« Върни се назад Публикувано на 19.03.2022 / 15:07

ЛЪЖАТ ВИ! ВСИЧКИ. ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЯ НА НАЦ.БАТАЛЬОНИТЕ В УКРАЙНА!

Лъжат ви! Всички.

Честно казано най не разбирам симпатизантите на БСП? Вие, господа, наистина ли вярвате на Корнелия, че България не доставяла и никога няма да доставя оръжие на нацбатальоните? Какво ви казва вашата уж червена Корнелия, която пряко отговаря за военно-промишления комплекс?

Корнелия: „БСП има последователна политика и е против доставянето на българско оръжие за Украйна.“

Кое от това изречение е истина според вас? Да вземем първата част, че БСП води „последователна политика“. Ами не е последавателна, нито е политика. Корнелия само ви лъже последователно, но не защото прави политика, а защото лобито което стои зад гърба й иска тя да има ключова държавна позиция в определени сектори и те да са основните играчи в тях!!! Това нейно олигархично лоби не е от вчера!

Второто твърдение в горното изречение е, че БСП е против доставянетето на българско оръжие в този конфликт. И това е лъжа, защото под ръководството на самата Корнелия, военно-промишления комплекс също доставя оръжие на нацитата, както го доставяше и Борисов. Нищо не е спирало, няма и да спре, докото вие се хващате на гола кука! Тук Нинова ползва техниката на „изречената полуистина“, която е техника от универсалната лъжа. Да, тя не изнася за Украйна, но изнася за Полша и през няколко други уредени канала, напълно съзнавайки, че това оръжие отива за убийството на хиляди руски войници. Прави го напълно съзнателно и целенасочено.

Ще ви кажа и друго. Българската държава по закон има пряка отговорност за осъществяване на контрол върху крайния получател на оръжието!

Нима този „контрол“ не знае кой е крайния получател? И не знае, че труповете на руските войници са благодарение на това оръжия от България, дадено в ръцете на терористи-нацисти? И това днес го прави БСП и нейната лидерка Корнелия, която замени лобито на Борисов в този „бизнес“ със соето лоби от червени олигарси. Как се чувствате вие, техните избиратели, когато сега знаете, че вашата Корнелия и вашето БСП е същата машина за смърт на руски военнослужащи, каквато машина за смърт беше и Борисов?

Ще кажете, че това е бизнес. Не, убийството на руснаци не е бизнес, а позор за българската държава и нация. Аз не ви говоря, че те се убиват само с Калашников и РПГ-та. Това се дребни играчки. Корнелия доставя системи за залпов огън, които бяха най-търсените в Ислямска държава и в света. С тях терористите успяха да преобърнат няколко пъти военните действия и с тях и няколко други неща нацитата в Украйна искат да обърнат хода на военните действия. И вие сте съучастници! Съучастници в геноцид, както го определи руското командване. За последствията от сътрудничество с нацисти, вие се досещате.

Тази кървава баня уредена с български оръжия ще бъде отмъстена и в това не се съмнявайте. Когато дойде тихо денят и часа не пищете и не се надявайте на милост, защото всички вие бяхте слепи и глухи когато умираха руските войници. Правехте се, че не разбирате какво се случва и защо, така ви е удобно. Но рано или късно тяхната кръв ще дойде и върху нашите лица, няма прошка в тези неща. И тогава Корнелия, Кирчо, Бойко, Слави и прочее няма да бъдат тук, защото тяхната работа и живот са отдавна уредени далеч оттук, но вие ще платите. Те имат милиони и милиарди зад гърба си, вие нямате нищо.

И да, войната е към своя край в Украйна и руската армия вече победи САЩ и държавите от НАТО на разкритото бойното поле.

Не слушайте и не гледайте украинските фейкове, това са американски бълвочи. Не слушайте и нашите медии, защото и те са американски вкиснати боб чорби. Оръжията, които доставя САЩ на Украйна са технологични глупости, които не могат да обърнат нищо, но са калкулирани на тройни цени. Всеки си гледа своята игра и в ЕС е същото. Но отмъщението ще бъде поименно, неотменимо и напълно неочаквано.

Лъжат ви в очите! Всички минали и днешни ви лъжат, а спасението от тях дебне отвсякъде.

Николай Марков

«