случи и са свободни да правят всичко…Имат пачки и замъци в чужбина. Винаги съм се чудил как може да правиш жестокости и да вярваш, че си скрит зад положение, пари.

 20. Ония цървул ,дето ходи по села и паланки да търси откраднати кокошки,Гешев няма ли да ни информира как върви разследването? Аз съм инстумент на Господ рече и се отрече ,хахахах. Ако беше нямаше да си главен прокурор Гешев , така ,че замисли се …………….

 21. Затова,купувайте си телескопични палки и лютив спрей,против подивели кучета.

 22. Толупът-Вожд толерира само жени, които го превъзнасят до небесата(като божество), които му повтарят, че е „най-готиния, най-мъжествения, най-добрия“, които постоянно четкат болното Му его. С една дума- „Жени Герб“. Квачки и калинки. Фолкаджийки. Миски. Меркантилни женици и напористи кариеристки. Шехерезади.
  Той не прощава и е крайно отмъстителен към дами(като г-жа Инджова), наричащи го открито „диктатор“ и заявяващи директно негативното си отношение към него. Все пак тя е умна жена с достойнство, не е тарикатката Алена, не е и мисирка, нито пък е някоя от депутатките Му.
  Т.е. опасна е, при това много.
  А за амбулаторния лист…Без коментар! По същия начин пишат: „Ковид-19“. Лъжите и подмените са твърде много. А фалшът е повсеместен

 23. А лукарски обяснява, че алкохолът бил причината. Ами че как иначе, нали неговото седесе крепи на мутрата та..ците

  1. ДА МУ ЕБА МАЙКАТА АЗ НА ЛУКАРСКИ! РЕНЕТА ИНДЖОВА ИЗОЩО НЕ ПИЕ, БЕ МАЛОУМНИК!!!

   1. СДС е нещо, което предизвиква желание да повърнеш. Бойко поне е автентичен с биографията и простотията си. За тези не ми се говори. Преди 30 години всички очакваха от тях промяната и ако не бяха ментета…

 24. Така действат, генетично обърканите индивиди,при които физическото развитие е изпреварило умственото!Медицината се е произнесла!Ама защо го допускаме?

 25. „А поръчителят – всички го знаем!“?
  Да, знаем го, от Банкя е. Само не знаем къде се крие от народната „любоФ“ вече трети ден…да не е станал партизанин?

 26. На протеста имаше изказ че този който се хвалеше че са го галили по главата три папи ,сега и бай Ставри искал да го погали.Ще чакаме-дано.

 27. Или е паднала по стълбите,или я е бил баща и – прости мутро-милиционери какво друго могат да измислят?

 28. Коментарът е излишен. Не очаквам Доган да падне по стълбите – него ще го подпират от НСО. Ама що ли се чудя – НСО охранява когото трябва!?

  1. Доган превантивно го стреляха със заял газов пистолет. От тогава е от сарай на сарай само, но далаверата продължи. Изнудването е много голямо с етническия мир и никой не смее да направи друго освен да го стреля със заял бутафорен пистолет. Иначе това си е мафия с протекции от държавата.

 29. Аз не знам какво се е случило,но ти Томова имай едно наум къде по стълбите,къде по улиците…
  Пепел ми на устата,ама все пак…
  Жива и здрава !

  1. Я да оставиш жената.
   Томова не е страхлива.
   Не винаги съм на нейното мнение, ама да я плашиш не е правилно .
   Тия времена минаха.

 30. Gerry Rafferty – Your heart’s desire:
  There’s a price to pay for your hearts desire.
  One man dreams of silver and gold, another man dreams of saving his soul,
  It’s just an illusion and nothing but dreams within dreams
  Don’t look down, don’t look back when you’re walking on the wire
  There’s a price to pay for your hearts desire.

 31. Черен кур и дряновица за Тиквата !
  Да му сера в чекмеджето и в устата на сикаджийския бандит !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *