« Върни се назад Публикувано на 22.11.2023 / 11:52

ЛЪЖАТА „ПРОМЯНА“ ВЪВ ВАРНА. ВМЕСТО ДЪНКАТА НА ОБЩИНАТА ВЕЧЕ ПИШЕ – ТИМ! ЛАПАЧИТЕ СИ ПРЕМЕРИХА ПИШКИТЕ КОЯ Е ПО-ДЪЛГА И ПП/ДБ И БЛАГОМИР КОЦЕВ В ТОВА МЕРЕНЕ НА ПИШКИ БЯХА САМО МИМАНС, КЛОУНИ НА КОНЦИ. „НАЙ-ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ“ ОБАЧЕ ВИКА ПЕЕВСКИ, А ТОВА СИ ЗВУЧИ КАТО ДА СИ ПЛЮЕШ В ПАЗВАТА

Да започнем така:

Варна, местни избори 2023 година.

На първи тур от 281 000 варненци с право на глас, за ПП/ДБ Благомир Коцев – гласували – 22 893! При огромно болшинство – негласували изобщо!

На втори тур от 281 000 варненци с право на глас, за ПП/ДБ Благомир Коцев – гласували – 45 395! При още по-огромно болшинство – негласували изобщо! И с повече гласове, защото му преляха Възраждане на Коцето, „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ, БСП, разбирай Гуцанов, както и разни там партии, като на боса на боклука Ангел Дерменджиев…

На практика Варна има абсолютно нелегитимен кмет, откъдето и да го погледнеш.

Освен тази брутална реална истина, има и още една – още по-брутална.

Преди местните избори предимно ПП/ДБ -тата разпространяваха следния колаж:

И ревяха, и пищяха срещу мафията, окопала Община – Варна, като освен Дънката, към нея причисляваха и всичките корпоративници, които разказаха играта на Варна по времето на ГЕРБ Портних, в чието число влизаха всите бизнесмени от „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ.

От своя страна много време преди местните избори, така наречените корпоративници в лицето на пръкналата се в последния момент корпоративна партия „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ и компания, пищяха, следяха и громяха ПП/ДБ, Благомир Коцев, Лорер и компания, като врази №1.

По време на кампанията, а и ПРЕДИ това, същите тия корпоративници от „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ и компания, се прегърнаха ЗАДКУЛИСНО с ПП/ДБ и престанаха да споменават един за друг – Благомир Коцев си глътна езика на тема корпоративен вот и бизнесмени, съсипали Варна, а корпоративниците си прехапаха езика на тема Благомир Коцев, който е за затвора.

Всъщност, във Варна ЛЪГАХА БЕЗОБРАЗНО – И ПП/ДБ, И ПАРТИЯТА НА ТИМ.

Обяснимо и огромната част от варненци не им се върза и изобщо не излезе да гласува! Да не говорим пък за направо смешните гласове събрани от бизнесменската партия, иначе събрала 63 бизнесмена, хахаха – 10 000 гласа.

НО!

Така или иначе в България е така, и с десет гласа можеш да станеш кмет, стига да има абдали, които да гласуват за тебе.

БРУТАЛНАТА ИСТИНА Е, ЧЕ НЯМАШЕ НИКАКВА ПРИНЦИПНА БИТКА ЗА ВАРНА. ИМАШЕ МЕРЕНЕ НА ПИШКИ! КОЯ Е ПО-ДЪЛГА – ТАЯ НА ТИМ ИЛИ ТАЯ НА ДЪНКАТА. В ТОВА МЕРЕНЕ НА ПИШКИ – ПП/ДБ И БЛАГОМИР КОЦЕВ БЯХА САМО МИМАНС, КЛОУНИ НА КОНЦИ.

Премериха си пишките.

На фона на 281 000 гласоподаватели във Варна „промяната на Варна“ ще прави …. ПАК ТИМ! Не, че ТИМ не могат да си накупят когото поискат, който и да стане кмет, и който и да е общински съветник, ама сега комплексарската „война“ беше – нъц, нъц, ние пък имаме по-дълги пишки от тая на Дънката.

На Благомир Коцев пишката никой не я броеше и за слива. Защото ПАРИТЕ не ги интересува кой точно е мишока, когото ще купят и дирижират.

О.к., както се казва. Дънката падна от клона. Портних с него. Е, и?!

Каква точно е „промяната“, че трябва да си истински олигофрен, че да повярваш на тия „нови“ простоидиоти, че ще „променят“ за добро Варна?!

Още веднага след изборите започна да се осъществява БЕЗ НИКАКВА ТРУДНОСТ КОРПОРАТИВНАТА СХЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВАРНА, В КОЯТО ПРОСТОИДИОТИТЕ С БЛАГОМИР КОЦЕВ СА САМО ФИКУСИ В ЪГЪЛА.

Председател на Общински съвет – Варна стана масонът Христо Димитров, собственик на строителната фирма „Планекс“, който по заръка на „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ, ще си скъса задника да задържи като заместник кмет по строителството /забележете!/ Христо Иванов – схемаджията и „касичката“ на Портних, срещу когото има купища масиви в КПКОНПИ за корупция!

Заместник кмет ще става и фирменият адвокат на Благомир Коцев – Диян Иванов, чиято ЧАСТНА адвокатска къща Коцев набута в Областна управа, докато беше областен управител на Варна, назначен от Простото Киро, и заради което незаконно деяние е с досъдебно производство за злоупотреба с власт.

Заместник кмет става и Стоян Новаков, изхвърлен като заместник министър на транспорта, с отказан достъп до класифицирана информация тогава, заради френското си „приключение“ с контрабанда, миришеща на дрога, за което има масиви в службите.

Още по време на предизборната кампания на първи тур ПП/ДБ и Благомир Коцев бяха обещали ВСИЧКО на „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ, на практика цялата Община – с всички назначения каквито поискат корпоративниците, само и само Коцев да стане кмет. И той стана.

Сега вече Община – Варна е превърната в ЧАСТЕН ХОЛДИНГ „РОГА И КОПИТА“, В КОЙТО ЛАПАЧИТЕ СРЕЩУ КОИТО УЖ ПИЩЯХА ПП/ДБ РЕДЯТ КАДРОВО ВСИЧКО И ТЕПЪРВА ЩЕ ЛАПАТ ВСИЧКО И ОГРОМНИТЕ КИНТИ, КОИТО ЩЕ ТЕКАТ ПРЕЗ ОБЩИНАТА.

И КЪДЕ ТОЧНО Е „ПРОМЯНАТА“ ЗА ВАРНА?! ВМЕСТО ДИДО ДЪНКАТА, НА ОБЩИНАТА ВЕЧЕ ПИШЕ – ТИМ! НЕ, ЧЕ ТИМ И ДОСЕГА НЕ СИ ЖИВЕЕШЕ КАТО ДИАМАНТЕН КРАЛ В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, както някога бе рекъл в друг контекст Делян Пеевски.

Това е бруталната истина за Варна без никакви финтифлюшки. ЛЪЖАТА НА ПП/ДБ ТЕПЪРВА ЩЕ ИЗЛИЗА ПРЕЗ НОСА НА ВАРНЕНЦИ, ПРЕВЪРНАТИ В РАЯ НА АЛЧНИ, БЕЗСКРУПУЛНИ КОМПЛЕКСАРИ, ИЗЖИВЯВАЩИ СЕ ЗА БОСОВЕ.

Като казахме Делян Пеевски, днес той е казал на въпрос дали обстановката в Сглобката се е успокоила: „Не, не. Най-хубавото тепърва предстои…“.

Като ти каже Пеевски „най-хубавото предстои“, трябва да си плюеш в пазвата, ако питате мен.

На всичкото отгоре и Боко Тиквата ЗА ПЪРВИ ПЪТ от всичките му властови години си позволи след местните избори по повод Варна, да изрече: „…. Мутрите, трибуквената групировка…“.

Понякога трябва да не си толкова прост, че да не знаеш, че трябва да внимаваш какво точно си пожелаваш. Защото може да те споходи внезапно „най-хубавото предстои“ и като Христо Иванов, който бе „касичката“ на Портних пък сега псува него, Борисов и Дънката, да започнеш в поза „кин гери“ да псуваш Благомир Коцев.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«