Публикувано на 06.04.2021 / 10:53

ЛИПСАТА НА ИЗБОР НИ ДОВЕДЕ ДОТУК. НЕ СЕ ПРЕВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ! АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ, БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!

Май не разбирате, мили мои партии на протеста, демокрацията, правовия ред и извънсистемния вот- нищо не е приключило, напротив, едва сега започва същинската предизборна кампания.

Гответе се за избори и търсете съюзници, този парламент е мъртвороден.

Не се превъзбуждайте от резултатите, защото те не са еднозначни – липсата на избор ни доведе до тук, а не това, че сте много готини, ако и това беше така, Борисов нямаше да е първа политическа сила.

Хайде, бъдете умни!

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Някои измислени „протестиращи“, „демократи“ и „клоуни“ тъй са се превъзбудили, че като са станали депутати за един ден, все едно са грабнАли чекмеджето на Боко. А по полека, че май забравяте ШЕЙСЕТТЕ ПРОЦЕНТА, НЕГЛАСУВАЛИ, ДЕТО НА ВСИЧКИТЕ ВИ БИХА ШУТА! И не се напушвайте толкоз Горе на черешата, защото сега се отмива пяната, ако разбирате какво искам да ви кажа, и нататък даже не е сигурно дали ще повторите тоя резултат, дошъл поради липса на избор!

Коментари 55 за
“ЛИПСАТА НА ИЗБОР НИ ДОВЕДЕ ДОТУК. НЕ СЕ ПРЕВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ! АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ, БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!”

 1. Христо Иванов при мухата Цеце без главата с очилата миризливата Слива на Битивито Клецанка цитирам “
  –„Не му вдигайте повече телефона на Бойко Борисов „–
  Боже Какви НИЩОЖЕСТВА имаме и СОПОЛИ от ДУВАРА Боже !

  Сополите от дувара си остават Сополите от дувара които вече два пъти връщаха Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА от Банкя във ВЛАСТТА ..Сега пак искат да го върнат за трети път.Айде РУСОНЕФИЛИТЕ Дебилите Ръбелите умните красивите щастливите краставите щастливите и Е-бли-вите скачайте на клавиатурата и тракайте минуси Дъ Ге..Не исках да го пиша ама Ристе Монгола Мравояда с кривия клюн и с квадратната чутура ме предизвика и Жабата с файтона и бащина дружина. Само адвокат Николай Хаджигенов е на ниво от новите депути.. ..

 2. Изборни бъркотии из БСПето .
  Нинова, и аз не е харесвам, но въпреки настояването на Костадин Паскалев и Георги Търновалийски да подаде оставка се налага следния въпрос – ами те като членове на Националния съвет на БСП защо не си подадат оставките ?
  Тук отговора го дава Боко – всички са виновни само аз не съм, ние направихме всичко само тя не .

  Ако обаче КУРнела си беше подала оставка нали Гочето Свинара, педито Станишко, Гоце Делчевския далавераджия и пияницата Михаил Миков щяха да кажат – ние успяхме да я смъкнем, като прехвърлихме много гласове в подкрепа на разкраченото Майче, КапоТ и Арменян !

 3. Господин Трифонов, пази се от хлевоустата уста на Хаджи Тошко Ерусалимски, този човек с непремерените си думи и опасно самочуствие,може да доведе партията ти само за 3 месеца до 10 % подкрепа. Мисля, че в един откровен разговор с него да го озаптите, защото на едно предложение на Нинова, без да се замисля Тошко за пореден път отговаря с „НЕ“. Вие или той ръководи партийната ви формация. Ще си изпърдите без време късмета.

