Публикувано на 10.01.2021 / 11:43

ЛИЦЕМЕРИЕТО „БЕЗУПРЕЧНИ, ПРОЗРАЧНИ, ЧЕСТНИ ИЗБОРИ“ ЛЕГИТИМИРАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. И НИТО ДУМА ЗА „ФИНАНСИРАНЕТО“. ПОПИТА ЛИ РАДЕВ – ЦВЕТАНОВ ЗА КИНТИТЕ?

Текат напълно безсмислени „консултации“ на президента Румен Радев с извън парламентарни и парламентарни партии за провеждане на „честни избори“.

Основен акцент – въх, каква „пандемия“, въх, как да ги направим по време на „пандемия“ и „извънредните мерки“.

Някой забеляза ли как самият президент и така наречените „опозиционери“ на практика ЛЕГИТИМИРАХА умишлено налаганите „извънредни мерки“ от Хунтата на Боко /ако искат ще го правят до самите избори и докогато си поискат, само и само за да не се стигне евентуално до предсрочни избори/? Някой забеляза ли как никой, никой, ама съвсем никой не оспори наложените „извънредни мерки“ /Мангъров е друга писта, с него не се консултират/, не поиска да разрови истинските цифри, а не тези, които ни поднасят ката ден и жонглират с тях, само и само за да държат Хунтата на власт?

Изведнъж всите „опозиционери“ се загрижиха за здравето на нацията. Нали не сте забравили, че и ах, колко удобно, и колко „навреме“, „отровните“ спряха протестите, щото „не искали да рискуват здравето“ на хората? Загрижи се за здравето на нацията и президента.

Дума никой не обелва срещу психопатийната психоза налагана от така наречения Щаб на Хунтата.

Радев изплеска 28 март като дата за избори, изключително удобна, както и да го погледнем, за ГЕРБ, и се започна мазалото от „консултации“.

Едните искат РИК, ЦИК и СИК да бъдат ваксинирани, президентът предлага да се влиза в секциите с „пакет лични предпазни средства“, другите настояват за гласуване по пощата, въпреки че са напълно наясно какво значи това за българската реалност. Трети – електронен масив с всички протоколи, като че ли това ще спре фалшификациите – наивност до умиление. Четвърти – се загрижиха за медиите и „баланса“.

И никой, никой, никой, никой, НИКОЙ!!! – не обели и думичка за … ФИНАНСИРАНЕТО НА ПАРТИИТЕ! Ама не само „официалното“, а ТРАДИЦИОННОТО – ЧЕРНО ФИНАНСИРАНЕ, ОТ КОЕТО НА ПРАКТИКА ПРОИЗТИЧАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРОБЛЕМИ!

Хайде сега да си представим, че вие искате да се явите на избори и да промените „модела на Хунтата“!

Какво трябва да направите? Да създадете партия. Без тази крачка няма как да участвате в изборния процес. Или – резервен вариант – да ползвате регистрация на вече създадена партия.

Нататък – за да направите предизборна кампания – трябва да стигнете до избирателите. Два са начините – чрез медиите, и чрез обикаляне на страната в пряк контакт с избирателите. Отделно е перото – за предизборна реклама, материали, плакати, екипи, застъпници и наблюдатели /НА КОИТО, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, СЕ ПЛАЩА!!!/, екипи и прочие.

ЗА ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВАТ ПАРИ! МНОГО, МНООООГО ПАРИ!

Кой има пари в тази държава?

Една шепа лица, в които е съсредоточен целия финансов ресурс, който може да бъде „отделен“ за избори. Повечето от тях обикновено залагат едновременно на два отбора – това също е традиция в „изборите“ по байганьовски, които се провеждат в Кочината, наречена българска държава.

И така, тръгнали сте да влизате във Властта чрез избори и опирате до това – кой да финансира /пред/изборното ви занятие.

Няма как да избегнете тоя момент. Колкото и да сте наивни, чисти, честни и безупречни.

За да сте ПРОЗРАЧНИ обаче, чистата крачка е да обявите кой ви дава парите, кой ви финансира и да обясните на избирателите, че сте приели това финансиране, защото друг начин няма за да направите изборна кампания. Разбира се да обясните и това – какви ангажименти сте приели срещу кинтите, или не.

Кой от всички „играчи“ я прави в момента тази „прозрачност“? ZERO!

