« Върни се назад Публикувано на 06.07.2021 / 20:00

ЛИБЕРАСТИТЕ ВИДЯХА СМЕТКАТА И НА „ПЕПЕЛЯШКА“! ЗАГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА И ЧЕТЕТЕ КНИГИ НА ДЕЦАТА СИ!

Либерастите извратиха поредната детска приказка. В новата филмова версия на „Пепеляшка“ ролята на феята-кръстница е поверена на Били Портър. Във всички версии на приказката, включително в двете най-разпространени – тези на Шарл Перо и Братя Грим, феята е жена. Просто и елементарно разбираемо – фея, жена – женски род!!! Един брадат мъж не може да изиграе ролята на добрата фея. Дори хомосексуалността на Портър да му помага да играе женска роля, това няма нищо общо с идеята на приказката. За цвета му няма да кажа нищо, че ще ме изкарат и расист, но по времето на Перо и Брат Грим със сигурност феите са били само бели – вижте илюстрациите от онова време.

„Учуди ме колко дълбоко се потопих в този образ. Магията няма пол. Затова представяме този персонаж като неутрален по отношение на пола. Поне така го играя. И това е страхотно. Това е класическа приказка за ново поколение. Мисля, че децата и младите хора са готови за това”, сподели Портър за ролята си.

Та те си го казват открито – децата, новото поколение трябва да са полово неутрално! Магията има пол, но за книгите на Сър Тери Пратчет ще пиша друг път…

Идеята всъщност е добре позната – да се отрече историческата истина и на децата да се внуши, че трябва да са хомо, транс и каквото още си помислите, само не да са мъж или жена.

И това не е толкова трудно. Децата, в огромната си част, вече успешно са откъснати от книгите. Децата са пристрастени към телефоните, таблетите и телевизорите, вярват безпрекословно и огромна част от вината за това е на родителите. Малките няма да прочетат приказката за Пепеляшка и да видят рисунките, те ще седнат пред телевизора, за да изгледат поредната манипулация, този път от  „Amazon Prime Video“, и ще бъдат убедени, че феята е черен, брадат мъж.

„Пазете си децата“ (цитирам „Контрол“), загасете телевизора и им четете книжки! Четете им, защото следващата стъпка на либерастите ще е да забранят книгите!

www.lyutskanov.co.uk

«