« Върни се назад Публикувано на 01.11.2017 / 9:37

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА СПОМЕНА ГОСПОДИНБОРИСОВ 243 ПЪТИ В ЕДНО ИНТЕРВЮ ОТ 15 МИНУТИ. С ВДИГНАТИ КАТО ПОКРИВЧЕ ТЪНИЧКИ КАТО ПИЯВИЧКИ ВЕЖДИ

ЛИЛЯНА ПАВЛОВАЛиляна Павлова спомена господинборисов 243 пъти в едно интервю от 15 минути. Подобри всички рекорди, дори и световните. Цялото това хвалебствие беше придружено с вдигнати като покривче, тънички като пиявички вежди и нацупени устенца. И за разлика от друг път, я слушах много внимателно.

Слушам, слушам и чувам това – Днтдсит, внситдяд, господинборисов, ваовнт, ведит нзиджзп мниждн, господинборисов, европредседателството, нждин ворн, важно господинборисов е много красив, прилично дебел, умен, прекрасен и справедлив, мъжествен, очите му са много красиви и ръцете, обичам го повече от живота си!

А Николаев, не знам защо, иска да си ритне столчето и се заяжда с нея. Което до известна степен я шашна. Кво му стана тая сутрин на Николаев, не знам…Много смел, безрасъдно смел! Като един Сандокан е днес, като Зоро. Начи можело, а?!

А Хекимян, точно в този ден можеха да го сменят с някой, дето знае български, а именно…. Вика, който не му била готова колата за зимата тия дни да не излиза, че имало акция на полицията. Акцията на полицията е много хубава – ще проверяват освен колите и дали е адекватно поведението на по-добрата част от човечеството – пешеходците и ни съветват да обличаме по-светли дрехи. Харесвам такива акции много. Репортерките снимат ли снимат как полицаи спират невинни граждани-шофьори и ги питат разни работи. Единият гражданин ми се стори, че иска да ритне по гъза Вероника Димитрова от Нова. Утре ще ви спират по тротоарите, ако сте с черни палта или якета. Вероника ще ви пита защо не сте си облекли червеното яке и как е възможно да сте толкова безотговорни.

Виктория Тинтерова

«