« Върни се назад Публикувано на 20.10.2014 / 14:24

Ликуйте, измамени вложители. Бойко Борисов да повика Берковската духова музика за всенародните тържества.

КТБКоалиция „КТБ“ може да превърне Б.Б. в „Ратко Младич“ с „етническо напрежение“ в Постановката.
Няма как проблемът „КТБ“ да бъде отлаган безкрайно. Декларациите, че държавата щяла да започне да плаща гарантираните депозити през декември, няма да успокоят обстановката, когато темата „КТБ“ влезе в парламента. Приема се, че ДПС няма нищо общо с „КТБ“. Хората изведнъж чудодейно се убеждават, че Йордан Цонев и Делян Пеевски им мислят само доброто и искат да спасят банката. Толкова са загрижени, че след приемането на техния закон съвършено добронамерено и с любов необяснима, пардон, щели да прехвърлят горещия картоф на Бойко Борисов. Най-голямата парламентарна група в парламента трябвало да вземе нещата в свои ръце. Чудесни са чудесата господни.
Какво излиза. Няма да имаме все още правителство, но пък ще има приет вълшебен закон за КТБ. Нима не е повече от прекрасно – няма как да се скандира „Кой предложи?“, защото отдавна е обявено – Пеевски и Цонев. Никакви протести не бива да има. Всички трябва да се прегръщат пред НС, а Бойко Борисов да повика Берковската духова музика за всенародните тържества. Непременно да се разпореди да бъде издигната трибуна, за да го възхвали народът като триумфатор. Не бива да забравя и да уреди участие на Луна с най-големите й хитове. Иначе коалиция „КТБ“ може да го превърне в „Ратко Младич“ с „етническо напрежение“ в Постановката, а той не е такъв човек.
Нима не е всеизвестно? ДПС няма нищо общо с КТБ. Делян Пеевски не се е карал с Цветан Василев. Прокуратурата може да не е действала „елегантно“, но пък го е сторила „ефективно“. Законът „Пеевски-Цонев“ е чудо на чудесата и ще влезе в учебниците. Бен Бернанке ще го опише в мемоарите си. Банковата система не е на системи. Иван Искров ще бъде обявен за гуверньор на годината в света. Бойко Борисов ще бъде канонизиран приживе като спасител на нацията – и никакъв „Ратко Младич“, защото ДПС няма нищо общо с КТБ и банката не е „етническа“, разбира се. Ликуйте, измамени вложители. И никакви протести – да не сте саботьори. Радвайте се и пейте хваления на спасителите на КТБ, без да придиряте за нечие „неоснователно обогатяване“.

www.bgsniper.com

«