 4. Към ЕКСПЕРТА: Драги, повтаряш грешките на всички участвали в изборите „лидери“ – прекалено много цели за промени, подобряване и пр. Всички тези проблеми в основата си имат НЕОГРАНИЧЕНОТО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ, осъществявано от формирата криминална мрежа с използване както на натрапената ни от чужбина Конституция, така с завладяване и трансформиране на съдебната система не само да защитава беззакониието, но сама да твори ежедневно беззаконие. Това е възможно, защото отделният гражданин е оставен сам да се бори с тази бандитска система. Прокуратурата е СЪЗАКЛЯТНИЧЕСКО СДРУЖЕНИЕ,вярно обслужващо Правителствено- общинската организирана престъпна система. За нейното разрушаване е нужно ОБЕДИНЯВАНЕ не на партиите, а на НАРОДА, като се започне от квартала, общината, областта и се стигне до ДЪРЖАВАТА. В единен глас трябва да се поиска отстраняване на Гешев, защото не изпълнява задълженията си по Конституцията, С конкурс и публично обсъждане да се назначи нов и се организира ПЪЛНА ПРЕАТЕСТАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ ОТ ДЪРЖАВНО$ОБЩЕСТВЕНА АТЕСТАЦИОННА КОМИСИЯ с представители от НАУКАТА, ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ОБЩНОСТИ, И ИЗТЪКНАТИ ОБЩЕСТВЕНИЦИ И ПОСТРАДАЛИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ГРАЖДАНИ.

 5. Засега от всички най адекватно се държи Корнелия Нинова всички други ги хвана ЗВЕЗДНАТА БОЛЕСТ едни ПОЛЕТЯХА в НЕБЕСАТА другите се чудят какво ОПРАВДАНИЕ да измислят и мълчат като БИТИ и Е-бани ..Събирайте се и решавайте „Врагът на моя враг в политиката е мой приятел „– руска народна поговорка.. Тошко Африкански тупа топката и си търси оправдание събирайте се трите партии и правете тройна коалиция Корнелия Нинова каза че ви подкрепя да се направи ревизия на РЪЧНОТО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ на Бойко Борисов и да се премахне специализирания съд и Прокуратура и против оставането на Шрек с вирнатите свински уши и бръснатата кратуна Пишман прокурора Гешев на поста главен прокурор което изобщо не е малко.Не си търсете ОПРАВДАНИЕ Тошко Африкански!

  .
  ХИТЪР ПЕТЪР
  2021.04.06 16:40
  Рейтинг: 708629
  Без подкрепата на Корнелия Нинова нищо няма в България да се случи.Нито Правителство нито пък Боко Тиквата ще слезе от ДЖИПКАТА нито ще бъде свален от ВЛАСТТА като ли да влезе във ЗАТВОРА? това ли иска Тошко Африкански? А? Само питам? Случайно за едни пачки взети АВАНСОВО от чекмеджето Дъ Ге? А сега дайте мандатите да видим какво следва ! Без подкрепата на БСП и Корнелия Нинова не може да се свали Тиквата Лайняна ЛАЙНОВОЗА от ДЖИПКАТА и ВЛАСТТА и вкарана в ЗАТВОРА! Анадънмо!

  1. Това е така наречената „гола истина“, без гласовете на БСП за подкрепа на Трифонов и другите /и тобез да се влиза в коалиция/ приказките им за отстраняване на Борисов и ГЕРБ от държавната хранилка и търсене на отговорност са приказки за „лека нощ“. И пак ще напомня на г-н Трифонов да затвори устата на Хаджи Тошко Ерусалимски, неговото говорене е вредно. Да напомням ли приказката за мечката и човека!

 6. Победили,непобедили,дебили…глупости.

  Бачо ви Кольо за последен път ви казва ,че тая цялата работа прилича на тежък запек !!!
  И на ешафод прилича -на политически ешафод…
  Гилотината е вдигната и в клапата Задължително трябва да се набутат няколко глави !
  Няколко !!!
  Ножа е много,много,ама много наточен…

  Айде да видим сега ,кой ще скочи в тигана ?!

  ,,Нощта на Самоубийците“ – ,,Четвърти километър 20 сентъри пикчърс“.

  Венсеремос.

  П Пис
  Ще се видим пред урните в скоро време при изричното условие от моя страна,че сте разбрали Кой спечели в тая ситуация !
  Ако не сте разбрали,заминавам за Сомалия !

  1. Прав си,знам какво имаш предвид.

   Венсеремос.

   Но ,когато говорим за изборите,печелившия е САМО ЕДИН !!!
   Ще се съберат в Пленарната зала за да си кажат – До скоро виждане !
   Ако това не стане ,една млада формация ще се гръмне !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Венсеремос.

 7. Нищо не се е променило!
  Всичко върви по стария път плюс И Т.Н. (И Така Нататък).

