Публикувано на 15.02.2008 / 23:04

Лили Иванова и Юлиян Вучков скарани завинаги

 

 

Двама близки приятели развалиха дружбата си завинаги. Лили Иванова и Юлиян Вучков са скарани, призна колоритния водещ пред. Професорът и певицата се сдърпали преди месец и половина, малко след като Лили гостува в предишното шоу на Вучков – „Размисли и страсти" по телевизия СКАТ.

„След гостуването на Лили й подарих моята книга – „Животът в България през моя поглед". Тя имаше голям успех, претърпя няколко тиража и дори взе награда. В книгата има портрети на най-бележитите българи, в това число и на Лили. Написал съм 19 страници с хвалби за нея. Е, между тях има и 5-6 критични изречения. Именно за тях се закачи тя. Лили много ми се ядоса, направо побесня", споделя Юлиян.

Ден след получила томчето, певицата прочела думите за нея. Обадила се гневна на професора и започнала да го хока. „Аз също не й останах длъжен и й опонирах. Казах й: „Лили, засрами се! Толкова те обичам и хубави работи ти казвам, това, че те критикувам, е за твое добро". А тя ми отвърна: „Юлияне, ти си ми приятел, а между приятели критиките се отправят на 4 очи, а не публично – в предаване или в книга. Занапред вече няма да те имам за своя приятел", разказа историята на скандала Вучков.

Юлиян си помислил, че певицата просто е реагирала емоционално и ще й мине. Оказало се обаче, че тя наистина му е много сърдита и пред техни общки приятели се жалвала, че е предадена от професора.

„Обадих й се на джиесема, но тя не ми отваря. Като види, че й звъня, затваря директно. Как може такова нещо?", диви се Вучков. Юлиян е на мнение, че критиката му е абсолютно обективна и добронамерена. „Писах, че тя е страхотна певица, но не бива да се прави на чучело и да се облича толкова екстравагантно. И освен това търпи критика, че не чете, не се развива. Заобиколена е от тъпи хора, които само я ласкаят и тя върви надолу покрай тях", обяснява Вучков. Той си спомня, че с Лили Иванова ги свързва 40-годишна дружба. Запознали се в далечната 1967 г. „Бяхме много близки, безброй пъти съм й гостувал в дома. Когато аз бях много беден – в първите години на демокрацията, тя ме канеше на ресторант и ме черпеше. Никога няма да забравя доброто, което ми е правила. Но не смятам, че съм я обидил, като й кажа грешките право в очите", споделя Вучков.

 

Hotnews.bg.

Коментари 0 за
“Лили Иванова и Юлиян Вучков скарани завинаги”

  1. За това вземете та се извинете един на друг, простете си и се сдобрете!

  2. Човекът е луд и бог да му прости глупостите. Особено сега с новите зъбки – пълна трагедия. А колкото до юЛили наисти трябва да се самоконтролира но видимо това й липсва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *