Публикувано на 22.04.2021 / 13:25

ЛЕДЪТ СЕ ПУКА, АРМАН И КОМПАНИЯ, ЛЕДЪТ СЕ ПУКА

Арман Бабикян, Хаджигенов и Капон ревностно защитаваха идеята за „номадството“ в парламента и предложиха с куп витиевати фрази то да бъде узаконено. Мая Манолова се оплете като патка в кълчища как не била съгласна, ама те били група, която нямала началник и всеки си правел каквото си иска. Така и не минаха тия арманови щения, а капонката по-късно отегли и още две от „фундаменталните“ им предложения.

Арман намеси НАТО, ЕС и който още се сетите и рече назидателно: „По тънък лед стъпвате…“.

А то от очевидно по-очевидно, бе, Армане и компания: „Ледът се пука, господа „мутри вън, вътре“ депутати, ледът се пука…“

И стига с тоя „площад“, щото тоя „площад“ не ви прати там, за да лъсвате като ибрикчии.

Afera.bg

 

Коментари 29 за
“ЛЕДЪТ СЕ ПУКА, АРМАН И КОМПАНИЯ, ЛЕДЪТ СЕ ПУКА”

 1. Мойтой,
  ака това дето пишете е вярно, скандалът с намесата на Москва в
  американските избори ще е като игра на шикалки! Или някой ибрикчия
  съчинява „новини“!!!

 2. ,,Ако стоиш достатъчно дълго на леда върху Лайняната река той неминуемо ще се пропука и ще се удавиш“-
  из ,,Изкуството войната/БГ политическата/“
  автор -К.Вейронов

 3. Пази боже и този му порадна положението да стъпи на тази трибуна
  Ама е с костюм. Така не се е обличал от абитуриентския си бал
  А с Капон /неговата дулсинея/ са си лика прилика – прасчо и Пиги
  Физиономията му е на квартален алкохолик

 4. Крайно време е този същия площад да ги изрине веднъж завинаги всички тия паразити!

 5. Винаги директивата на американците е да не се допуска БСП до властта.
  Радев ще даде на БСП мандата за да го изберат, след което сценарият „Орешарски“. До тогава ще гласуват законите, който са внесени „и още нещо…“

  1. Не харесвам БСП, ГРОБ и етническата но…. другите просто са ибрикчии на тези трите. Кофти, няма оправия за България. Гледат се едни други вместо да гледат във една посока:РОДИНАТА.

   1. И защо не мислиш, че БСП също гледа Родината?? Точно тя?? Защото другите, които ти изреди 30 години така са ти казвали?? Ами сега имаш възможност сам да наблюдаваш и сам да преценяваш, а бъдещето касае лично теб!!

 6. Г-жо Томова, края на лятото, когато протеста заглъхна, казахте, че ще „стискате зъби“, ето го резултата, сега и да си говорим….течат пазарлъци и всеки „жъне“, дано лакомията им ги изпокара за да се иде поне на служебно правителство, евентуално. Лошото е, че всячески и от всички страни заглушават свободния изказ на истината. В скоро време не 112 място, а 1516-то ще ние много. Това са боклуци в чист вид, матрицата от Банкя добре си е свършила работата, а кукловодите имат добър подбор.

 7. ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,МАРШ КЪМ ЗАНДАНИТЕ! СЕГА НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ, СЕГА КРАДЦИТЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ СА НА СВОБОДА И СА ЗИНАЛИ УСТИ ЗА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ. ДА,АМА ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ЗА ЗИМАНЕ, СЕГА ВЕЧЕ ДОДИ ВРЕМЕ ЗА ВРЪЩАНЕ. ПАРЛАМЕНТА,ПОСЛЕ. ЗА ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА ДЪРЖАВА. А СЕГА ДЪРЖАВАТА Я НЯМА,ОТКРАДНАТА Е,ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ДОБРОВОЛНО ОБРАТНО. ДРУГОТО СЕ НАРИЧА, ВОЙНА.

 8. Номинираният за премиер Даниел Митов обяви, че решение ще се вземе утре

  Лидерите на трите партии на протеста – „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, са били поканени на разговори в американското посолство в София, научи Епицентър.БГ, за което обаче все още няма официална информация.

  На кадрите от заседанието на Народното събрание след дадената почивка се вижда, че Тошко Йорданов, Мая Манолова и Христо Иванов не са в залата.

  1. Най-различни дивотии се пишат из сайтовете.Ето какво ще стане.
   Утре Герб връща мандата, Радев веднага го дава на Слави, те веднага го връщат, без да правят цирковете на Герб, радев го дава на бсп и те се отказват, разпуска се НС, служебен кабинет, избори на 11 юли, вчера се спомена Бойко Рашков като такъв.

 9. Досега ни лъгаха,че държавата била лош стопанин, и затуй се налагало всичко мило и родно да се даде на концесия на частни български или чужди фирми. Ха,ха,и ний,простичките,досега им вярвахме. Чак сега,като опря яйцето на гъза, разбрахме,че думите ИНВЕСТИЦИЯ,КОНЦЕСИЯ И ПРИВАТИЗАЦИЯ, СА РАВНИ НА ДУМАТА ОКУПАЦИЯ. Но е късно,вече много късно, България вече не е българска.

 10. Нямам възможност в работно време да следя какво става в Парламента, обаче нищо не ме спира през час-два да надзъртам в Afera. Имам се за средно интелигентна гражданка, обаче от този пост нищо не разберах. Тълкувам си, че ледът на „мутри вътре“ се пука, защото след нови избори ще се окажат „мутри вънка“. Което е добре. Обаче след нови избори вътре най-вероятно ще се курдисат други мутри- я Валерко от Меден Рудник, я дебелакът с пликовете на Билата, я оня с бензиностанциите и аптеките. Последните тримца са доказани патерици на Боеко и хунтата му и едва ли представляват нещо, за което да мечтаем. Стопанката на блога е сърцата и интелигентна дама, обаче не е добре да ни сервира енигма подир енигма. Вярно, че този живот е за смелите, обаче тия смели хора трябва да са и малко от малко информирани. Сигурно повечето почитатели на Аферата могат да решат задачата с тръбите дето пълнят и празнят басейна, но това става с набор от минимум категорична по характера си информация. А ние я нямаме, няма как и от къде да я име. Моля Ви госпожо, не ни третирайте като глупави и нежелаещи да мислят хора, а просто ни кажете фактите, които Вие знаете. Така е много по-лесно да стигнем от т.А до т.Б за най-краткото време. И ще го направим, уверявам Ви.

 11. Мнооого се изложиха „протестърите“!!! Така се изпокараха, такова ниско ниво… Просто не е за вярване. Нови избори и истинските мутри ВЪН!

 12. Големият Валери Петров е роден на тази дата преди 101 години…

  ***

  За хвърчащите хора

  Те не идат от космоса,
  те родени са тук,
  но сърцата им просто са
  по-кристални от звук.

  и виж, ето ги, литват над балкони с пране,
  над калта, над сгурията в двора,
  и добре, че се срещат единици поне
  от вида на хвърчащите хора!

  А ний бутаме някак си
  и жени ни влекат,
  а ний пием коняка си
  в битов някакъв кът,

  и говорим за глупости, важно вирейки нос,
  или с израз на снобска умора,
  и изобщо стараем се да не става въпрос
  за вида на хвърчащите хора.

  И е вярно, че те не са
  от реалния свят,
  не се срещат на тениса,
  нямат собствен „Фиат“,

  но защо ли тогава нещо тук ни боли,
  щом ги видим да литват в простора –
  да не би да ни спомнят, че и ний сме били
  от вида на хвърчащите хора?

 13. Аз живея близо да морето – до Варна , Балчик и Албена.
  Преди години този екземпляр – Арман , съм го виждал много пъти в компанията на едни “бивши“ руски генерали , които сега живеят във вилите си до Балчик.
  Изглеждаше , че бе добре приет от тях.
  А , сега е станал върл проамерикански ястреб!
  Нещо не ми се връзва , ама те , братушките си знаят работата!

 14. Ами то армЕнян, армАнян, БабиКян, ДядоКян, КапоТ и Презарватив плюс Разкрачи Майче Хаджи Генчо и вся остальная мутренска сволоч са отрепки събрани от кол и въже .

  И тази сбирщина Мутрата ще детронира, да бе ама не този век .
  Той Тошкото Лилипута една чалга седянка не може да спретне, та Чалгосания Слави се е оградил с тълпа отбор горили данеби да го изнасилят, та да прави мин.кабинет и министри да отбира .

 15. Г-н шоумен Слави, дами и господа от „турлю гювеч“ Мая и сие, вижте, прочетете и запомнете добре – който от вас внесе в Народното Събрание предложение за Министър председател и Министерски съвет, внася го със 75 (седемдесет и пет) гласа „ЗА!“ от ГЕРБ. След това доказвайте, „че нямата сестра“!

   1. Поуката е, че ако ИТН предложат правителство, Тиквата ще се изгаври с тях и ще го подкрепи , всички други ще го подкрепят и това ще е едно правителство – политическо жиголо,за да не употребя мръсна дума.

 16. Нещата твърдо и неминуемо отиват към служебен кабинет и нови избори…Освен ако дълбоката задокеанска държава не е намерила друго решение за колонията.

 17. Арман Жан дьо Ришельо навремето е бил най-ефективния сив кардинал,тия сега за гвардейци на кардинала и кралски мускетари не стават.Защо така се излагат,не може ли по-малко да плямпат и да се завърти компаса към служебен кабинет и нови избори?

 18. Вярно е, не ги изпрати „площада в НС! Те сами си решиха да влязат в НС.

 19. Всеки, който иска тоя маймунарник НС да продължи да работи и такива като Арман, Маяма, Капон, премиерът Хаджигенов и подобни да останат вътре, не е в ред.
  Избори на 11 юли и нищо друго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *