Публикувано на 07.05.2020 / 17:36

ЛЕКАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА ОТ Д-Р МИКОВИЦ! ПРОПАГАНДАТА „COVID“ И МАФИЯТА! /ВИДЕО!/

ЛЕКАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА ОТ Д-Р МИКОВИЦ! ПРОПАГАНДАТА „COVID“ И МАФИЯТА!Изгледайте това видео за пропагандата „Covid“ и как смачкват всеки, който каже истината!

Д-р Джуди Миковиц:

Afera,bg

Коментари 84 за
“ЛЕКАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА ОТ Д-Р МИКОВИЦ! ПРОПАГАНДАТА „COVID“ И МАФИЯТА! /ВИДЕО!/”

 1. Поздравявам „rir88“ че споменава д-р Райф – там е истината, но няма да я признаят, защото световната медико-фармацевтична мафия няма интерес от евтино и ефикасно лечение, а и скандалът би бил потресаващ. Конспирацията е чудовищна,важно е да се опазим кой както може от официалната медицина. Не говорете за Путин – истинският отдавна го няма. А „Тупан“-ът да си го завре отзад.

  1. Искам да ти кажа за кремълското джудже путлер.
   Без значение този сега истинският или е негов клонинг, онзи е бил същия морален изрод. На YouTube на руски език има много информация какъв е бил и като курсант в школата на кгб и после. При това от хора учили и работили с него.
   Не ми прокарвай идеята, че оня бил ангел небесен а тоя е дявол. Един и същ е.

 2. Хората трябва да знаят че Медицината работим над 8000 ХИПОТЕЗИ и нито един закон!
  Някъде четох че дори Хипократовата клетва е променена

 3. До Байрактаров
  Докато отбивах редовната си военна служба, за всеки осъзнат българин това е въпрос на ЧЕСТ и ДЪЛГ – НИКОГА НЕ СЪМ СТРАДАЛ !!!
  В ГНЯВ съм изпадал, бил съм се със стари и млади – срочнослужещи много пъти! Бил съм се със свръхсрочнослужещ, който към момента на боя беше помощник-дежурен по поделение!
  АРМИЯТА е основна институция за независима държава. В АРМИЯТА няма лесно !!! В АРМИЯТА ако кажеш, че страдаш ЯЗЪК ЗА БАРУТА !!!
  Аз лично чета сайта „АФЕРА“ с усещането, че статиите и коментарите са такива, защото СТРАДАМЕ сега в цивилизацията, в ежедневието ни диктувано и повлияно от корупция по всички етажи на властта, отказът от защита на националните ни политически и икономически интереси, и исторически истини. Последствията са: най-лошото състояние за държава и народ – НЕПРЕДВИДИМОСТ !!!
  Опълченецът Панайот Киров ми е прадядо! Нямам шанс да „ОТРЕЗВЕЯ“, защото враговете на България са пострадали
  при всяка среща с опълченците, и при безбройните победи на Българската АРМИЯ !!!
  Народът на България СТРАДА от личности, израснали в условия и среда на нихилизъм, издигнати на ръководни длъжности.
  Никой народ не е по-велик от друг народ!
  Никой народ не е по-долу от друг народ!
  Народ идва от род. С раждането си продължаваш своя род. Когато се събудиш сутрин, ежедневието ти протича в усилие и труд, в полза на своя род. Във времена на изпитания, това което ти вдига адреналина до БЕЗУМИЕ е за РОД И РОДИНА !!!
  РОБ = липса на адреналин за защита на РОД И РОДИНА !!!
  ИСГ

   1. Извинявай, ама истината е по-важна от това на какъв език е изречена.

    1. С просто око се вижда че видеото е създадено за наивници вярващи в конспирации .А това ,,Афера Бг,,е поредната банда измници.

     1. Лъжа ,платена лъжа ,не съществува никаква доктор Миковиц или дявол знае каква беше там ,всичко е заучено предварително ,репетирано много пъти с много видео монтаж ,повтарям за найвни безделници който се вживяват в конспирации и разсъждават по тях от скука .

     2. Тупане, неолитен си!

     3. Тъпане, Едуард Сноудън също ли е актьор и не съществува в действителност? Защото и той, и Джуди Миковиц, са частици от един и същ пъзел. Мачка ги една и съща система, управлявана от едни и същи хора. А тъпаците приемат всичко казано от тази мафия за чиста монета и водени от стадния инстинкт овчедушно се насочват към пропаста.

     4. Слушай гербъфф тъпан. Видеото е истинско. И ти изрод може да ми пишеш на пощата и ще ти пратя нейната книга “ PLAGUE OF CORRUPTION“. „ЧУМАТА НА КОРУПЦИЯТА „.
      Сега я превеждам на български език за такива уроди като теб. Ще ти я пратя на английски език.

 4. Истински борец! Но могат ли шепа бунтари да спрат сценария! Решават ОНИЯ. И ще ни правят луди, докато не влезем в хралупите им, където ни варят „бат* супи” и решават БЕЗ НАС и ПРОТИВ НАС. НЯМА ТАЙНИ – Земята е на всички хора! И животни.
  Я докато ни държат така затворени, да изплетем (отначало виртуално) една ГОЛЯМА МЕТЛА – локално и глобално за местни и глобални „вируси”! Да се свържем локално и глобално и договорим между ВСИЧКИ, без партии и слугински НъПъО, как да си вземем планетата от чакалите! НЕ разни „парашутисти” и самозвани „овчари“ да ни казват какво „искаме”! Учените и ще ни консултират, но ще решаваме ВСИЧКИ ние, гражданите на света!
  Ето, в Испания след бунта в 2013 се ражда нещо ИСТИНСКО – вж. https://participa.toledo.es/, във Франция също https://cdj.aude.fr/, Италия – https://deciditorino.it/
  ДА ГО НАПРАВИМ И У НАС – включване на изключените в „голямата игра” – да решаваме сами, когато „избраните” да ни служат НИ ПРЕДАВАТ!
  Като седнат всички на масата с „баницата”, никой не може да краде от нея. Прим.:
  http://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/събранията-силата-на-обезправените/
  Такива призиви усърдно се блокират от слугите им в Нета и медиите, но докато има робство, ще има и борба за свобода (не се подарява)!
  * бат = прилеп

  1. Сган ,мръсна ,до кога ще ви има всякакви борци за свобода ,демокрация и права ?Не вярвайте на мръсниците ,това са тези гадини докарали ни до това положение с призиви за ,,свобода „,и ,,човешки права“,това са тези гадове който направиха от света една каша каквато повече не трябва да бъде .Свят без ред ,без принципи ,без правила .Свят на геьове .

 5. Изгледах видеото и се сетих, някой спомня ли си, че миналата година в България беше наложена безплатна противогрипна ваксинация за възрастните хора?Във връзка с повишената смъртност, уж от COVID-19, в старческите домове, едно разследване дали са били ваксинирани там няма да е излишно.

  1. Ами, то и за тестовете вече е съмнително. В този смисъл-може да е за добро, че ген. Мутафчийски не разреши обширно тестване. Кой знае, кашата вече е тотална!Световен психодиспансер. Щеше да е много лесно, ако беше български…Да,ама не! Нищо не започва от днес и от нас. 🙂

  2. Сега се замислих, че във видеото се казва, че ваксинирани американски военни се заразяват 36 процента повече от ковид. Масова смъртност в Италия, Испания, Франция, Германия, а тази безплатна ваксина не е ли по европейска линия? Другото което се каза, че няма как короната да скочи при човека за по-малко от 800 години. Ваксината срещу грип се правела в телата на кучета, където имало много корона вируси, които попадали заедно с ваксината в организма. Може да се окаже „промишлена авария“ . Първите сигнали са за октомври-ноември, когато се поставя противогрипната ваксина. Китайците твърдят, че американски военни са донесли вируса в Ухан октомври, а Тръмп твърди, че вирусът е от лабораторията в Ухан. Може и двете твърдения да са верни. Американските военни са били ваксинирани с ваксина имаща съставки от лабораторията в Ухан.

   1. Лаборатория в Ухан, собственост/или финансирана от/ Гейтс и Сорос…Т.е. всички са навързани като свински черва.
    Обаче тук е намесено Хонгконгкото лоби. В Китай също има вътрешна война, както в Сащ. И между другото- много хора подценяват Тръмп.

 6. Ами да,рептилите ви гепиха за канарчета и сега бучите.Командата идва ,,отгоре“ и важи за цял Свят !
  Докато не се затвори ОЗОНОВАТА ЛИПСА/не дупка а липса/ НАД АРКТИКА Космическата ревизия няма да приключи !!!!!!
  Толкова ли е трудно да разберете,че нищо не зависи нито от лекарите,нито от Путин или Тръмп,нито от който и да е човешки индивид.Земята не се управлява от Хомосапиенс!
  За справка вижте какво става в Северна Корея и някои други ,,непокорни“ страни….
  Май някой ходи на ремонт там за една две седмици…

  1. Тези рептили да не би да са непобедими и вечни?
   Освен това- да не би да са единни? Може пък да се самоизтребят. 🙂

 7. Аз мога да кажа за Бил Гейтс, Лари Пейдж и Сергей Брин, Зукърбърг, които вършат същото в ИТ като хората на докторката в медицината. Жаждата за власт се удовлетворява с принуда. В началото жрецът е имал право да избере кой да умре, че да вали дъжд, после роби, крепостни, икономическа принуда и сега пак в началото – тези великите решават колко и кога ще умрат. Ресурсът, с който се владее света е знанието. Майкрософт, Гугъл, Фейсбук са сложили на системи цял свят и знанието тече само към тях. Вероятно вече се чувстват на Олимп. И те патентоват само чужди идеи и затриват изобретатели. Но е същото като във времената, когато земята е била важна – убивали са за земя. Не е мафия нито служби, за съжаление това си е човешката природа.

  1. Ми има една статийка в руски сайт в гуглето с карта на земното кълбо, там са описани зоните на влияние на клановете с абревиатурата G.O.D. – Gold -Ротшилд, OIL -Рокфелер, Diamonds-Опенхаймер……Това са господарите на света, а над тях е кланът Барух…..Това го чух от една жена на женският пазар…….

 8. По всичко си личи , че има някаква конспирация спрямо тази епидемия , но не мога да си обясня защо и Путин играе със запада в тази игра!?
  И единственото по-логично обяснение е , че всички са принудени от някой по-голям от тях играч!
  Но това е страшно , защото по-голям от тях може да е само някой извънземен , когото слушкат всички , а това е вече много в сферата на фантастиката , макар , че кой знае , кой знае!?

  1. Е, точно тук е най-голямата интрига! Или е с едните, или с другите.:) Самите руснаци са объркани- от крайно разочаровани, че не е постъпил като Лукашенко, до крайно поддържащи го- в този съдбовен момент.
   Мисля, че живеем в Библейски времена и че светът никога повече няма да е същият. /Което може да е за добро. Трябва да сме оптимисти./

   1. Преди година в руското предаване „Время покажет“ бяха изнесени данни от шефа на бившото грузинско разузнаване за опитите, които се правят в биологичните лаборатории, разположени в Грузия. Проблемът е, че такива лаборатории са разположени около Русия в бившите републики /Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Азърбейджан, Казахстан, май и в Таджикистан има/ . – повече от 12-т са. От седемдесетте години на 20-ти век американците събират генетичен материал на руснаци. А преди, има няма година, вече и официално го обявиха. Грузинецът тогава шашардиса публиката като съобщи, че само за един ден са умрели 24 – ма души, участващи в някакъв експеримент с вирус.
    Путин не нашега приема цялата тази заваруха с вируса.
    Край Москва за малко повече от месец беше построена модерна инфекциозна болница!
    По-любопитното е,че такива болници се строят около големите градове! Познайте кои са шефове на тези болници? Всички са с пагони!
    Така че на руснаците не им е позволено да се разхлабват!
    А при нас, просто така!
    Докато политическите ни клоуни играят по дудутката на задокеанските господари!

    1. Всичко това дето го плещиш да не би да са ти го докладвали от КГБ?

  2. Путин играе с тях защото е от тях. За кратко се разбунтува защото искаше да им е равен,но клекна сега.

   1. Възможно, но аз знам за него само едно- никога не трябва да бъде подценяван.

  3. Не е толкова фантастично. През 2014 и НАСА и Роскосмос казаха, че до 2024 ще има контакт с извънземни. Вероятно сме стигнали до момента, за който ни подготвят от седемдесетте с „Междузвездни войни“, „Мъже в черно“ и тн Едно време европейците са пренесли грипа в Америка и индианците масово измрели, защото нямали имунитет. Някоя наша или чужда сонда може да е донесла вируса – „Щамът Андромеда“. Или пропагандата черпи истории от фантастиката или фантастиката е подготовка за срещата. В „Щамът Андромеда“ кръвта се съсирваше, но и ковид има такива реакции. Там лечението се оказа Аспирин, сега е също старо лекарство като това за маларията. Едно е ясно – вече сме във филма.

 9. Лекарите са големи непрокопсаници! Нито една болест не могат да лекуват. Правят си само експерименти със здравето на хората! Науките им са погрешни, измислени от болните им мозъци!

 10. Подобна е и историята на Мартин Армстронг.

  Вкаран в затвора, бит и принуден да признае, каквото им е угодно. Като по времето на Инквизицията. Нищо ново в „тъмните умове“ на елита .

  Във филма за него, направен от германци 🙂 , той разказва за сетването-ъп на Елцин с целта да направят Борис Березовски президент на Русия. След като схемата се проваля, един апартамент изгоря в Монако и в него изгоря банкера на Мартин – удобно отърваване от неудобни свидетели 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=Ie0Tlswf7Pc

  Това са новите политзатворници от началото на 21 век !!!

 11. Цели два месеца го разправям това по сайтовете, но никой не ме слушаше, за конспирации ми говорехте, за врели некипели и пр.

  Който не приеме да бъде ваксиниран, няма да има право да учи, да работи и да пътува, но след ваксината – няма да има право и да живее, кът така че, вие си решете дали ще се ваксинирате!

  И не приемайте безплатните ваксини за пенсионери над 65Г. възраст по европейската програма 2019-2022 😉

 12. В бъдеще ще си имат необходимите „донори“,без да ги търсят,просто ще си ги ловят.

 13. ПОКЛОН, пред смелостта на тази жена!!! Останалото зависи от нас.

 14. Истинският въпрос, който тази светла жена е разбрала е, че никой не желае в същност да ви лекува. В Матрицата хората са част от оборудването, от старото оборудване.

 15. Това е истинската Хипократова клетва през призмата на един истински доктор….
  Адмирация

 16. Да сме прецизни – има разлика между смъртност и леталност. Но големият проблем е, че има професори по статистика и никой не поставя въпроса за модела, с който щуросват народа. Единствено проф. Мира Кожухарова при Генка Шикерова директно каза, че не вярва на рисунките им. А тази жена е име!

 17. ….през 2019 в Bohemian Grove „решиха“ ….“Covid-19″…. Тазгодишната им сбирка е насрочена за 6-26 юли…..

 18. Уровень смертности от COVID-19 различается по разным странам, но средний показатель поставляет 4%. Для сравнения: летальность при свином гриппе составляла 17%, при Эбола – 90%.

 19. Заради едни „специалисти“ в бели престилки изкарах няколко години като „парцал“, като една от диагнозите ми беше рак на белия дроб, а всичко започна с „пролетна умора“ вследствие на мижава пневмония! Майка ми почина в болница след инсулт, но заради пневмония т.к. я държаха в напиканите чаршафи без да и слагат памперсите, които всеки ден носех. Да, но пътеката за инсулт е една, а за белодробни заболявания – друга! Вдигна 40 градуса, а нямаше кой да и свали температурата и си замина с голяма благодарност – може би и сега им ръкопляска отнякъде!

 20. Да се събудят лекарите? Възможно, но не вярвам! Медицината и здравеопазването у нас е един много сериозен бизнес, бизнес за милиони, може и милиарди. Няма участник в този бизнес, който да не е оплетен в паяжината на корупцията: лекарства, пътеки, фиктивни операции и прегледи, кой знае още какво. Всичко това им носи пари, дори новата пътека за коронавируса, друго е да те пишат умрял или болен от него. Събудят ли се, трябва да не мошенничестват, тогава няма пари, оттам и много други работи! Събудят ли се: трябва да учат,мислят, да поставят точни диагнози и лекуват адекватно – тук се намесва освен субективния и обективния фактор – тъпите пътеки, които могат да те убият по-лесно от ковида и поставят лекарите пред свършен факт!