Мая Манолова така и никога не намери грам честност за да обяви откъде се захранва с пари. И откъде има пари за да търчи из цялата страна, заедно с екипи и коли, и за да се появява във водещи медии, където да намери място опозиционер, е кауза пердута. Освен, ако не плаща, или освен, ако някой влиятелен не даде „добро“.

„Отровните“, които иначе начело с тамадата им Арман Бабикян ореваха орталъка как заради протестите останали без работа, как служителите на офиса му работели без пари, само защото много го обичали, обикалят страната, нищо, че и те нямат пари.

Десните – и те нямат пари, когото и да питате от така наречената „опозиция“ – няма пари. И иначе звучи логично – те не са във Властта, която да консумират и да правят пачки.

НО! Избори правят с пари! И никога не казват от кого ги взимат!

И стигаме – до онова, което имаме като „обосновано предположение“, което днес бе прието от президента Румен Радев за да консултира „честни, безупречни, прозрачни избори“ /цитатът е на Цветан Цветанов/ – бившата дясна ръка на Бойко Методиев Борисов – Цветан Цветанов.

Цветанов, известен като „особената форма на главата“, консултира президента Радев, предлагайки смяна – ротация на шефовете на ОД на МВР по места, особено в циганските райони. Същият, който назначавеше верни ченгета, за да си затварят очите пред манипулациите и фалшификациите по време на изборите, правени от него за ГЕРБ. Рече и в прав текст, че нямал доверие на Емил Кошлуков и обществената медия БНТ, обаче на обществената медия БНР – имал. Датата 28 март трябвало да бъде преосмислена и променена, не защото той не бил готов за избори, а защото изпълнителната власт не била готова за избори по време на „епидемична обстановка“.

Изобщо – дъвката „епидемична обстановка“ лицемерно прикрива всякакви и всички договорки, заигравки, пласменти и сделки, които текат и в този момент, обаче далеч от камери, а на скрито и закрито зад кулисите.

Трябвало да има „медиен баланс“ – вика и вице президентът Илияна Йотова. А Радев банално и трафаретно – „ние трябва да гарантираме едно добра предизборна кампания“.

И никой, никой, никой, НИКОЙ!!! – НЕ ОБЕЛВА И ДУМИЧКА ЗА КИНТИТЕ И ФИНАНСИРАНЕТО!

В интерес на истината трябва да отбележим, че хитрият Цветанов единствен обяви, чрез авера си Павел Вълнев, че кампанията и партията му се финансира от бизнесмена от Чикаго, който развива и успешен бизнес в Македония с марихуана за медицински цели.

Какво кара един бизнесмен от Чикаго, който твърди, че имал чист бизнес, да се втурне да финансира партия на човек с дълбоко компрометирано минало в политиката? Само да „цепи“ ГЕРБ ли? Айде, бе! А кой изобщо е сигурен, че Цветанов „цепи“ ГЕРБ? Това, че говори против ГЕРБ, нищо не означава, даже напротив – предвид родните ни ширини. АФЕРА отдавна е написала позицията си – че дълбоко, ама много дълбоко се съмнява в разрива между Цветанов и Борисов. И това все някога ще лъсне.

Какво кара бизнесменът Павел Вълнев, който иначе напоително обяснява как го принудили да си продаде телевизията Би Ай Ти с предложение на което не може да откаже, да залага точно на тези, които го накараха да я продаде?

Защото само ахмак може да си помисли, че тези, които го „посъветваха“ да я продаде не са Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Делян Пеевски. В какъвто искате ред по номерата, или ако искате – тугедър.

Какво може да мотивира бизнесмен от Чикаго да „променя държавата“, след като плътно застава и финансира лице, като Цветан Цветанов, който ако има капка съвест щеше завинаги да се скрие от политическата сцена и да не си подава носа навън от асансьора си?

Как ще обясни на омерзените българи от безумните „акции“, съсипали десетки човешки съдби, Павел Вълнев това, че финансира лице, което бе позор за МВР, позорът наречен – поръчкови сатрапни „знакови дела“?

Ще може ли финансиращият Цветанов да застане очи в очи с Галин Костов – бивш съдия от Варна, който Цветан Цветанов обяви за „поръчител на убийството на Стоян Стоянов от Бургас“ и чрез „наказателната си бригада“ на Флоров и Цоновски по отвратителен начин скалъпи „дело“, което се влачи десет години и в което Галин Костов непрекъснато бе оневинен?

Могат ли Цветанов и Вълнев да погледнат децата на Галин Костов в очите и да им обещават „светло бъдеще за държавата“?

Колко „акции“ на Цветанов още трябва да изброим, започвайки от „октопода“?

Колко избори – купени, обработени, схемаджийски манипулирани, трябва да изброим – всичките под жезъла на оставения от Бойко Методиев Борисов – Цветанов да вилнее по градове и паланки? Колко сакове с пари хвърчаха по магистралите МУ към „чекмеджето“? Колко бизнеси съсипа, колко ощавиха, колко избори бяха НАРЕДЕНИ с предварително готови резултати далеч преди датата на изборите?

Кой наплащаше предварително бъдещите „коалиционни партньори“, кой ги качваше на Дувара МУ и кой ги сваляше?

Да не би да не беше Цветанов?

За да преглътнеш всичко това и афиширано да изречеш, че финансираш партията на Цветанов, значи ОТЗАД има нещо друго. Дали е USA, дали е DEA, все тая, със сигурност обаче не е загрижеността за българина и хала му.

Президентът Румен Радев също не постави въпроса на ФИНАНСИРАНЕТО.

Той си бляботи като навита пружинка баналното: „ние трябва да гарантираме едно добра предизборна кампания“.

Как?

За парите на ГЕРБ всичко е ясно – ЧЕКМЕДЖЕТО!

Обаче – парите на т.нар. „опозиция“ – откъде са?

Пак от „чекмеджето“ плюс още едно „чекмедже“ – на КОЙ.

Останалите по-малки „чекмеджета“ са производни на първите две.

Други няма, пичове! Затова няма и „играчи“ на изборите ИЗВЪН СХЕМАТА И МАТРИЦАТА на Статуквото, създала ги уж като „опозиция“.

Затова за парите и президентът мълчи.

Защото и него го чакат избори.

Веселина Томова

 

 

 

Коментари 43 за
“ЛИЦЕМЕРИЕТО „БЕЗУПРЕЧНИ, ПРОЗРАЧНИ, ЧЕСТНИ ИЗБОРИ“ ЛЕГИТИМИРАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. И НИТО ДУМА ЗА „ФИНАНСИРАНЕТО“. ПОПИТА ЛИ РАДЕВ – ЦВЕТАНОВ ЗА КИНТИТЕ?”

 1. До колкото изглежда Румен Радев се опитва да седи на два стола – на народния президент и на натовския генерал. За това практически в Презденството остави администрацията на Плевньо, с допълнителното кадруване се намесиха проатлянтически активисти итой отдавна е разбрал, че вместо втори мандат,през който няма да може да дреме като Георги Първанов епо-добре да си кара пенсионеирството с комфорта на бивш президент. Общото впечатление е, че момчето не оправда надеждите и доверието. Лансира го Корнелия, която е троянския кон в БСП, който да хвърля къчове случайно в тази партия да не се събуди духа на тесните социалисти, да не прорастне мъдростта на Георги Димитров и Вълко Червенков, а да се продължи разлагането на партията започнало от Тодор Жиков по примера и с подкрепата на Никита Хрущов, поставил началото на разлагането на КПСС и на СССР.

 2. Давах материалите отдавна, ама каква ли полза. Радев е не само геополитически а и финансово неграмотен. Това няма нищо общо с корумпетата Цветанов и Борисов, както и Гешев. Така, че дори и да иска не може да направи кой знае колко. Съжалявам но вместо да си признае сам тоя факт и да почне да се самообучава той лежи на назначените му от някой съветници !?

  Там където никога няма да го допуснат, нищо, че е завършил Максуел са наясно с тоя факт и са започнали процеса на обучение на състава 🙂 :

  „Unlike typical war games, the “rules of engagement” for this financial exercise did not permit the use of any kinetic weapons such as bombs, missiles or drones. The only weapons allowed were financial instruments including stocks, bonds, currencies, commodities and derivatives.

  The game was played out over two days in the main War Room of the laboratory using six teams divided into the U.S., China, Russia, Europe, East Asia, and Banks & Hedge Funds. The contestants included about 40 players on the six teams and another 60 participants including: uniformed military, civilian defense officials, observers from the Treasury, Federal Reserve, CIA and other government agencies, think tanks, universities, and financial industry professionals.

  In that original financial war game, a scenario involving Russia, China, gold and the destruction of the U.S. dollar was played out against a backdrop of geopolitical events, including the collapse of North Korea and a threatened Chinese invasion of Taiwan.

  In May 2015, the Pentagon sponsored a new financial warfare session, which I was also invited to attend. This time the financial war took place inside a secure meeting facility at the Pentagon itself.

  This new financial war game exercise was smaller and more focused than the one in 2009. We had about 20 participants. Our group included representatives from the diplomatic corps, military, think tanks, universities, CIA and the National Security Council. I was one of three individuals from the investment management community.

  Our scenario this time was not global but was instead limited to a confrontation between China and the U.S. involving disputed jurisdiction in the South China Sea.“

  https://dailyreckoning.com/financial-warfare-is-real/

 3. Не разбрахте ли,че еднствената опозиция са БСП и АБВ?
  Всички останали са навързани като свински черва.

 4. Тур дьо ски - пускат се по пързалката и вече са минало каза:

  Кметът на Перник разсипа Нинова: Отмъстителна, злобна и първосигнална жена. Цецоулу мръсно, гадно и противно човече. Рада фатмака хвърчилото работи в събота и неделя да вземе двоен надник разработи се. От всичките дни за мандата си дали има 20 дни работни , но си получава заплата от 15 000 всеки месец.

 5. Ай ся, разбрахте ли къде е заровено псето?
  Лицата в състава на избирателните комисии да бъдат ваксинирани. Ами ако откажат да се ваксинират, все пак това е право на личен избор, Ко праим, Ко праим? НЯМА КОМИСИИ-НЯМА ИЗБОРИ!

 6. Ако така продължавате … безупречно-честно-прозрачно да се ослушвате и да отказвате да разберете колко сте подведени ще изчезнете като вид.
  Напълно заслужено.

 7. ПОРЕДНАТА ОТЛИЧНА статия.Въпрос до Е.Томова-КОЛКО от материалите публикувани в сайта Ви се докладват по надлежен ред до компетентните органи за проверка?
  Благодаря
  [email protected]

  1. Много, но нали се сещате как завършват тези проверки?! Точно както свършиха проверките за аудио записите, пуснати от АФЕРА, и снимките и видеото с нощното шкафче, пачките и кюлчетата на премиера.

 8. Браво , Томова!
  Точно и ясно !
  Всичко друго е вятър и мъгла .
  Страхливецът дето иска още един мандат – да го духа !
  Толкова много хора му повярваха, жалко …

 9. Абсолютно вярно е,че за създаване и регистриране на партия и подготовката й за избори трябват много,ама много пари. Преди месеци,когато се даваха препоръки на Радев да регистрира партия и участва в избори в този форум задавах въпроса-а откъде да си набави средства за това и дали предприемането на такава стъпка няма да означава,че е поел предварителни ангажименти за прокарване на нечисти интереси. Разочарованието от Радев беше голямо без отчитане на огромния проблем във връзка с финансирането-от всякаква,включително и морална гледна точка.
  Не разбирам обаче защо Радев ще задава въпроси на Цвък ,откъде са му парите за новата партия. Само прокуратурата има не само право,но и задължение да се интересува от това и то не от любопитство,а за да подаде евентуално молба в СГС,за да се заличи партията при незаконно финансиране.
  В тази връзка-от много години сме наясно,че две германски фондации наливат огромни пари в ГЕРБ-лично и публично признато от Големия Велик Тулуп. И нещо да се е размърдала прокуратурата? Да се трогнаха Цацаров и Гешев ? Такова финансиране е изрично забранено от Закона за политическите партии,но то си продължава безпроблемно. Всъщност Велизар Енчев двукратно и изрично е сезирал ВКП за бруталното беззаконие,но мълчанието в продължение на години е…оглушително.
  И последно-нещо не си спомням някой да е укорявал главния клоун на републиката-Росенчо Плевнелиев ,че не е питал другарчетата от ГЕРБ защо са финансирани напълно незаконно ? И как точно се отблагодаряват на германските приятелчета за пачките пари,с които ги даряват. Защото не става въпрос за гола любов,нали ?

  1. В момента Радев легитимира при абсолютно безсмислена говорилня, наречена „консултации“ едни от най-големите измамници в политиката. Това, което прави с нищо няма да допринесе за „честен“ изборен процес. Това е фалшив театър, от който всички се пънат да си правят долнопроБен пиар. Що се отнася до проекта на Радев, да, той беше в ход, ангажирани бяха куп хора да го движат по места, след което „храбрия“ Радев го стиснаха за топките и се сви като мишок. Разбира се, проекта нямаше да бъде оглавен от него, но всички щяха да знаят, че новия проект е свързан с него. Когато пишем за стаята на тавана в президенството, където никой не влиза от поканените с телефон и даже няма столове, не пишем празни приказки. Месеци наред там Радев се срещаше с онези, които трябва и които впоследствие прееба. Що се отнася до финансирането – да, и това беше осигурено. Нещо неясно?! Идеализирането на този семпъл човек с убийствено нефелен екип, няма да го направи онова, което иска обществото.

 10. Запасявайте се с търпение.Затова Цветанов е оклюман.

  В захватывающем новом отчёте Совета Безопасности России, распространённом девятого января в Кремле говорится, что укоренившиеся силы Глубинного Государства Америки, сражающиеся против президента США Дональда Трампа. Отбросили всё что напоминало достоинство, чтобы этот исторический экзистенциальный кризис, перерос в ещё более опасную фазу.
  Совбез РФ – Пентагон предупреждает глубинное государство, что не будет игнорировать приказы Трампа.https://www.youtube.com/watch?v=6VecSZzMwFw

 11. Финансирането,да ,то е определящо,който плаща,той поръчва музиката.И сега ,един съвет за всеки,който се е засилил да гласува,да се поинтересува откъде са парите за кампанията на избраната партия.Като вземат да го увъртат,става ясно ,не им е чиста работата и да се откаже от гласуването.Да излезе на протести и да си търси правата,по друг начин.

 12. А стига бе, “ЛИЦЕМЕРИЕТО „БЕЗУПРЕЧНИ, ПРОЗРАЧНИ, ЧЕСТНИ ИЗБОРИ“ ЛЕГИТИМИРАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. И НИТО ДУМА ЗА „ФИНАНСИРАНЕТО“. ПОПИТА ЛИ РАДЕВ – ЦВЕТАНОВ ЗА КИНТИТЕ?” – в къщата на обесения за въже не се говори! Парите са с един и същи произход и различно разпределение, усвояване, присвояване, кражба или както искате го наречете!

 13. Мери,тя работата наистина е много дебела !
  Не бива да се подценява нито един аспект в това което се случва,нито един…
  Не ,че ще ти стане по-леко ако ти кажа какво се е задало,ама да знаеш – то е достатъчно апокалиптично !
  И катарзисно…
  Чака ни Голямо Изпитание !

  Това което виждате – Цветанов,Радев,другите …
  Това е матрицата.
  Няма грам реалност в холограмата…
  И ще става все по-зле…

  Въпросът е ДОКОГА ???
  Ами дотогава,дкато Едните победят Другите.
  Белите Ангели и Черните Ангели…
  Има и друг много важен въпрос – Защо се бият и какъв е интереса на Човешкия род от това,че едните ще бъдат изкоренени ? За чий интерес се бият,за кого се бият,за какво … ?
  Не знам.
  Твърде вероятно е съдбата на Човешкия род въобще да не интересува и двете страни.
  Или и в двете хипотези на Победата той да бъде зачертнат,заличен от лицето на Земята…
  А може би просто ще го оставят на Хаоса ,той да реши кои и колко от човеците да останат…

  Да ви е сладко!
  Венсеремос.

    1. Кольо Вейронов, и сега никак не е за подценяване, страх ме е от това, което идва. Да не е по-лошо.

     1. >>>Точно за това става дума – не е бъдеще,от доста време вече е настояще !!!

  1. Дон Кольо, я се стегни и не плаши хората! Ти си рицар от Вейрония, длъжен си да поддържаш висок дух; да се смееш, когато ти се плаче; да приемаш неизбежното гордо! 😉
   Каквото има да става- ще става, а може и нищо да не стане.
   Не тревожи тревогата, преди да те е разтревожила!
   Препоръчвам на всички уплашени хора да гледат някой документален филм за войната (за завърналите се след нея инвалиди). Така ще се стреснат и ще си дадат сметка, че (все още) сме глезеници на съдбата и щастливци…Венсеремос!

   1. мария,не плаша никой,не съм уплашен,напротив…
    Просто гледам и виждам.

 14. Игумен Парфений от манастира Свети Апостол Павел в Атон казва, че няма да даде благословия за ваксиниране (цялото статия в ютуб). Сравнява ситуацията с глава 13-та от Откровенията. Къде са нашите свещеници, и борят ли се те за истината?!!

  1. Как къде? Нали един от тях даваше кураж на министъра при ваксинирането му!

   1. До Мария – понеже аз също попадам на такива статии, започнах да следя. Всяка неделя по обед си говори, само дето сега не е на прозореца на Ватикана, а вътре в някоя зала. Уви.

    1. Живеещи в Италия пишат, че традиционното му появяване в 12.00 ч. днес не се е състояло. Освен това във Ватикана е спирано електричеството (което не доказва нищо, разбира се).
     Ако питате мен, при папата нещата не са съвсем наред от пролетния локдаун. Тогава се появиха и кадрите с холограмата му на прозореца. (Потърсих старо видео. Гледайте след 1.10! Ако имате желание, естествено.:-))
     https://youtu.be/Gemd2l7GgXA

     1. До Мария-знам я холограмата на прозореца. Както вече писах, следя появяването му. И днес се появи. Вътре във Ватикана. Да не би да живея в някоя друга Италия? Знам ли? И за Матарела бяха писали, но точно днес награди няколко човека с ордени. Това, което ни се иска, за жалост не отговаря на истината.

    2. Благодаря Ви за поясненията, но допуснете поне на 5%, че може да става дума за двойник! 😉
     Преди време бяхте написали /ако не греша/:“Аз се прибирам. Решено е.“ Впечатли ме и го запомних…Дано повече българи да се приберат! Бъдете здрав/-а/! 🙂

     1. До Мария- да, прибирам се! Снощи разбрах, че и приятелско семейство си идват!

 15. https://www.conservativebeaver.com/2021/01/10/vatican-blackout-pope-arrested-on-80-count-indictment-for-child-trafficking-fraud/
  Най-новият, скандален слух или реален факт?! Арестуван ли е наистина папата (за трафик на хора, педофилия и др.)?!
  Някой да разполага с друга информация, освен тази?! (Например hahara.)

  1. Из целия нет няма такава новина.Явно тоя канадски сайт Консервативен бобър е фейкнюз на някой канадски бабикян

 16. Лоьтчик в Щатите открито говорят за 50 годишна корупция в политическите среди мащабите на която са глобални.В Пакистан за 2 часа спря тока.Във Ватикана преди малко.И на Балканите преди два дни.Провежда се спец.акция срещу Световната Мафия…Глобалистите.

 17. Не е работа на президента, който и да е той, да пита от къде са парите за финансиране на партиите! Има си прокуратура, Сметна палата, други институции за финансов контрол!

 18. Още един крадлив боклук се завръща в политиката. Всичко що е натегач за депутатско столче, ще изтърка килимчето в кабинета на Радев. Очаквам да обявят Черепа за дисидент в изгнание!? Докъде стигнахме, да се решават промени в законови норми от хора, които простичко казват „аз съм срещу кабинета Борисов“. Това, че са срещу Тиквата, не ги прави света вода ненапита. Всички са за екарисажа…

 19. Едно ще кажа: След жалкия ни преход към демокрация не познавам и двама души, които започнаха заедно бизнес и не се разделиха до третата година!

  Не срещнах индивид, който да не плюе и да не мрази довчерашния си приятел, сътрудник и т.н.

  Никога няма да разбера подобен манталитет. Българска работа!

  Вчера написах оптимистичен коментар в отговор на г-н Кольо Вейронов и го моля за извинение.

  Прав сте, г-н Кольо! Аз отново сгреших. Женска глава!
  Поздрави, Мери!

  И все пак, президентът Радев знае какво прави!

 20. Нищо добро не очаквайте от тези подлоги на Запада. Те всячески ще разиграват театър за наивния народ, докато го УНИЩОЖАТ.

 21. Т.нар.президент не е борец срещу статуквото и мафията.
  Той е фундаментът на мафията.
  И тия идиоти, които му вярват, са крепители на мафията.И само да не лаят, че всички, които не понасят льотчика, са от герб.
  Общественото доверие към Мунчо е 28%.Значи 72% не му вярват,и това не само избирателите на герб.
  Истинската цел на льотчика е да управлява чрез някоя патерица като цвъки, мая или слави.
  А фактът, че кани отрепки като копейкин, мая, цвъки и Бабикян, които никой в обществото не понася, е комедия на абсурда.
  Докато борисов и радев не се изтекат в отходните ями, з..и я тая държава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *