« Върни се назад Публикувано на 22.11.2017 / 10:10

ЛИГАВ, НАКЪРТВАЩ „ПИАР“ ПО „USA СХЕМА“ ТИКА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА … ПРЕМИЕР. ВКАРАХА СИНОПТИЧКА В УПРАЖНЕНИЕТО. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО.

росен плевнелиевНа 16 октомври т.г. единствена АФЕРА написа в прав текст: USA СХЕМА: ЦВЕТАНОВ БУТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА ПРЕМИЕР. БОРИСОВ – /ЕВЕНТУАЛНО/ ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ „ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ“

Пак прочетете материала – още тогава написахме, че нелепият Росен Плевнелиев е вкаран в американска схема да бъде набутан, този път начело на изпълнителната власт.

Малко по-късно брилянтни източници на АФЕРА засякоха Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летището във Виена да се притискат един в друг. Не го написахме тогава, защото гледаме да стоим далеч от интимните бъркания тук-там на жълтите слугински медии. Но пък го споделихме с един от великите журналисти на България, с когото чистосърдечно се посмяхме на „любовта“, наречена „Плевнелиев – Деси Банова“.

Доста по-късно към жълтите медии беше подадена информацията, с която АФЕРА разполагаше отдавна, и тя гръмна по жълтите сайтове.

Пак изчакахме да се наиграят „палавниците“.

Обаче дърварския американски пиар вече преминава границите на „ефективността“, след като всеки ден телевизии и медии ни заливат със сълзливи, накъртващи захаросани вопли за „чистата“ любов на Росен Плевнелиев и Деси Банова. И е крайно време единствена АФЕРА да припомни каква точно е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ПРОПАГАНДНОТО МЕРОПРИЯТИЕ.

Този похват е чисто американски тип ПР. Такъв, разбира се, не буквално, се разигра с Тръмп и Мелания, Макрон и Бриджит, а преди го играха със Саркози и Карла Бруни.

Сега в него влиза и нашия нелеп екс президент Росен Плевнелиев, който е готвен отново „за скок“, тоя път „под нежното крило“ на синоптичката. Така да се каже, не е сам, видите ли, и любовта го е осенила.

Вчера контролирано към слугински сайтове, които не са написали нито една критична думичка срещу Цветан Цветавов и компания, бяха подадени контролирано снимки на Плевнелиев с Деси Банова, които показвали как те били в САЩ.

Днес моментално, пак КОНТРОЛИРАНО, в предаването на Гала, самата Гала, само, дето не се разплака от умиление към „влюбеността“ на Плевнелиев и Деси Банова и как били написани „лъжи“, защото снимките не били от САЩ, ами били от … Атина, където Плевнелиев и Деси Банова всъщност се намирали. И, о, контролиран ужас, самата Деси Банова им изпратила снимка от Атина, където се подвизавала с Росен Плевнелиев.

А пък на 30 ноември, изхленчи Гала, като разплакана от умиление лелка пред турски сериал, за първи път щели да и гостуват Росен Плевнелиев и Деси Банова, за да дадат първото си интервю заедно.

Нищо никога не е случайно. Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Читалищният спектакъл, made in USA, е в ход. Роско го готвят да ни го турнат пак. Тоя път по американски сълзливо с маНдама до себе си.

Afera.bg

«