  1. Какви “ лекари“. 95% от тях са професионално неграмотни . Останалите 5% са корумпирани търговци . В комбина с фармацевтични компании които сеят смърт вместо здраве, създавайки зависимост от лекарства които не лекуват а убиват.Пациентът за тях е касичка с пари или лабораторна мишка.

 21. Навсякъде е имало и ще има достойни хора. Но казващите истината отново бяха единици-особено в началото.
  Ние си имаме доц. Мангъров, да. В Германия не премълчаваше проф. Бакди, във Франция-проф. Раул, в Сащ-проф.Шива Аядурай и Рашид Бутар, в Италия-проф. Монтанари. /На последния вчера е направен обиск от властите и е взет личния му лаптоп./ Евро-атлантическа демокрация се нарича! И свобода на словото.
  А иначе…Медиите също се постараха и дадоха всичко от себе си в неравната борба с Невидимия враг, за когото все пише Тръмп. /Кого ли има предвид? :)/

 22. Сега е момента да се обясни на Борисов ;коя гад пусна вируса и кои гадове подържат мита за вируса .

  1. Няма да разбере. Толкова се е съсредоточил върху кражбите и далаверите, че отвори ли му се шанс да умножи плячката, и окото му няма да мигне да доразсипе държавата и сънародниците си. Както се казва в една реклама: Свободата, Санчо, или…. суджука!

 23. У нас имаме доцент Мангъров,какво може да стори сам, без подкрепа , на лекари знаещи и можещи.

 24. Изумен съм как това интервю се разпростран по всички Континенти със супер-соник скорост .Информацията не достига само до убиеца на България Борисов и предателите на лекарското общество ,така наречения щаб .Презрете ги врагове на Българите.Тези спазват стриктно указанията на Фаучи Геитс и глобалистите На бунт Българи не позволяват да избиват вашите деца и внуци пред очите ви заради жалките стотинки които получавате.

  1. Трябва да се събуди този народ не на ваксините на Гейтс а интересно като натрупат богатства кой ще лекуват но те няма да са вечни Сатани но тяхното щастие ще е тук до земния път от там нататък ада ги очаква

   1. Целта е населението на земята да стане 500 милиона, които да бъдат напулно контролирани. Ваксината ще избива избирателно хора с допълнителни съставки за определени региони, които в продължение на 6 до 12 месеца ще разяждат органите на хората, докато измрат.

  2. На борисов са му платили да си запушва ушите за истината и да лъже народа!!!

   1. Точно! Или са му платили или са го заплашили с нещо.
    И така – защо се съхраняват кръвните тестове? Тези тестове не са за Ковид. Ковид е само повода да СЕ ВЗЕМЕ МАСОВО КРЪВ ЗА АНАЛИЗ. МАСОВИ КРЪВНИ ТЕСТОВЕ (виж. заповедта на министър Ананиев). Затова Бойко закупи 1 000 000 кръвни теста. Кръвните проби се съхраняват при много ниска температура и с анти-коагулант. Транспортират се в САЩ за ДНК анализ. Търсят се носители на специфични гени, които ще бъдат умъртвени. Проф. Радка Аргирова без да иска се изпусна, че тестовете се съхраняват. Всички лабораторни лекари са подписали документ за конфиденциалност, че няма да разгласяват тази информаия сред населението. Получават 1000 лева над заплатата за това.

 25. Самия факт, че вождът и учителят на толупите и мисирките с такава усърдност организира и прилага нещо, от което нищо не разбира и събира около себе се послушници и милиционерски фатмаци, а не специалисти по въпроса, говори за изпълнение на заповед! Заповед, спусната от господар на зависим изпълнител!

 26. Нека да си спомним за д-р Райф също така унижожен той е предлагал евтино лечение на рака през трийсетте години. Такива са много знайни и незнайни. Всички мастити „учени“ постоянно твърдят ме вируса е естестествен и ако се намери някой да им противоречи веднага го свалят от екран и повече не може да се покаже. Преди няколко дни в щатите са убили при загадачни обстоятелства млад учен който се е занимавал с този вирус. Правете си изводи.

