« Върни се назад Публикувано на 30.03.2011 / 19:35

Лешоядите върху гроба

 

 

Михаил Михов бе споходен от масиран инфаркт.

Както у нас се случва понесената мълва за смъртта на Михов медиите моментално раздуха както си поискат – чули недочули, разбрали и не съвсем. Убит, разстрелян, самоубил се и всичко, за което се сетите.

Първи скочи Явор Дачков.

Нямаше и как другояче. Именно вестникът на Трактора разнесе флашките със СРС-тата, в които лично премиерът Бойко Борисов лобираше за „Мишо Бирата”.

Дачков разпенено, със слюнка на уста и блеснали очи, като ли е на сватба, непрекъснато квичеше – ама защо никой официално нищо не казва, ама чу се, че е убит, че е разстрелян, че …

Ами чу се, Дачков, чу се – у нас някой като пръдне, медиите вече са го осрали.

А и насилствена смърт няма. И следи от това.

Моментално, без да губи време, разярено се разкрешя и Яне Янев – той пък направо си каза, че знае какви разговори бил водил Михаил Михов на 28 и 29-ти март, което буквално показа, че близки до Янето, слухтят на поразия.

Яне се закани и да докара патонатоми от чужбина, вероятно от Израел, само не ни стана ясно с ръце ли ще ровят гроба на Мишо Бирата, че да го аутопсират „независимо”. Защото все пак Михаил Михов има близки.

Манджата нямаше как да не бъде подгрята пинизчийски и от Цвятко Цвятков, който пък подхрани и без това развинтеното въображение на българина с думите, че инфаркт може лесно да се имитира.

Всички веднага си припомниха книжките за КГБ, ЦРУ и световната конспирация, където едно залепящо се „копче” в стая може да предивзика инфаркт, или пък разтворено вещество в чаша с питие…

Малко позакъсня ген. Атанас Атанасов и хората на Командира – но и те рекоха, че тука имало нещо съмнително.

Политиците никога не спят.

В България те винаги са на поста си да направят пиар, манипулации и внушения, особено когато идват избори.

Много хубаво обаче не е на хубаво.

И така, както можем да си помислим, че чистят важен очевидец на Бойко и управляващите плюс Първанов, така можем да направим и „небрежен” паралел с взривчето пред в. „Галерия” /което кой знае защо забравиха дори и „жертвите”/. Ами ако точно „опонентите” имат най-голяма полза от смъртта на Мишо Бирата? Въпросът е зададен просто в контекста на конспиративните теории.

Иначе в държава, каквато е нашата, в която премиерът си говори на „Бирата”, в която арестант обвинен в тежки престъпления си хортува с финансовия вицепремиер, в която Трактора и Бойко Борисов се срещат потайно и редят задкулисни пасианси, в която всички са се оплели контрабандно и мафиотски като свински черва, неизбежно смъртта на Михаил Михов ще бъде дъвкана до безкрайност. И никой няма да повярва в естествеността и.

По ирония на съдбата Михов си отиде точно, когато стана известен, а след смъртта му, ако има възможност да следи от Горе събитията, ще се потресе какво ще чуе за кончината си.

Българинът вече в нищо не вярва.

От една страна той е облъчен от пропагандата на официалните медии, от друга е хакнат от манипулациите на „опонентите”.

А понякога Смъртта идва неочаквано. Но никога случайно. Причините обаче не винаги зависят от Трактора и Боко, а и от вселенските закони.

Лешоядите вече са се накачулили върху гроба на Михаил Михов.

И ровят за да си оплетат собствената цинична кошница.

Във Варна познаваме Михаил Михов. И още, когато трактористите цвилеха какъв „олигарх” е, пращахме Патрашкова да пасе патки.

Мишо Бирата просто бе произведен като фактор, който никога не е бил от онези флашкаджии, които не посмяха да извадят истинските олигарси на светло.

Просто защото Човекът им с каскета е един от тях и играе мръснато си хоро и върху гробове.

Afera.bg

П.П. Никой дори не се сети да каже – Бог да прости.

Лека ти пръст, Мишо.

Искренни съболезнования на Ева и близките на Михаил Михов.

Afera.bg

«