« Върни се назад Публикувано на 19.04.2022 / 9:20

ЛЪЖАТА ЛЪСНА! ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ, ДОКАРАЛ МОРЯЦИТЕ, ЛЕТИ ОТ … СОФИЯ И НЕ Е ЛЕТЯЛ ДО УКРАЙНА ИЛИ РУСИЯ! КОЙ ПРИБРА МОРЯЦИТЕ И КОГА?! КОЛКО ВРЕМЕ СА „ОБРАБОТВАНИ“? ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ДВИЖЕНИЕ НА САМОЛЕТА ОТ ПРЕДИ ДНИ! /ВИДЕО!/

Важното е, че моряците се прибраха… Кацнаха на летище Варна с правителственият самолет.

Интерес у мен породи, слизането от самолета на премиерът Кирил Петков!!! Някой би предположил, че лично той, е отлетял от страната, за да прибере моряците!!! Да ама, НЕ!!!

Живеем в свят на технологиите и много лесно едно събитие може да бъде проследено.

Имаме няколко факта, които могат да бъдат използвани за проследяването, на конкретното събитие -завръщането на моряците!!!:

  1. Летище Варна;
  2. Правителствен самолет „Фалкон“ с бордови номер LZ 001;
  3. Дата и час на кацане на самолета на въпросното летище;
  4. Общодостъпно приложение за проследяване на самолетите, включващо доста данни от полета – FLIGHTRADAR (нещо, което са пропуснали да манипулират , но то и не може).

И така… Когато свържете фактите, се получава следното:

Правителственият самолет на днешната дата, излита от летище София в 08,40 часа (UTC), като полетът е предварително заявен с дестинация до летище Варна, и предполагаемо времетраене от 40 минути. Така е и в действителност.

Проследих движението на самолета няколко дни назад и установих, че не е мърдал от стоянката си на летище  София …

Това породи още съмнения в мен!!!

Кога се прибраха моряците в България? Кой ги прибра в страната, и от къде? Колко време са „обработвани“ за предстоящия им сблъсък с въпросите на „журналистите“???

Могат и още въпроси да възникнат, но ги оставям на Вас, тези, които ще изгледате клипа от приложението flightradar…

За тези, които разбират, не е необходимо още разяснявяне.

За тези, които не са наясно с това ще обясня: приложението е общодостъпно и е създадено за проследяване на полета на самолет. В него се виждат данните на самолета, негова снимка, маршрут на полета, скорост, височина, час на излитане, времетраене на полета (предполагаемо), и показва местоположение в реално време.

На клипа има много самолети оцветени в жълто, но самолетът, който ни интересува е в червено…

Приятно гледане, и не е много дълго…

Огнян Гавазов

«