 27. Още малко за „Три патрона“:
  Най-накрая и Кеворкян да отправи някаква персонална критика, макар и косвена към Бойко Борисов. Но и това означава нещо…

 28. Д-р Миковиц въпреки всичко ще успява, защото ИСТИНАТА Е СИЛА ГОЛЯМА!!!
  Към „Три патрона“ от Кеворк Кеворкян:
  По случай 7-ми май – Ден на радиото и телевизията.
  Поздравявам своите другари от екипажа на радиорелейната ни станция Четиристотин и девятка с командир мичман Михаил Петров, в състава на 2-ри батальон на офицера Смиловски от 25-ти свързочен полк под командването на капитан I-ви ранг Мочков.
  Със следващите редове поздравявам всички набори срочно и свръхсрочно служили в поделение 26800 Д.
  Тишината в три сутринта ревуна я раздра,
  всеки от нас разбра в тревога сме сега!
  До петата минута и последният е вън,
  в тъмнината към автопарка устремени!
  В пълно бойно снаряжение,
  за извънреден инструктаж строени…
  Команда „По колите“!
  Двигателят на 131 във нощта
  със мощност затрептя!
  След зеленият сигнал
  в неизвестност полетя.
  На позиция пристигаме.
  Бойна техника във съкратени
  нормативи развръщаме!
  В боя се стараем врагът да надхитрим,
  за да го победим!
  ПОБЕДА!
  Техниката свръщаме,
  в поделението се завръщаме.
  КПП-то, ГСМ-ма, автомивката е наред,
  в автопарка ЗИЛ-ът на трупчета
  е олекотен, а Аз съм уморен,
  но няма как войн съм Аз
  и на бойно дежурство
  застъпвам отново Аз!
  ИСГ

  1. Най-накрая и Кеворкян да отправи някаква персонална критика, макар и косвена към Бойко Борисов. Но и това означава нещо…

  2. И други са били войници и са страдали с хвалените туземски Зил-ове. Слез на Земята и отрезвей!

 29. Чудя се само ЗАЩО продължават с промиването на мозъци по тъпите им медии? Не разбраха ли че вече и наплашените бабички се усетиха че всичко е цирк? Това директива, спусната от някое посолство ли е? Не фаща декиш.

  1. Нали затова Херо Мустафа – посланикът на Световната империя, поздрави ген. МУФТАчийски и го награди с икона на Свети Георги Победоносец.

  2. Хваща, хваща декиш и още как, огледай се и виж, как още си ходят с наморници по улиците. Народ зомбиран, колко щеш…

 30. някои хора се смятат за богове…след като от вредните емисии се изкарват пари по борсите …вече нищо не ме учудва…

 31. Много отдавна се знае, но малко се говори, че фармацевтичните корпорации има огромен интерес хората да боледуват, а животът им постоянно да бъде поддържан с различни медикаменти, обновявани и произвеждани на каскадния принцип.

  1. Така е. Мачкат всички, които се осмелят да кажат Истината. Биг Фарма имат интерес хората да боледуват.

   1. Абсолютно съм съгласен.
    Вижте само рекламите на лекарствата и всякакви други фарма-продукти по т.нар. „големи телевизии“, не само у нас – но и във всички страни от Европа, САЩ, включително и в Русия.
    „Купете, това, купете онова, то ще ви направи здрави, силни, работоспособни…“.
    Чудовищно промиване на мозъците!

 32. Томова, дано сте проверили материала, защото много неща ще излязат наяве.

  Вижте последното предаване на Никита Михалков !!!

 33. Джордж Оруел – „1984“:
  Министерството на любовта ръководи изтезанията и промиването на мозъци;
  Министерството на изобилието наблюдава недостига и купонната система;
  Министерството на мира ръководи войната и жестокостта;
  Министерството на истината ръководи пропагандата и историческия ревизионизъм.
  Горкият Оруел, дали, когато е писал романа е знаел, че в ролята на измислената Супердържавата, в един момент от бъдещето на света – ще се окажат днешните С А Щ!

  1. Най-голямата Ви грешка: Оруел никога не е визирал друго, освен собствената си „кочина“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *