« Върни се назад Публикувано на 09.09.2014 / 12:49

Лиляна Павлова нахлузи ботуши. Изпусна празнуването на 9 септември, ех…

Лиляна Павлова с ботушиЛиляна Павлова, „ой, какая сногсшибательная“, възкликна наш руски приятел, когато я съзря нахлузила ботуши, за да „слезе до народа“. Водачката на листата на ГЕРБ-Варна наистина „кърти мивки“, както се изразяват на висок стил, пардон, онези, които няма да гласуват за никого на изборите. Щракнала се с бабичка – хоп грижа за ехалето. Само дето бабката от кадрото се нанася поне два пъти връз налятата й снага. А уж слабееше диетично, за да не я изостави любимият й „Бойко“…

Да не се взираме твърде в мощните телеса на „първата дама“ на ГЕРБ. Да не забравяме мъката й – заради спирането на кампанията на ГЕРБ изпусна честването на 9 септември, което пионерчето Лили не е пропускало по фамилни съображения. Няма как партизанският род, изключително близък до Т.Ж., да не бъде на първа линия при празнуването на военния преврат на „ОФ“ на 8 срещу 9 септември 1944 г. Кой да помни от тези шумкари, че от 8 септември до 8 октомври 1944 г. са избити без съд и присъда десетки хиляди българи. Кой?
Редови гербаджии получили кратки съобщения, научаваме, на мобитата си, че във връзка със спирането на предизборната кампания на ГЕРБ по височайша заповед на Бойко Борисов, който сън не спи, милият, кахъри се много яко за пострадалите от валналия дъжд, който в България на Б.Б., Бареков и Пеевски винаги е порой, докарващ потоп, се отменя дунанмата на ГЕРБ-Варна за 9 септември във ФКЦ. Вай, ужас, вай, кошмар, потрес – отиде й празникът на внучката на партизани.

Лиляна Павлова заключи касата на ГЕРБ-Варна. Леле, що стана, Б.Б. вади „тъстовете“ от джобове?!

Бойко Борисов уж нямаше да налива масло в огъня на враждата между Иван Портних, шеф на ГЕРБ-Варна и кмет на града, и Лиляна Павлова, любимка на лидера и водачка на гербаджийската листа за Трети многомандатен варненски избирателен район, но на практика май се кефи от искриците между тях. И.П. го раздава лежерно – прави се на хладнокръвен, спокоен, сякаш Кр. Маринов го учи на „режимно поведение“ от времената на ДС. Лиляна Павлова го играе „командир в пола“. Тя е босът на кампанията. „Лили заключи касата на ГЕРБ-Варна за изборите. Пачките са в нея. Може да поиска всичко от Бойко, но не го прави. Как да вземем девет депутати?!“, тюхка се наш информатор в най-близкото обкръжение на Иван Портних.
Чакайте. „Тъстовете“ парички нямат ли? О, да – те си ги кътат за местните избори. Тяхното момче ще играе за втори мандат. Това им е важно. Сега Борисов и Лиляна да кешат. Те щели да пасуват. Няма да им се получи. БОЙКО БОРИСОВ ВАДИ „ТЪСТОВЕТЕ“ ОТ ДЖОБОВЕ. Гербаджии хленчат при Иван Портних за парички. Първия път той отбил атаките и ги насочил към Лили Павлова. На 6 август Л.П. е имала среща на четири очи с Б.Б. и така е подредила „тъстовете“, докладва чинно наш агент на дълбоко прикритие в обкръжението на Цветан Цветанов, че на хората на Иван Портних ще им се стъжни. Апропо. Цв. Цв. да не е накичил със СРС-та по партийна линия уж често-често чистените от „бръмбари“ помещения, в които Б.Б. си прави дискретните срещички?
Гербаджиите ще разкешят много здраво за изборите. Забравете парите от субсидията. Става дума за дебели пачки. Заявката им за девет депутати в Трети многомандатен варненски избирателен район може да бъде изпълнена с много мангизи. Всички ще се „разтоварят“ – „тъстовете“ ще си платят за първоначалното разсейване. Отидоха „отчисленията“ от сезона… Бойко Борисов ще разтвори „Кесията“. Лиляна Павлова ще отключи касата на ГЕРБ-Варна за кампанията, няма къде да ходи. Всъщност тя временно врътна катинара, за да даде повод на Б.Б. да намачка „тъстовете“.

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: Ама, голяяяяям майтап, да не кажем другата по-цинична думичка! Лиляна Павлова „издухана“ /имаме предвид косата/, а пък с ботуши! Баба ми викаше за такива : „В главата лъсната, в краката – блъсната“. Те на това му се вика евтин селски ГЕРБ – пиар!

 

«