  Блаженни са верующите, надяващи се за промяна.
  Без сопа голяма, няма промяна!

 8. Екипът на премиера Бойко Борисов обмисля варианти как по-дълго да се задържи на власт. Това съобщиха за Фрог нюз източници от службите за сигурност. Според тях вече е измислен един вариант как чрез юридически хватки Борисов да продължи да ни управлява.
  Има данни, че със задачата са се захванали предимно юристи, запознати с вратичките в законите и Конституцията. Екипът ни научи, че вече е дадено първото предложение. Според него парламентарната група на ГЕРБ може да не се яви при президента при връчването на мандат за съставяне на правителство. По този начин процедурата, целяща съставяне на ново правителство, ще попадне в задънена улица.

  Оказва се, че подобен казус не е разгледан като вариант в основния закон на страната, тъй като се разчита на добросъвестност и отговорност от страна на политическата класа. На въпрос как се процедира при подобна ситуация, юристи коментират, че държавния глава няма друг полезен ход, освен да се обърне към Конституционния съд и да остави „горещия картоф“ в неговите ръце. А това на практика ще коства още време, през което настоящият кабинет начело с Бойко Борисов ще продължи да действа.

  Не е изключено ГЕРБ да поиска касиране на изборите заради „съществени изборни нарушения“. При такъв вариант също ще се чака решение на съда.

  1. До Генчев: Дори такава хипотеза да не е уредена в основния закон, съществуват понятия като общи принципи и правна аналогия, стъпвайки на тях, не явяването при президента за получаване на мандат ще се приеме като конклудентно действие, изразяващо желание за връщане на мандата и връчването му на следващата по брой гласове политическа сила, също така може да бъде изпълзвана и процедурата на поканването и призоваването.
   Така че колкото и възможности за удължаване на управлението да се разглеждат от представителите на ГЕРБ, не мисля , че имат възможгости за протакане и удължаване на властта си.

 9. Ако бяха гласували повече хора, ГЕРБ правеше правителство!!! Честито на мафиотските тролове!

  1. Не, мой така , ние с тебе Истина сме „проститте“ , тия които не искаме да кръвоснабдяваме с нашата чиста кръв, с нашите гласове – мръсни крадци !

 10. Тя умре тая .Партията на Злото и ЛЪЖАТА групировката ГЕРП-Б на Простия Ху’й ЛАЙНОВОЗА попадна в курт капан сиреч във вълчи капан остана сама в парламента СБИРЩИНАТА-СКУПЩИНАТА без Патериците ВМРО-то с пияндурниците, ЯЛОВия Магарешки пъпчив Ху’й и Гагаузина с релсата на врата и НФСБ-то за спасението на БОЙКО ЛАЙНЯНАТА ТИКВА от Банкя..ЛАЙНОВОЗА сега е сам изолиран и ЗЪЛ като ВЪЛК и ЧАКАЛ, сам в КРЪГОВА ОТБРАНА…А без ревизия, съдебни дела и ЗАТВОР тая работа никак няма да се разреши. Да си събират багажа малоумниците на Лайняната Тиква Простия Ху’й големите експерти айдуци, мошеници и крадци които заГРОБиха и погрЕБАХА България и при Бай Ставри в затвора да им одерат кожетата и да им скъсат и разцепят от Е-ба-не и радост ду-пе-та-та… Времето дойде да се плащат сметките и будалъците на Будата-Аллаха сиреч БУДАЛАТА – ЛАЙНОВОЗА от Банкя с ДЖИПКАТА който срути ,срина, заГРОБи и погрЕБА България като изби ,изкла и изтреби козите на баба Дора, овцете, кокошките и прасетата на хората..Сега при Бай Ставри и Мангалите в затвора ще работят здраво без пари безплатно за Роднината да изплатят реховете към БългарЕтеи България.. Ето го чука на вратата, идва МЕЧ АРХИТЕКТОРА ,ВЪЗМЕЗДИЕ БОЖИЕ и НАРОДЕН СЪД–2 серия

  1. Ей заради такива малоумници комунягите ги завряха в ауспуха на курнела.
   Целия Фрогнюз обърна на кенеф с това.

 11. а бе другарю боданов защо не се скриеш и да се гръмнеш с един тапалия-ти знаеш какво е тапалия….комунист проклет……

 12. В политиката тук започнаха да се появяват още по-некадърни и още по-крадливи тъпанари от предишните доказани тъпанари. Не е тайна преследваната цел с финансирането и създаването на ГЕРБ от двете германски фондации. Новата партия е обявена за уж „дясна”. Психологът Д-р Н.Михайлов ги нарече десен анекдот от турбо фолклорен тип. При това парт.секретар е крадец и простак – просто „дюшеш” за колонизаторите. Така е подготвена почвата за пълна деградация чрез коравия електорат. В политическата помия вече е включена формация от свръхзвуков чалга фолклорен тип с поредния клоун начело. Беше потвърдено, че няма такава държава, но има такъв народ. Народ, какво да го правиш?!? Провалената отвътре уж ”лява” БСП е дискредитирана още в самото начало на т.н. „преход” поради прякото и косвено нейно участие в разграбването на България. Промените в тази партия очевидно не са достатъчни за ново доверие. Друго нещо си е чалгата.

 13. Защо в България винаги управляват невежи и крадливи некадърници? Просто дотам сме я докарали – с избори. Народ – мечта за некадърниците бутащи се в политиката. Г.С.Раковски, П.Р.Славейков, Л.Каравелов, Хр.Ботев, Ел.Пелин, К.Гълъбов, Ив.Хаджийски и др. са изказали и гласно и писмено мъката си по някои дадености в народа ни, поради което умните,интелигентните и отговорни хора по правило странят от политиката в България. Те знаят, че нямат шанс при средностатистическия електорал поради изключително ниската му обща политическа култура. Истински кретени са т.н. лидери в поне 95% от българските партии след освобождението ни от други. А малкото кадърни, повярвали в народа си след 10.11.89 г., до един са отсвирени от надделяващите безмозъчни електорали за цели десет години избори. Най-късно през 1999 г. средностатистическият електорал би трябвало да разбере какво става в България, но това не се случи. Освен другите хубости държавата ни е поставена отново в колониален режим,при това ТРОЕН – САЩ в съдружие с управляващите ЕС при неотслабващ интерес за подновяване на режима от управляващите сегашната Русия. При колониален режим интересите на местното население са на последно място. Просто се допуска възможност некадърниците на власт да могат да крадат под защита и да живеят добре в силно подчинение към модерния колонизатор.

 14. Соросопротестърите се завайкаха че българите в чужбина не гласуваха за тях???Смятат че хората там са умнокъдравопроЗти!!! Или са забравили Кой крепи т?шаците на Вождъ и проДАва България!!!При Слави също има от Лъвският Клуб!!!НПО-тата са навсякъде!!!Неправителствени Организаци с чуждо финансиране и политическо влияние върху Правителства и Общество!!!Наистина-Неутрални…???

 15. Мика Зайкова Подкрепа Синдикатите които не правеха нищо!!!По точно крепяха властта!!!Синдикати които не настояваха за правото на Обща Национална Стачка??? Новата Пелоси !!!Търси се Бидона!!!

 16. Томова ,Славчо педала не обича журналисти, сега ще видите как ще се държи грубо и вулгарно с вас. Още не са се качили на коня и Тошку мамин заместника му какви думи използва за опонентите си не че не е вярно но на такива места по принцип уж ръководството на нацията да използват цинизми не върви нещо.
  А Славчо педитито наркомана виолата как е с крачето за един пидал питам?
  В селската баня Слави педитито се навежда да вземе сапуна и му сложили едно борче в задното дворче сега е долен ляв пидал съединител.

  1. ,,ЗАДКУЛИСИЕТО,,Е ИЗВАДИЛО,,СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ,,НА СЛАВИ,,В КОМПАНИЯ,,С ЖОРО ИЛИЕВ,,ВИСАДЖИИ,,И,,ПРОСТИТУТКИ,,КАК ,,СМАРКАТ БЕЛО,,С УИСКИ…

 17. МИ С ПАРИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА СТАНА ПЪРВИ …А ЩЕ ГИ ВРЪЩА ПРОСТИЯ МАТРЯЛ КОЙТО ГИ ПЪЛНИ 15 ГОДИНИ .. 72 МИЛИАРДА ВЪТРЕШ И ВЪНШЕН ДЪЛГ ….АЙДЕ ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ .. И ПРОСТИЯ МАТРЯЛ

 18. МИ ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ даже и на мутрата ..ЦИРКА ЗАПОЧВА ….МУТРАТА ВИ КАЗА ЧЕ ЩЕ „ДОЙДАТ ЧАКАЛИ “ И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ЧАКАЛИТЕ ВЕЧЕ СА ТУК И КУПУВАТ НА ПОРАЗИЯ

 19. Мясаш ми на средностатестически герберо-трифоновски… фен, който не му ли харесаш помияра за който е гласуваш и веднага те обявява за привърженик на същите, против които си… както се казва – лош мат’рял отново напълнил Народното Събрание със себеподобните си!

 20. Шестдесете процента българи са тези, които са в чужбина! 2.5 млн. българи има в чужбина от които гласуваха само 7%. Това е положението в България 26% Комунистическа Партия Герб и 74% антикомунистическа партия герб. Ако сега не се възползват от ситуацията да изолират БКП-герб и да им спрат кранчето, друг удобен случай няма да им се падне! Сега трябва да покажат, колко изпълняват обещанията си пред избирателите си! Народа все пак не е толкова глупав, ако партиите не си изпълняват обещанията ще последват съдбата на патриотите и марешките, без ДПС те са 10% консттанта и при тях може и така и иначе, без значение е!

  1. Невеж soxo,
   перестройчиците ликвидираха БКП на 3 април 1990 г.

 21. Точно така, г-жа Томова, сега се ОТМИВА пяната.
  Иначе всичко за по-доброто има! …. 🙂

  Обаче мръсотията първом, трябва сама да се САМОочисти!
  За да може ЯСНО да се види,
  умишленото противопоставяне и разделение на народа, да се види покварата носена от неграмотните, неумните, лакомите за99ници – слуги на парите!

  Ето един от десетките примери пред очите на целият български народ:

  Целият този български народ сега гледа и се чуди на дебелоочието на главната опозиционерка, вождката, която прави „катастрофа след катастрофа“, но като магаре на мост се запънала и не пуска … какво ли?

  Маестро Комарницки, и днес, както винаги е казал много в карикатурата си.
  😉

  1. Курнела постигна недостижим връх, 15%, сега ще падне под 10%, ама кретените си я харесват, секта ниновисти от седмия ден

   1. Тролът с фес тъй се е превъзбудил, все едно е грабнал чекмеджето на Боко Мутрата.

 22. Браво! По добро определение за българската действителност не прочел.

 23. Започват страничните действия от първата доза на ваксината Избори???Ами сега накъде???Вторият по гласове Ковидяса???Кво шъ прайм Слави!!!Реката има само два бряга-на ГЕРБ и другите!!!Освен ако желаеш настоящото Блато с кръглия бряг!!!

  1. От единия бряг не е само ГЕРБ, а и БСП и ДПС, те бяха наритани още по-ясно от народа, защото все пак Тиквата разби ауспуха на Курнела, тъй че ако някоя от трите ИТН, ДБ и сестра Галева се докосне до трите вируса, е също за боклука.

 24. Много отдавна имаше мнения, че Чалгаря ще изпревари Курнела, защото тя тотално разби партията си и особено ярък пример е фактът, че в родното село на Радев Славяново ГЕРБ има 128 гласа, а БСП -50.Народът удари страшен шамар на трите хунти герб, БСП, ДПС.
  При едни нови избори те ще се сринат още повече.И тогава Слави ще е първи.
  А това, че сега съдбата на нацията зависи от един мутрочалгар и че само 4 от 10 българи са гласували означава, че измъкване от тинята няма и единствено масов бойкот на ВСИЧКИ срещу престъпната система с отказ от гласуване може да промени нещата.
  И най важното, спешни промени, които да направят нелегитимни парламенти с под 50% гласували.

  1. Според вашите данни в село Славяново „евроатлантиците“ са близо двапъти повече от „русофилите“…….Така излиза от поста ви.

 25. В момента държавата е етап на МАХМУРЛУК.
  Трагедията идва след ИЗТРЕЗНЯВАНЕТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *