« Върни се назад Публикувано на 27.02.2011 / 9:54

Леля Христинка пише на Цветанов

Сега обаче като гледам как всички ти се нахвърлят като кучета и много се тревожа за теб, Цецко. Онзи ден като казаха от НАП-а, че всичко било наред, камък ми падна от сърцето. Ама не за дълго. Сега като слушам и гледам – друг дерт. Тъстът ти имал едни пари, не разбрах колко, дето не се знаели откъде са. Та затова ти пиша.

По Коледа Васко мина през нас да види защо не ми работи телевизорът – да ме консултира, значи, то се оказа, че нищо му няма, просто не съм си била платила кабелната. Бях заделила и за кабелната, но като отидох да плащам не ми стигнаха парите с един лев, но да не те занимавам с пенсионерските си сметки. То на теб сигурно не ти е лесно, цялата държава ти е на главата, да не говорим за онези Патрашкова и Дачков, господ да ги убие. Да не забравя и Сашо Диков, много го обичах това момче, но откакто започна да се заяжда с теб и с вашите, не мога да го гледам. Вече не пускам „Канал3”, и „Галерия” не чета – само „Трета възраст”.

Та като мина Васко през нас по Коледа и го почерпих едно парче от баницата. Моите тази година не дойдоха, нали са в чужбина, ако знаеш, работят в Дубай, чух, че там сте ходили с Десито, не знам дали си ги виждал.

Васко взе едно парче и го поканих да го хапне, докато е топла баницата, пък то се оказа късмет – падна му се парата.

Бях сложила едно левче – то било същото левче, дето посегнах на парите от кабелната, щото не го бях писала в бюджета за месеца. Пак почнах да те занимавам с глупости, то сигурно и на теб не ти е лесно да вържеш бюджета на министерството.
Васко искаше да остави левчето, но аз му казах, че не може така, то му е късмет.
И така доходите му са се увеличили неправомерно.

И сега като слушам, че нещо не било наред при него, си викам дали цялата работа не е в моето левче?
Затова те моля, Цецко, кажи къде да отида да декларирам парата или да направим договор за консултация за кабелната, та всичко да бъде законно.

Или ми изпрати номера на Ваньо Танов, на него да обясня по телефона кое как стана, та като излезе СРС-то, да стане ясно на всички откъде идва левчето.

Целувам те, целуни и бебето от мен, леля ти Христинка!

http://evgenitodorov.blog.bg

«