« Върни се назад Публикувано на 22.03.2022 / 8:25

ЛЕНА ГУГЪЛА, ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА, МАДАМ. В. И ТРИТЕ, ДЯДО ПОПЕ!

Вчера първа и единствена АФЕРА освети показанията на Кирил Петков, дадени по „операцията“ на МВР – Рашков и станали повод – „пирон“ за арестуването на Бойко Борисов „по неотложност“.

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГИ ПОКАЗАНИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ, КОИТО ПОСЛУЖИХА ЗА АРЕСТА НА БОЙКО БОРИСОВ! ПРОСТО КИРО И РАШКОВ ДОКАЗАХА, ЧЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

https://afera.bg/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba/

Снощи по късна доба Лена Гугъла на Просто/то/ Киро коментира така:

На въпрос достоверни ли са изтеклите в медиите показания на министър-председателя, довели до ареста на лидера на ГЕРБ, тя заяви, че не е запозната с документа в детайли.

 „Не бих заподозряла тук органите на МВР, по-скоро на прокуратурата. За съжаление, това е един от недостатъците, с които всяка правова система трябва да се бори”, посочи тя.

Лена Гугъла заподозряла прокуратурата, а не органите на МВР са изтичане на информацията с показанията на Кирил Петков. Лена Гугъла е толкова компетентна по всички въпроси колкото патка в кълчища.

АФЕРА се занимава с МВР и спец. служби, когато Лена Гугъла е ходела права под масата и е толкова наясно с безумията, вършени от МВР, през ВСИЧКИТЕ тези години, докато Лена Гугъла е ровела в Гугъл за да открие рицаря на сърцето си Просто/то/ Киро. Така че Лена Гугъла да се произнася по МВР и спец. въпроси е все едно Ленчето черен влак да композира.

А няма нужда нищо да композира, защото черно на бяло се вижда какво е „композирало“ МВР – Рашков с Просто/то/ Киро за потрес на всички, които даже не разбират от право в държавата.

От другата страна на барикадата – Десислава Атанасова от ГЕРБ прекопирала показанията на Просто/то/ Киро от сайта АФЕРА – без изобщо да се позове откъде ги е откраднала! – приписала ги за свое „откритие“ и върло се възмутила.

От трета страна Мадам В.  – „топ“ журналистката – цял ден се прави на улава и не препечата показанията на Кирил Петков от АФЕРА, а прекопирала поста на Десислава Атанасова от Фейсбук и написала, че Атанасова била показала тези показания.

Манджа с грозде.

Лика прилика – и трите, дядо, попе.

Afera.bg

«