Публикувано на 18.06.2022 / 9:51

ЛИНДО НА ПРОСТОТО КИРО, ВЗИМАЙ СИ ХИМИЧЕСКОТО ЧИСТЕНЕ И СМЕШНИКА СИ, ЧЕ ВСЕ ЕДНО СТЕ ИЗВАДЕНИ ОТ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ! ТО БИВА БЕЗСРАМНО НЕВЕЖЕСТВО И ТЪПОТА, НО ВИЕ НАДМИНАХТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ!

 

Това, което виждате е пост на Линда на Простото Киро.

Изумителен текст, адресиран към „огромна тълпа от вас“.

Чудо на чудесата!

Линдо на Простото Киро, взимай си химическото чистене и смешника си, че все едно сте извадени от Помощното училище!

То бива безсрамно невежество и тъпота, то бива безпросветност и некадърност, но вие надминахте и най-големите идиоти!

Afera.bg

Коментари 49 за
“ЛИНДО НА ПРОСТОТО КИРО, ВЗИМАЙ СИ ХИМИЧЕСКОТО ЧИСТЕНЕ И СМЕШНИКА СИ, ЧЕ ВСЕ ЕДНО СТЕ ИЗВАДЕНИ ОТ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ! ТО БИВА БЕЗСРАМНО НЕВЕЖЕСТВО И ТЪПОТА, НО ВИЕ НАДМИНАХТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ!”

 1. Както аз, така и много хора, смятам, че дислексията и неграмотността са тотална щета. Хора бедни духом, без голям интелектуален капацитет, да ме наричат „тълпа“. Думата „тълпа“ е точният превод на латинското „vulgus“, което в google преводач се превежда политически толерантно „обикновенни хора“. Оттам идва и понятието вулгарен, а не, както неолибералите се опитват да обясняват, че идвало от българин. Семантиката на думите е коренно различна. След като Линдето не е разбрала, че от Киро нищо не става, предлагам да си гледат кокичетата, да си правят бутиковите торти, да развиват идеите си, но не и да управляват държава. Държавата не е старт-ъп и не се управлява от хора с неизживяно детство.

 2. Аз не вярвам,че това го е писала Линда.Мисля,че тя обикаля магазините за домашни потреби да търси най- големия и як тиган.Като го намери,ще видите вие как Киро търчи по стълбите надолу или се спуска по парапета със светлинна скорост.За да знае що е срам ,като го бие жена му.

 3. Отворените бракове в които партньорите си дават свободата да се плющят извън брачното съдружие не са понятни за по-старите консерви възпитавани в духа на седемте смъртни гряха и десетте божи заповеди. Пък кой знае

 4. На този фон статусите на генерал Деса изглеждаха направо като интелектуален Еверест.

  1. Ти недей, холандската кобила на Радев също е напред в материала по простотия.Само Йотовица, с нейните фусти стил „кооперативен пазар“ може да я конкурира.

 5. Линда е сто пъти, хиляда, един милион пъти по-жена, от Лена!!! А и три деца има!!! Наш Кире, е просто ИДИОТ!!!

   1. Как тъй лисбийка бе братчед?Лижат ли се?Аз пък не я видях на педераския парад.

   2. И да не би да си мислите,че тя го е писала?!“О!Свещена простота!“ Жената не може да говори български без правоговорни трешки,а да пише толкова добере,смислено,интелигентно и без правописни грешки? Ха-ха-ха! Това е виц! Не знам кой от пиарите на Простокирото го е съчинявал,но очевидно е някой мчного тъп. Да беше направил поне някоя и друга грешчица за цвят,че да се хване човек ,че тя го е написала,а то…все едно го е писал директорът на Института по български език при БАН,професор не знам кой си,че те и там много станаха. Българският език е труден за усвояване дори от славянските езици заради глаголните времена ,а този текст е направо образец на академичен израз.Съмнявам се дали изобщо Линда Петкова знае,че го е написала .А и много й пука на канадската фермерка за борбата на българите.Тя взе да пуска сигнали,че си продава бизнеса и смята да се мести при родителите си с децата си, а ще седне да пише в този момент сърцераздирателни умилителни слова по форумите.Ако някой вярва в това е по глупав дори от Простокирото!

    1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

     Гуглена го е писала , личи си по стила и простотията.

    2. Еми там на простото Киро в ПР-а му нали има хора „на Магнитски“ както казва обикновено.

 6. Тая щом съюзниците си нарича „тълпа“ не знам как ще нарича противниците си! Но тя е проста КАНАДКА, а съпруга й е хитър балканец!Той е.е, тя констатира! Просто Киро и Лена са тържество за члена! Просто Киро и Линда канадката са скръб и увисване на патката! Да живее Лена, която вече е сгодена и се върти на два члена!

  1. Нали беше пребивавала в някакви негр0-раѝони на фащ по време не обучението си, дали да се питам евентуално за няколко пързалки по черните парапети…

 7. Не ми харесва, че така форумци обиждат Линда. Какво ви е виновна жената? Нито е в управлението на държавата, нито е някакъв фактор в политиката. Въпреки, че може да не работи, сама си изкарва препитанието със сладкарницата. Е скъпи са и продуктите, но никой не е длъжен да купува, а щом се продават, значи има и купувачи.
  Това, че политиката на мъжа и е само в защита на американските интереси не ми е приятно и никога не бих гласувал за подобен политик (както и не съм гласувал за пп, защото имах предчувствие какъв ще е резултатът. Аз бих гласувал за политик като Орбан, който мисли за страната си и слабо се влияе от разни фондации (затова е омразен на разните сороси, урсули, борели и т.п.)
  Но Линда тук няма нищо общо. Просто трябва да се прояви кавалерство.

  1. Линда е загубила самоуважението си, публиката няма вина за сцените в политико-интимната пиеса.

  2. Не си прав, преди да стане Премиерша, продаваше на нормални цени. Сега корупцията върви през сладкарницата, но никой не смее да го каже.

   Искате ли лобиране от Простото – поръчайте си парти кетъринг в сладкарницата, ама на ей-такава цена ….

 8. Едно друго мнение!
  Жената заслужава поздравления. Първо – в родната и страна, такива събития тя не е преживявала и няма да преживее. Всичко което се е случило е чуждо и непознато за нея. Второ – все пак има езикова бариера. Трето – ако бе някоя българка, о – ле – ле какъв скандал щеше да му заформи – и две национални банки нямаше да му стигнат на Киро да си откупува от нея бъдещето. А тя жената – достойно и смело посреща тези прояви на курванлъка му. Не я съдете по-строго от нормалното заради Киро. Тя и без това е наказана и си носи кръста!

 9. Канадската дебелана и тройка белот ще играе с ГугЛена, стига да може да се хвали в канадското си село, че е премиерша в ЕС …. макар и на най-бедната и най-корумпирана, сравнима с Латиноамерикански протекторат, държава!

  Пошлостта и показността, впечатлението пред другите, са най-важните неща в провинциална Канада …

  Когато излязат вече розовите клипове на ГугЛена и КирКорчо, тогава от срам друга песен ще запее!

  1. Цял свят се забавлява със клипчето на Слушащия долната глава и Ебла. Македонците препоръчват нещо такова:Сакате ли да се клецате купете си куробранка модел Партизанска..

 10. Това написах на 1.5.2022, за сбърканите.
  „Кирчо Простият Тъпанар бе доволен. Бе оправил положението в Територията, бе подписал всичко, което искаха макетата. Едно нещо не му бе ясно: как така, вкара по-евтин газ от краварите и още по-евтина руска газ от Азербайджан! А, цената на парното щяла да скочи поне с 30%! Да ги омайва Кокорчо! Той бе по глобалните проблеми, а не некви битови проблеми!
  Замисли за почивка и пърформанс! Трябваше да подготви Прайда! Имаше време, ама требеше организация. Издаде заповед: Всички първи ръководители на Държавата, Правителството и Партиите трябваше да участват. Иначе, Мустафата щеше да ги накаже. Направи схема, абе, направо парадигма на ситуационната ситуацията на куролацията, коята беше си алангле и почваше да дрънчи, заедно с колаборационизма на щранбаната и „петата колония“, погледнато от към норджето на ойсикидама! Сложно, ама на него му бе ясно! Нищо, че му викаха, че е прост!
  Така:
  1. От ПП участват:
  Нямаше само Путин да се изтъква с некви букви Z и V. Ние също можем да използваме азбуката. Затова:
  -Ленчето, с каска и буквата Л. Значи Леле, леле, направо мале!
  -Аз, Простият тъпанар, слагам си ушанка с буквата Г. Значи Гей, Голем.
  -Кокорчо, с каскет с Б. Начи – Бали го.
  -Просто Наско, шапка от вестник 24 часа с Т, начи Ташак, също Голем.
  -завършилите Харвард с буквата И, начи интерсексуални или там, каквото значи!
  Получава се ЛГБТИ!
  Всички да бъдат подмити!
  2. от БСП- Курнела -червени балони на вагини и гъзове. Ще изнесе реч: „Що е педерасизъм и има ли той почва у нас“. В края на речта й, Посланикът на укрите ще изкаже благодарност за износа на краставици и мушмули!
  3. От ДБ -Гнома и Бойкикев – на ролкови кънки, облечени като балерини. Изпълняват па- дьо дьо, двоен толуп, и троен аксел. Всякакви пируети. Младежката формация носи колове, правят се, че танцуват на коловете, ама си ги ръгат в гъзовете!
  4.От ДПС – Великият мъдрец и философ Ахмед Доган и група анадолци танцуват „леткис“. Имаше един такъв танц, един зад друг. Възгласи на турски „ Анадола, Анадола“.
  5.От ИТН – Чалгарят, Балабанов и Африканският – духат на кавали. Изотзадзе 78 духовни духачи духат на дудуци. Хвърлят пиратки. Балабанов се стряска и се придвижва „на прибежки и припълзявания“
  6. От ГРОБ – Тиквата, се маскира като Гъз, за да не го познаят и „Млади курви и гробари“ за масовка. Носят златни фалоси!
  7.Възраждане – не са поканени, щото ще стане бой. Ще ни спукат от бой, без ебане!
  8.Янев, Тоя кой беше? Яне Янев или „НАТО е ЛГБТ и ЛГТБ е НАТО“ Не се разбира.

  Гости от чужбина – Лесбийската формация „Фемен“ от Украйна, по цици. Гърчави!
  Пуси Райът – бяха пуснати от затвора!
  Първият педерастки екипаж на боен хеликоптер от САЩ – изпълняват „бъркаме си по дупките, докато летим“! Хвърлят „хеликоптерни долари“
  ВИП гости- 2 Урсули: Едната от Македония, от площада, де, и Урсула фон дьо тен.
  Еврогейската организация щеше да бъде представено и от СерГей-виден педал!
  Слово – към присъстващите деца от Владо Кузов.
  Слово на Зеленият чорап: „Синергията с педерастите от Краварника – като слънцето и въздуха за всяко живо същество“
  Музика – Дъртият педал Елтън Джон, който, поради изсъхване на гъза му, нямаше да участва. Рики Мартин го пое, дебелия! и Евгени Лорда,който бе изгубил девствеността си на една ръчка на трамвай №3. Щеше да разказва спомени.
  Знамена с цветовете на дъгата!

  А, Господ гледаше спокойно тези свои творения, имаше чувство за хумор и бе с огромно търпение. Мислеше си за Дъгата и защо тези творения използваха цветовете на Дъгата за перверзиите си? Бе сключил Завет (Договор) с хората, щом има дъга значи няма да има нов Потоп!

  Битие 9:

  12. Бог рече още: Ето белегът на завета, който Аз поставям до вечни поколения между Мене и вас и всичко живо, което е с вас:
    13. поставям дъгата Си в облака, и тя ще бъде белег на завет между Мене и земята.
    14. Когато докарам облак на земята, дъгата ще се яви в облака;
    15. и ще спомня завета Си, който е между Мене и вас и всичко живо от всяка твар; и водата няма вече да стане потоп за изтреблението на всяка твар.
    16. Дъгата ще бъде в облака; и ще я гледам, за да си напомням всегдашния завет между Бога и всичко живо от всяка твар, което е на земята.
    17. Каза Бог на Ноя: Това е белегът на завета, който установих между Мене и всяка твар, която е на земята.

  1. Много е хубаво това Битие 9 !
   И какъв е Завета Договора на Бога с човеците щом красотата и съвършенството на Дъгата е белега?
   🙂

 11. Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме. лорд Палмерстън -1 март 1848 г.Или по нашенски казано, „Интересът клати феса“

 12. Приблизително 1/3 от „множеството“ е на държавна заплата в момента на протеста
  Приблизително 1/3 от „множеството“ е на държавна заплата в момента на протеста
  May be an image of one or more people, people standing and outdoors

  Виктор Димчев | Facebook

  Колко човека в момента подкрепят Никола Минчев и са против „Копейката“, „Тошко“ и „Баце“ пред Парламента?

  В бройката са вклйчени майки, деца, лели, чичовци, общински съветници (11), депутати (6), министри (2), лидери на политически партии (2), големи акули (2), малки акули (1) и още партийни чиновници.

  Приблизително 1/3 от „множеството“ е на държавна заплата В МОМЕНТА на протеста.

  Това е.

  Харесва ви, не ви харесва, толкова са.

  Отстрани има едни 50-60 човека, от които приблизително 1/10 също са на държавна заплата.

  Нека се придържаме към фактите, а те са, че тази вечер Христо Иванов и Кирил Петков организираха поредния контрапротест от името на Корнелия Нинова, като онзи, който същите хора (Жоро Кмета и зад него Боби Сандов, Асен Василев и зад него Никола Минчев, румен Спецов и зад него който застане) организираха през 2013-та година.

  Тогава почти всички описани бяха отпред.

  Сега са отзад.

  Не се заяждам, обикновени факти са това, мога да приложа и снимки.

  Една добра дума за проправителствения контрапротест тази вечер…
  Има ли мъж, който не иска жена да го гушка така, както Асен Василев гушка Румен Спецов или Никола Минчев, както на снимката? http://www.budnaera.com/202202f/2221057.html

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   Пропусна най-важния – йоло денев , без неговата подкрепа са нищо.

 13. деба простата посредствена п=тка -„ППП“ ; ееех уморих се от идиотиии
  aa ne ne iskam da ga deba само и оценявам умствените качества с този израз

 14. Др. Нинова е сексуално загоряла дама. От известно време се опитва да привлече вниманието на Кирето. Той дълго я игнорира, докато накрая не издържа и я пита:
  – Какво искаш от мен?
  Тя, повдигайки си полата:
  – Чети по устните…

 15. Ало, сладкарката, да не забравиш да си вземеш и Ленчето, да има какво да фърфори ебача.
  Не вярвам да вдига самолета вкъщи, дори и по белщо на виктория сикретс да се издокараш.
  И тримцата – друм да ви няма по добрия начин. По лошия ще ви замерват с камъни вместо снежни топки.

  1. И бил клинтън чукаше моника люински, но жена му каза, че няма проблем.
   Линда обича да гледа… а може и тя да се включва и да си правят тройка. Лошо ли е, а…

 16. Парада на сбърканите педали и лизачки да се провежда в Канада и Харвард и да го предвожда Оцъкления Кокорчо и тъпкача му – оня с големите топки .

  На България и трябват деца а не умствено увредени Гьотверени и Минетчийки !
  А софийската кметица която се кипри с кръстче дали е православна (Православието проповядва семейство а не разврат и разгул) а тя фаворитизира гейове и дрисли .
  За ПРОСТОТО – семейство и морал са непознати, защото той е или умствено сбъркан или е надрусан като любимия си укро Клоун .

  1. Тазгодишното издание на гей парада се провежда с подкрепата на американското посолство в София и Столична община. На американците майната им, това им е мисията в цял свят, но Столична община?!?! Подкрепя педалите да ни създават неприятни емоции с нашите собствени пари ли? Е, това вече е гавра! Да си правят прайда някъде извън София, по поляните. Нормалните хора не са длъжни да им гледат извращенията…

 17. Нерде химическо, нерде протестиращи!?!?!?! Бил оценил подкрепата. Ами той и в най-смелите си мечти не е допускал/предполагал/,че ще стане Министър пък камо ли Министър председател. Тези позиции/постове/ не са за бавно-развиващи.

 18. Линда е разкрепостена жена. Какво от това, че мъжът й чука лена.
  Тя е прагматик – важни са пачките и кинтите.
  Да не е луда да се връща в канада на минус 15, при индианците.
  Морал, чест, достойнство – такива неща са важни за плебса…

 19. Вие Линда оставете. Чудим се друго – като му знаем на Кирцата българския – какви ги дрънка нелепици, двусмислици и безсмислици, чудим се дали пък не излиза, че държавата навън я движат и ръководят преводачите му? Щото само той си знае какво е искал да каже, и само те си знаят как са му превели държавническата позиция.

 20. Кратък анализ:
  „Загубихме ключов член на нашия отбор.“ – Линдо, човекът си е жив и здрав, не сте го загубили, загубихте поста му.
  „Удар по нашия морал и увереност.“ – Линдо, ако моралът ти е да приемаш изневерите на съпруга си, то ние не желаем да ни управлява човек с нисък морал.
  „Той се прибра у дома целият…“ – Линдо, радвай се, че понякога се прибира у дома. До колко е цял, можеш да провериш, след употребата му от Еуглена.
  Ако вземеш химическото чистене, ще станеш горда собственица на следващ бизнес, но ще се наложи да се преквалифицираш и от готвачка, да станеш чистачка.

 21. За мен Мунчо е за затвора ,а не да си ходи по живо по здраво в лайняната Канада…

 22. Интересно. Как се казва за жена,мъжът на която ходи по пички( нещо в бракът им не върви в леглото и се търси одушник) при това показан публично с много необорими доказателства?Рогоноска ли ще е?

 23. таЯ проста канадска клекналопикаеща слива миризлива на джибри Лендзи Накендзи , да похвали и своят прост Киро за ебането на „своята“ платена путка-проститутка пърдаЛена, което видяха милиони българи от видозаписа… За ебането на пърдалена и Киро пиши ма Лендзи Накендзи 🙂
  Теебавканадскататитъпаглавас300 🙂

 24. Горката Линда!
  Горките й три дъщери!
  Със своята изневяра Кирчо ги направи смешни!
  И жалки!
  И унизени!
  Не знам как е в Канада, но тук една българска жена, на която са й изневерили, леле мале, леле мале……
  Линда, тук, в България, жените са еманципирани. (не се отнася за Ленчето мустака )
  Не знам дали си чувала за жени воеводки?
  Питай Кирчо.
  Ама сигурно и той не знае.

  1. Точно, ама Лендзи накендзи ще мълчи, че иначе кога проста провансалска канадска свиня, каквато е тя някога пак ще бъде жена на миниглистър пърдисерател на чужда държава 🙂 И дупе ще си дава, и морала ще си продава и на Пърдалена гъза ще лиже и брише, само и само да е жена на полуидиота пърдисерател.,

 25. Познавам канадците – не са много умни. Линда не е изключение.

 26. Изкуствения Интелект не е дорасъл за превод от разни чужди езици към смислен Български.
  Ще има много да драпат докато стигнат до нашенското звучене и израз.
  Почнете от пословиците – но не вярвам да стигнете до никъде.

  „Отборна Работа“ – аѝ сикана !

 27. Невероятно, но факт – Линда живее в България от десетина години и мъжът й развиваше супер бизнес през тези години.

  Сега накъде са се запътили – какво ще променят искат да стават бедняци ли?!
  ==========

  Рицарите Тамплиери къде сте да защитите християнските ценности.
  Българската Православна Църква призова да не се провежда гейпарада – противочовешка проява, водеща към гибел човека.

  Хайде рицари на Христа с червените кръстове, защитете християнството, защитете учението на Христос, то е в опасност.

  Защо папата има войска от гвардейци, а БПЦ си няма войска от гвардейци с лъвски знаци на челата?!
  ……………………….

  Долу гейпарада, долу извращението срещу човешката природа и личност!
  Долу Линда и всички привърженици на ПОКАЗНОСТТА на гейовщината парад.

 28. Ама наистина двамата са за помощното училище! Нищо не разбрах от поста и! Какво общо има химическото чистене с излизането на няколко човека пред НС? Хахаха, пост без всякакъв смисъл!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>