« Върни се назад Публикувано на 24.07.2021 / 20:07

ЛИЦЕМЕРИЕ. ТОШКО /СЛАВИ/, С ТАКИ ИЛИ МАДЖО ДА ДОЙДА, КОЙ СИ ИЗБИРАШ?!

Това е снимка на избора на заместник председатели на 46 -то Народно събрание. За зам.-председатели на парламента единодушно, с 227 гласа „за“, бяха избрани Росица Кирова от ГЕРБ, Виктория Василева от „Има такъв народ“, Кристиан Вигенин от „БСП за България“, Атанас Атанасов от „Демократична България“, Мукаддес Налбант от ДПС и Татяна Дончева от „Изправи се.БГ! Ние идваме!“.

В това „единодушно“ влиза и депутатът Тошко Йорданов, така нареченото лице на нацията, което тези дни „дирижира“ /уж/ парада със срещи с лидерите на партиите.

Същият Тошко на Слави, ако не сте забравили, ревна преди предишните парламентарни избори, че Росица Кирова от ГЕРБ, която апропо преди това беше в „Има такъв народ“, била съдружник на прочутия косовски наркобос Исмет Османи – Цури. „Честито, да ви е жива и здрава“, обърна се тогава Тошко към ГЕРБ. Нищо, че докато бе в „Има такъв народ“ Росица Кирова я свързваха с Таки.

И, о, чудо!, този джандар – сурат Тошко, който клейми, заплашва, псува и рендосва всеки, който не му е по гайдата, само дни по-късно се извини за думите си за Росица Кирова.

Тогава още АФЕРА попита има ли нещо общо това извинение, така неприсъщо за Тошко на Слави, с това, че охраната на Слави е близка до Таки? Понеже нас Тошко на Слави ни псува на майка, вероятно затова и отговор не получихме. Не, че въпросът не е риторичен.

Сега същият тоя Тошко на Слави гласува „единодушно“ за Росица Кирова, която иначе навърза с наркобос.

Дълго време Тошко и сценаристка компания воглаве със Слави изсипаха какви ли не епитети срещу Корнелия Нинова. И Христо Иванов го направи на салата Тошко-то, за Мая Манолова да не говорим. Нищо, че тя с полюляваща се походка, като че ще се усуква на кола, хич не и пука, и все вика: „Браво, Слави!“. Сега обаче благо се прегръща с тях, точно както мазно се извини на Росица Кирова.

На това всичкото му се вика отвратително лицемерие.

И тъй като Тошко /Слави/ очевидно се посират единствено да се извиняват, когато индиректно е засегнат Таки, например, питам аз Тошко /Слави/, с Таки ли да дойда, че да ми се извиниш, че ме псуваш на майка? Или може би с Маджо?

Кой си избираш?

Веселина Томова

 

«