« Върни се назад Публикувано на 01.02.2022 / 9:38

ЛУДНИЦАТА С КИРО Е ПЪЛНА. ПРОСТО САМО ПРОСТ ИЛИ ПРОСТО АРОГАНТЕН Е КИРО ПРОСТОТО? КИРИЛ ПЕТКОВ НАГЛО РЕЙДЪРСТВА В ПОЛЗА НА ГОСПОДАРЯ СИ

Киро Петков : „В момента водим разследване“ (за Булгаргаз), а в „следващите няколко дни“, щяло и да има „повдигане на обвинения“.  Това в прав текст твърди „нещото“, временно на длъжността „премиер на РБ“.

Ненадейно Харвардският измамник скочи в ролята на основния си враг Гешев и взе да сипе закани за прокурорски обвинения закани вместо него.

Допреди Киро имаше Конституция и в нея пишеше, че само прокуратурата може да обвинява някого пред съда. Лудницата с Киро е пълна. Просто само прост или просто арогантен е Киро Простото? Продължава да къса Конституцията, която регламентираше доскоро някакво  разделение на властите. Бърза да угоди идиотски на прищевките на господарите си.

Използват простотията му, за да им разчиства като маша всички бизнес схеми на олигарсите, които го туриха за малко на власт. Само крайно объркан, умствено разстроен, глупав и зависим би се мятал така устремно от роля в роля, докато имитира пародията, че е премиер. Всички обяснения за лудостите и гафовете са верни в кировия случай. Краят е близо. Време е будните българи да събудим България!

Киро Петков нагло рейдърства в полза на господаря си всички ликвидни държавни дружества и фирми. БЕХ, НЕК, ТОТО-то, а вече и „Булгаргаз“ се превземат със слагането на новите калинки – Лорерките. Един от новоназначените босове на газовото държавно дружество е турен от Петков направо от дискотеките. Бил е довчера управител на дискотека и нощен бар! Сега вместо да спира и пуска диското с диджея, ще върти газовия кран, както му нареди един олигарх. Народе, събуди се!!!!

===

Бях блокиран незнайно защо и тук през последните дни. Но знам от #КОЙ! Няма да се откажа да критикувам нелепиците на властта и вредите, които тези некадърници нанасят на българския народ. Истината е, че се страхуват от Будна България! Разчитам на всички будни българи да проумеят фарса на антиутопията, в която се озовахме.

Николай Бареков

«