« Върни се назад Публикувано на 23.05.2017 / 8:53

ЛАПАЧИТЕ, ОЩАВИЛИ ВМЗ СОПОТ, ИЗВАДИХА “G0LQM HUI”, ПИЩЕЙКИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА “АФЕРА”! ЧАКАМЕ СИ ПАРИЧКИТЕ ОТ “ШАХМАТИСТА”. ЧАКАМЕ И ПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАКОВЕ ВАШТЕ КРАДЕНИ ПАРИЧКИ!

взм сопотСлед публикацията на АФЕРА:

ЕТО ГО ПРЕСТЪПНИЯ МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ ВЪВ ВМЗ СОПОТ! КАК БЪЛГАРИЯ ТОТАЛНО СИ ОСРА ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ. НОВИЯТ МИНИСТЪР НЕЗАБАВНО ДА ШУТИРА БЕЗОБРАЗНИТЕ ПРОТЕЖЕТА НА ЛУКАРСКИ И СИЕ!

очевидно засегнати лапачи, свързани с краденето във ВМЗ Сопот, изпищяха истерично, подписани като “вадещи” “G0lqm hui”.

Ето как:

G0lqm hui

[email protected]
162.158.210.81

Който има претенции за обективна журналистика трябва да пише за всички партии. Защо не пишеш за ДПС кадрите че не могат да пишат и са без висше и се предлагат в листите и избират за общ. съвтници, нп -обществени клозети ще коват закони малоумните чалми . Получаваш подкупи и за две кюфтета да се продаваш на почивка в Одрин кадънке , на шалмите поръчки прайш, лапай им резаните карабини

….

Ханъмке от шахматиста колко парички гушна , на феса рязания когато му го лапа ареса ли ти, га яде кифтета в Одрин ти беше арно, сега на морална съдница на обществото се правиш”

 Публикуваме тези коментари, за да се види “нивото” на тия, които загробиха ВМЗ Сопот, и на които естествено “АФЕРА” им е виновна.

Що се отнася до “паричките”, дето сме ги лапнали от “рязания” “Шамхатист”, пожелаваме от сърце на “големия хуй” да му се връщат стократно – точно по начина – по който живее и съществува “АФЕРА”. Трижди на ден да му се връща ежедневно онова, през което минава “АФЕРА”! Да бъде!

Иначе чакаме прокуратурата да закове паричките, откраднати от ВМЗ Сопот от онези, които вадят “голям хуй”.

И паричките от “Шахматиста” си чакаме, като са ни ги дали – да пристигат по-бързичко, че нещо пощенските гълъби се бавят. За да не ставаме на кълбо.

Не се ебаваме.

Afera.bg

«