Публикувано на 08.02.2021 / 16:27

ЛАЙНАРИ ВЛАСТНИЦИ. МЕДИЙНИ БАДЖАЦИ. РОДИТЕЛИ. И 15 ГОДИШНО МОМЧЕ, ДАДЕНО ЗА КУРБАН НА АМБИЦИИТЕ ИМ

Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил задържан в събота през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“.

Да, мога да потвърдя, че това е така, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследвания”, каза той пред журналисти в Кюстендил.“

Въх, в някакъв столичен „хостел“ нарушили „противоепидемичните мерки“ тийнеджъри. Задържани били в районното, повикали родителите им, аууу и там бил 15-годишният син на президента Румен Радев. Вчера това го съобщава „ексклузивно“, разбира се, жълтия Пик. Понеже някой от управляващите им го е съобщил на ухо.

Днес пиниза с контролирания пласмент на инфо е легитимиран от здравния ботоксов министър, който „потвърждава“, че там бил и синът на Радев.

„Медийното активно мероприятие“ – за да не го съобщи МВР, първо инфото се пуска на слугинска властова медия, а после управляващите уж „отговаряйки на въпрос“ легитимират контролирано пуснатата от тях „новина“ – е приключено.

И се впускат всякакви квачки, мисирки, баджаци и прочие да коментират уоооу, какъв ти тук ужас – детето на президента нарушавало мерките, де били баща му и майка му. Целта е отработена – пукай по морала на родителите. Уж, съжалявайки детето.

Целият тоя гнусен спектакъл, разбира се, е разигран от лайнарите властници.

Много важно, че били нарушени „противоепидемичните им мерки“! Да им имаме „мерките“ и психопатията с тях, насаждана умишлено от Хунтата! Но това е друга тема.

Гнусотията е и за медийните баджаци, услужливо разкрачени в угода на управляваща Хунта, която е припознала Радев във враг, въпреки че ако  питате нас, не съвсем е така, ама и това е друга тема.

Цялата дандания е заради това, че младите хора нарушили мерките. И пищенето е такова, като че са заклали Боко Тиквата насред мегдана в Банкя.

Отвратителното линчуване на синът на президента продължава да е в ход с изказали се знайни и незнайни „анализатори“.

Но!

Целият тоя случай показва и пълната нефелност на така наречения „екип“ и „пиар“ на президента Румен Радев. Онези, които са го посъветвали да си трае, като бълха в гащи, са за трепане. И за изхвърляне моментално от президенството, стратегическите му клики и тем подобни тъпанарски кръгове.

Нищо страшно, даже абсолютно нормално и задължително бе – точно президентът или майка му, с гордо вдигната глава, да отидат в Районното и да застанат до сина си, изказвайки честното си мнение за така наречените „мерки“, наложени от Хунтата!

Радев не трябваше да се крие като мишка, а да отиде и да прибере синът си, заставайки до рамото му!

Какво като е президент? Той е баща! Какво като го снимат камери, които удобно моментално щяха да бъдат привикани от Властта пред районното? Заставаш до синът  си и искрено, и честно намачкваш тия, дето едва ли не изкарват децата престъпници, щото се веселили и не спазвали „мерките“!

Какво като ще произведеш „скандал“, според „моралистите“ изолационисти хипохондрици?

Радев, разкарай тая малоумна пасмина около себе си, която в буркан е расла и един свестен акъл не може да ти даде! И се дръж като мъж, защото ако не си забелязал, дадоха детето ти курбан заради амбициите си.

А ти пък, заради своите, пропусна да се държиш естествено като родител. И да ЗАСТАНЕШ до сина си.

П.П. След два дни, най-сетне така наречения михлюзки „пиар“ или „екип“, все тая, на Радев, се натутка да изрече нещо – тиражирайки, че синът му не бил задържан. Браво, бе, можеше и в края на месеца да отговорят от президенството, ашколсун! Така самият екип на президента даде възможност два дни да се вихри медийна вакханалия върху името на сина му и върху неговото име. Така ако ще я кара Радев и по изборите за втори мандат с тия „стратези“ нефелници, тя си е…., грамофон свири, майка плаче.

Веселина Томова

 

Коментари 81 за
“ЛАЙНАРИ ВЛАСТНИЦИ. МЕДИЙНИ БАДЖАЦИ. РОДИТЕЛИ. И 15 ГОДИШНО МОМЧЕ, ДАДЕНО ЗА КУРБАН НА АМБИЦИИТЕ ИМ”

 1. Здравейте!
  Какво тук значат някакви си манипулации, след като самите манипулиращи знаят КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ ?!?
  Само на действащ президент може да се иска инпийчмънт…Или не ?!? 😉

  1. Мартин Армстронг прогнозира разпадане на Америка, каквато я познаваме. И не само той. Това налива вода във воденицата на Китай. Байдън затвори един от нефтопроводите на Албърта до Залива и рафинериите. Което е удар по Канада също, Албърта се превръща в огнище на желание за отцепване. Работата става дебела. Нефта и въглищата контролират около 2/3 от производството на Ел енергия а 50% от урана идва от Русия. Ситуацията е цайтнот.

   Идиотите от „зелените“ окачват въжето на цяла Америка там са и „европейските“ идиоти също. Токамак за Юропата през крив макарон и когато кризата опре до нямане на топло и Ел енергия ще почнат безредици и подобие . В случая дали Тръмп ще бъде импийчнат е без особено значение, ако разрушенията са започнали.
   При липса на хартиен кеш дефлацията и безработицата ще са на нива по-големи от Великата Депресия . Колко от разплащанията ви в момента са в кеш – стигат ли 10%?

   Няма живи от това време да разказват, кризата след 89 и 90-те ще ви се стори като приятна разходка в Парка. Освен това тогава селското стопанство е осигурявало по-голямата част от населението. Сега е предимно градско. Много мислят, че доматите растат в магазина 🙂 .

   И т.н и т.н.

 2. Щом и децата вече ни пречат, свършени сме. Тиквоча вместо да се занимава с чуждите деца да каже 38-годишната му дъщеря защо няма и един ден трудов стаж. Е, знам, че е съдружник в безогледното изнасяне на златото на България, но това не е работа.

 3. А какво му е на момчето , как се чувства , когато всички мерки му се струпват на главата на 15 години…е боко мисли за младите

 4. Още вчера-08.02. след обяд от президенството е направено изявление,че синът на Р.Радев нито е задържан на купон,нито е отвеждан в РПУ, нито негов родител е отказвал помощ по такъв повод. Голямата новина се оказа пореден номер на наши хора от Хунтата. Нищо ново,разбира се.

  1. Адвокатът на льотчика е тук.
   Само че има съобщение на Пресцентъра на МВР, в което се описва случилото се , много преди това на президентството, и то е съвършено ясно.
   Пак да повторя, че за тия от сектата Льотчик той е прав, дори когато съгреши.

   1. Имало изявление от МВР и всички трябва да припаднем от изумление, поради неговата достоверност. Същото МВР което стигна до истината,че е нямало полицейско насилие над хората при протестите. Което най-нагло ни разясни,че не трябва да вярваме на очите си,а на изявленията на разни Терзиевци,секретарчета,говорители и др. МВР съобщило подробности-пълна гаранция за достоверност !

    1. Този не е льотчик, а е изпълзял от ауспуха на льотчика миризлив трол.

 5. Допускам, че е възможно да бъда обвинен в конспиративно мислене или прекалена мнителност, но конкретната случка със сина на президента ме кара да си мисля, че т.н. служби, които в повечето случаи за нищо не стават държат под око всички, които са в близкия кръг около Радев. Никой не може да ме убеди, че това, което се случи е случайност или съвпадение. И нека Радев да си знае, че за напред не е никак изключено да има подобни случаи защото герберастите играят ва банк и с всички средства.

 6. „Болестта е случайност, а безчовечността – порок.“ ~ Оноре дьо Балзак ~

 7. Да, преиграва се в случая…Но това, че „в следствие на семейните бури корабокрушенци са децата“, е безспорен факт. И все пак нашето момче е твърде младо. Има време да улегне. А я вижте деградиралия син на Байдън- на неговите години положението е почти безнадеждно! И като казах Байдън…В този клип се твърди, че „новият президент“ управлява от „Овалния кабинет“, т.е. овалното студио (Castl Rock Studios) на Амазон в Калифорния. 🙂 https://youtu.be/d3bx42MrtZw

  1. Остави байдън, той не е тук и не се е кандидатирал за президент и няма да навреди на нацията като тоя нашия демагог, измамник и лъжец, идол на форумните лумпени, както се вижда и сега.

   1. Може да не е тук, но си има „пулт за управление“, наречен посолство. И ако този, когото така ненавиждаш, остане на поста си, ще е, защото „такъв бутон са натиснали“ от там.

    1. Еми нали точно затова става дума!Че се надява на американската подкрепа и затова се самоиздигна, затова флиртува с десницата и тя затова го ласкае.
     И ако той си е прав, в името на властта е готов на всичко, тия неговите ибрикчии, които до един са русофили, а подкрепят един американски проводник, не просто са малоумни, ами направо клинично луди.
     Типично за комуняги, нали казваха, че партията е права и когато съгреши дори, сега и мунчо радев за тях е такъв.

 8. Епидемия няма, епидемията е измислена от Сорос и Тиквата, а малкият президент е чисто и умно дете, което обича Свободата и човешкото общуване. Тайната полиция на тиквата е получила заповед да се разправи с най-милото на президента ни – езичник. Неговото умно, надарено и мило детенце, което е спортист и едва ли не гениален, колкото баща си. Малкият обича спорта и понякога се опитва от футболист и лекоатлет да се преквалифицира на тежкоатлет, хвърляйки предмети с цел подобряване на захвата си. Баща му е лингвист, в момента изучава великия френски език, с цел да разговаря по този красив начин с Макрон – лично и може би със съпругата му. Десислава – съпругата му е в САЩ, там тази учена и красива жена изучава американските подробности, афроамериканския съставляващ генетичен фонд, извършвайки антропологични измервания на достойнствата им.

  1. Прекалено интелигентно е, за да го проумеят инфантилните обожатели на един нагъл демагог, които са само с две мозъчни гънки.
   Президент радев, вождът и учителят на лумпените.

 9. Родителите са отговорни за децата си???За отговорноста на нашите политици в графата Родители-явно пише-Неизвестен!!!Неизвестна политическа отговорност.

 10. Добрутро българи !
  Цяла нощ не спах да мисля с тъпата си глава ко става ?!

  Значи трябваше да наближат избори та да разберем ,че Президента ни май е порноактьор и лош родител ???

  Тука, обаче е мястото да си призная -винаги съм мечтал да съм на самотен остров с най-красивите жени на света и да правя туй ,онуй…
  Не ми е чуждо това,даже въобще не ми е чуждо…
  От друга страна децата ми едва ли ще кажат ,че съм най-добрия баща на света.
  Жена ми и тя не се съсипва от хвалби по мен…
  Комшийката-един път доволна,друг път недоволна…

  Е и,какъв е изводът тогава ?

  П Пис
  Ако не бях луд,щях да се побъркам !
  Какви работи виждам само…
  Единия -Мата Хари го снима с пачките,кюлчетата и пистолета в спалнята,а другия пък ,другата Мата Хари и тя го снима в спалнята,ама без авоари и без дрехи,де…
  Т.е. и двамата голи,ама единия е с пари ,а другия без пари.
  Ужас !
  Ташкън ми идва вече тая работа ,не издържам…

  1. Ей тая азбучна истина, че и тиквата, и льотчикът са еднакво отвратителни,се вижда от всички разумни хора, а лудите издигаг в култ единия от двамата отвратителни.

 11. Май „Афера“ трябва да обяви конкурс за кандидат за президент,който не да е военен, а да е борец и да моболизира народа за самозащита срущу мафията. На този, сугашния, на който вероятно някой му кадрува щата и пише изявленията, вторият мандат, още повече подкрепен от Корнелия е случай невъзможен, ако за президент не се кандидатира самият Бойко Борисов, а Радев остави други /не от БСП/ да му водят кампанията. Все пак задържавата и народът друг вероятно ще е по-полезен за възстановяване на държавността-
  Това за „стратезите“, че от една страна нямат хабер за какаво става дума, а от друга -не носят никакава отговорност пред Президента, но вероятно такава пред онези, пред които са обещали да го провалят. За сега успяват!

 12. Любопитно: Веселина Томова продължава да вярва , че от брат масон Радев, може да стане чеп за зеле!!! Не, не може да стане! Много му е гъвкав гръбнакът. Всички зависими хора са такива върти-задници , кукли на конци !

 13. Един ден Радев може би горко ще съжалява, че е изоставил семейството си.
  Родителите пребъдват чрез децата си, пише в мъдрата книга на живота.
  Неслучайно законите на всички държави указват, че до пълнолетието на децата, родителите носят отговорност за тях и за възпитанието им, и трябват много неща …
  И прочие, и прочие …
  Скандал – бумеранг, какво друго.
  Жалко за всички.

 14. ПАК ТРЯБВА ДА ЧЕТА РЕГЛАМЕНТ 2016/679 НА ЕП И СЪВЕТА.
  НЯМАШЕ ЛИ ТАМ НЕЩО ЗАПИСАНО ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ. АКО ИМА ТОЧНО ТАМ ТРЯБВА ДА ГИ ДУМНЕ НЯКОЙ И ДА ИМ ИЗТРЪПНАТ ТАБАНИТЕ. ОТНОСНО ОНЯ МИНИСТЪР КОЙТО УБИ ДЕТЕТО СИ И СИНЪТ НА ЛЪЧО МОЗЪКА, ПРОБАТА ЗА АЛКОХОЛ НА ДЖАМБАЗКИ – ЗАТОВА ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ …… РАЗСЛЕДВАЩИТЕ И КАТО ПОЛЕЖАТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ИМАМЕ ДРУГОМИСЛЕЩИ МИЛИЦИОНЕРИ. ЖИВОТА ПОДНАСЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И КАКТО КАЗВАТ МЪДРИТЕ ХОРА: РАНО ИЛИ КЪСНО – НЯМА НЕНАКАЗАНО „ДОБРО“.
  МЕЖДУВПРОЧЕМ ИМАМ ИДЕЯ ЗАРАДИ КРИТИКИТЕ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ УСЛОВИЯТА В МЕСТАТА ЗА ИЗТЪРПЯВАНЕ НА НАКАЗАНИЯ СА МНОГО ЛОШИ И НЕ СА ПО ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ. ТАКА И ТАКА ТУРИЗМА ЗАГАСВА И ПРИ СЕЗОН ОТ 2 МЕСЕЦА С КОВИД 19 ЗА КАКЪВ ТУРИЗЪМ СТАВА ВЪПРОС. НО ЗАТОВА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ ЛУКСОЗНИ ЗАТВОРИ И ДА ГЛЕДАТ МИНИСТРИТЕ КЪМ МОРЕТО:)))). КАКВО ТОЛКОВА – ЩЕ СА КАКТО ОНЯ В НОРВЕГИЯ, КОЙТО РАЗСТРЕЛЯ 76 МЛАДЕЖИ И ОСЪДЕН НА 20 Г. ИМА СПАЛНЯ, КАБИНЕТ И ФИТНЕС ПОМЕЩЕНИЕ. ИМА ЕДНА ПОДРОБНОСТ. ЗА ДА СА ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ – НЯКЪДЕ НА 5-6 КМ НАВЪТРЕ В СТРАНАТА ЩЕ ИМ ПРЕДОСТАВЯТ ЗЕМЯ ДА ЗАСАЖДАТ ДОМАТИ (ПРИМЕРНО) И ДА ГО ПРОДАВАТ, ЗА ДА СИ ПЛАЩАТ ЛУКСА. НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГЛЕДА КРАВИ, ДРУГ ОВЦЕ. КОЙ КАКВОТО ИЗБЕРЕ. КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАБОТИ – В БОБОВДОЛ ИЛИ НА ОСТРОВА В БЕЛЕНЕ. ЗА ХАЙЛАЗИ НЯМА ПРЕВИЛЕГИИ.

 15. РАДЕВ БИЛ БЕЗ ДОКУМЕНТ !!! АУУУУУУУ.
  АЗ ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ИЗКАРАХ С ПРЕКЪСВАНЕ И ТРИМЕСЕЧНИ ВИЗИ ОБЩО ДВЕ ГОДИНИ В ДЮБАЙ. ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТУРОПЕРАТОРА, ЧРЕЗ КОЙТО ПОЛУЧАВАМ ВИЗАТА МИ ВЗЕМА ПАСПОРТА И СЕ ДВИЖА БЕЗ НЕГО. ТУРОПЕРАТОРА МИ ГО ДАВА, АКО ЩЕ ВЗЕМА РЕНТАКАР И ПАК ГО ПРИБИРА, КОГАТО ВЪРНА АВТОМОБИЛА. Е И. ТОВА БЕШЕ 1997, 1998 Г. СЕГА НЕ ЗНАМ. НЯКОЙ ХОДИЛ ЛИ Е В ДЮБАЙ ПО-РАНО И СЕГА ДА ПИШЕ КАК Е.
  14 Г. СЪМ В САЩ. СПРЯХА МЕ И СИ БЯХ ЗАБРАВИЛ СВИДЕТЕЛСТВОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ. ПОЛИЦАЯ МИ НАПИСА ГЛОБА $124 И МИ КАЗВА, ЧЕ ДО 15 ДНИ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ИЛИ ДА ИЗПРАТЯ „ТИКЕТА“ (РАЗБИРАЙ НП) В СЪДА/ АКО ПРЕДСТАВЯ СВИДЕТЕЛСТВОТО В СЪДА – ГЛОБАТА ОТПАДА. СЪДИЯТА НАСРОЧИ ДЕЛОТО СЛЕД МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. БЯХ ТРЕТИ, ИЗВИКА МЕ, КАЗВА ЗА КАКВО МИ Е ГЛОБАТА И ИМАМ ЛИ В СЕБЕ СИ СВИДЕТЕЛСТВОТО. ПОДАДОХ МУ ГО, ПОГЛЕДНА НЕЩО В КОМПЮТЪРА И КАЗА : ГЛОБАТА СЕ ОТМЕНЯ. ВСИЧКОТО ЗА 1 МИНУТА.
  В БЪЛГАРИЯ, АУУУУУ СИНЪТ НА РАДЕВ БЕЗ ДОКУМЕНТ. АБЕ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСЛЕДНИЦИ ГОЛЕМИ МАНИЯЦИ НА МИЛИЦИОНЕРСКИ РЕД.
  ПОМНИТЕ ЛИ СЛУЧАЯТ ВЪВ ВАРНА, КОГАТО ЕДИН БЕШЕ СНИМАЛ ТРИМА ПОЛИЦАИ КАКТО СПЯТ В ПАТРУЛКАТА ПОД ЕДНА СЯНКА. КОГАТО ИЗЛЕЗЕ СНИМКА В МЕДИИТЕ ГОЛЯМО ДЕБНЕНЕ ПАДНА ДА ГО ХВАНАТ ПРИ ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ И ГО ХВАНАХА НА 10 М. С ТОРБАТА ОТИВАЙКИ КЪМ КОНТЕЙНЕРА. ПРИ ПРОВЕРКАТА УСТАНОВИЛИ, ЧЕ БИЛ БЕЗ ЛИЧНА КАРТА. НАПИСАХА МУ АКТ. НЕ ЗНАМ КАК ЗАВЪРШИ СЛУЧАЯ.
  ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО Е МИЛИЦИОНЕРЩИНА И КАКТО В ГРУЗИЯ ТРЯБВА РАЗПУСКАНЕ НА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ И КАКТО В СЪЩАТА ГРУЗИЯ НАД 1000 ПОЛИЦАИ И СЛЕДОВАТЕЛИ БЯХА ОСЪДЕНИ НАБЪРЗО (ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА) , ТАКА И В БЪЛГАРИЯ С ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕ ДА Е НИНУМУМА НАД 2000.
  КОГАТО БЪДЕ РАЗПУСНАТА И ЗАПОЧНЕ НОВО НАБИРАНЕ НА СЪСТАВ – ПОЗНАЙТЕ КОЛКО ЩЕ СЕ РАЗПРИКАЗВАТ ОТ РЕДОВИ ПОЛИЦАИ ЗА СВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ.
  НЯМА ДА ИМ Е ДО СИНЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА.
  ТАКЪВ ИЗТИРЯСАЛ НАРОД СМЕ, ЧЕ МИ ИДВА ДА УМИРАМ И ДА СЕ ОТЪРВАМ. ВИРУСА CIVID 19 Е НИЩО СРАВНЕНО С ТОЗИ, КОЙТО ПО НАСЛЕДСТВО НИ Е НАЛАЗИЛ. БОЛЕН НАРОД СМЕ И АЗ НЕ СЪМ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, НО ЛЕКАРСТВО ЗА НАШАТА БОЛЕСТ НЯМА И НЯМА ДА ИМА. НЯМА КОЯ ФАРМАЦЕВТИКА ДА ХАРЧИ МИЛИАРДИ ЗА 5-6 МИЛИОНА ОВЦЕ. НЕ МОГАТ СИ ВЪЗСТАНОВИ ИНВЕСТИЦИЯТА, А И ПЕЧАЛБА ОТКЪДЕ. МАЛЪК ПАЗАР:))))))

 16. Арестуват ги, защото са стояли до 23 00 часа, което пък означава, че са ги следели. И след 22 30ч., хоп капана щракна. Мутренска работа. Боклуци, оставете децата да се веселят, бе. Не стига, че ги затворихте една година по къщите, ами сега и глоби ще ги карате да плащат. Аз, ако бях на мястото на Радев, щях да отида с охраната на НСО в РПУ-то и щях да ги направя на гъз. Полицаите нямат право да задържат малолетни лица, освен ако не са извършили престъпление. Аз тук престъпление не виждам.

 17. Това родителите да са отговрни за децата си е правилно.
  Тежи.
  Изтървеш го за малко и хоп -Проблем !
  После родителите се чудят как да търсят пък отговорноста у децата си и т.н….
  Всеки го знае това.

  Да разгледаме обаче един друг аспект –

  Чудя се ,какво би станало ако децата по принцип потърсят Отговорност от родителите си за няколко доста важни нещица???
  – За това ,че крадат.
  -За това ,че пренебрегват елеменарни правила,задръжки и принципи в печеленето на пари.
  – За това ,че с тези пари купуват бъдещето на децата си и самите тях.
  – За това ,че учат децата си да крадат обяснявайки им ,че това е Нормално в БГ бизнеса.
  … Научи ме тате жица да крада…
  За това ,че ги поощряват /и плащат за това/ да си слагат импланти и да заприличват на Брулени хълмове…
  – За това ,че по-Долустоящите родители/тези които не са могли или не са искали да откраднат/ гледат с тъжни очи децата си ,които им обясняват ,че еди кой си татко засипва синчето си с подаръци и грижи купени с крадените пари. А ти тате ,не,не го можеш това,нали…
  Даже у тези бащи се формира чувство за вина пред собственото му дете…

  Което между другото не е възпитал правилно във времето ,та поне да не поставя такива порочни,гадни въпросчета…

  Е,не са ли по-важни тея неща от каквато и да е новина за среднощен купон,събиране ,кръжок или каквото и да е тАМ ,а ?!

  ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО ТУК – бащите да дават обяснения на синовете си защо не са крали достатъчно ???????????????
  ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !!!
  Как го допуснахме ?
  Защо го допуснахме ?
  Що заспали Футки сме били,та допуснем всичко това ???!!!

  И да правим проблем ,що едно дете е отишло на някаво събиране ,ако и да е на Президента ?!
  Мисля ,че това е изцяло негов проблем.

  А,стига ,бе ,вижте си насраните гъзове и после говорете !

  П Пис

  Ако е имало такова нещо,на бащата мястото му е до това на сина,независимо дали става въпрос за кино,цирк или за нещо по-сериозно !
  Мое мнение.

  1. Имало е такова нещо.георги радев е бил сред 14 те участници в купона, не е задържан в рпу, а е останал в хостела.Родителите му не са дошли да го вземат, а един от приятелите му го е отвел до тях.
   За това става дума.Че бащата не е отишъл.
   Има съобщение на МВР и то е точно това.

   1. Ами да е отишъл,това си е негов проблем,не е мой нито на който и да е друг.

   2. Върни се в трето отделение ВЪЗДУХАР КУХ.
    Защо не си напишеш ЗАГЛАВИЕТО ОТВОРКО !
    Не обиждай Президента.Истински Генерал,а не
    бутафорен СМЕШНИК,който дори не се е научил,
    да козирува!

    1. Това за мен ли беше ?!
     Ако е за мен ,добре е да ми посочиш къде точно обидих Президента и с какво ?

     1. Бачо, не виждаш ли, че репликата е към антильотчика? 🙂
      Лека нощ и умната!

    2. Аз да попитам-като бях в казармата по устав можеше да се козирува само когато си с шапка.А често виждам г-н Борисов в ЕС да козирува на г-жа Меркел на гола таковата,глава.

    3. Мутри, вън!
     Все ще се довлече някой гъзолизец на Мунчо

   3. От епидемична гледна точка не е забранено събирането на до 15 лица за празненство. От педагогична гледна точка, майката при която живее сина е отговорна за проявата на сина си, което не изключва отговорността на Радев, като баща разбира се.
    Да ти пиша ли сега коя е майката, а? Или знаеш? И най – малко ти трябва да коментираш това!

     1. А, не! Не ми казвай, дядо Добри, че и ти считаш, че антильотчикът е г-жа Гинка! Нелепо е.

 18. За мен коментарът е точен и правилен-адмирации! Ще си позволя да добавя- сега президентът на Република България да даде пример за достойно гражданско и на първо място родителско поведение и първо да поиска разследване на изтеклата информация, по отношение на това как е стигнала до средство за масова информация в нарушение на специалните правила за процедиране при закононарушения извършени от непълнолетни и малолетни, защо-отново в нарушение на споменатите правила, се прави изявление от представител на изпълнителната власт, който резгласява факти и обстоятелства, които изобщо не го засягат след като излезе и да разкаже вскичко както се е случило, да заведе
  наказетелно дело от частен характер срещу всички, които са замесени.

 19. Поговорка :“Децата се нуждаят повече от модел на поведение, отколкото от критика.“

 20. Лъже.В хостела, нает по интернет, е имало събиране на малолетни, сред които и георги радев.По сигнал на граждани полицията прави проверка, радев е без документ.Извикан е днес в полицията, но не е отишъл.

 21. Тотева долу е много права, че льотчик радев никога не реагира, когато се гавреха с деса и за порноснимката, и за предишните издънки със сина му, с мълчанието си създавайки впечатлението, че приема всичко.
  Но това са маловажни неща.
  Главното е, че ако наистина искаше да ни избави от мутрите и да се прояви като боец, щеше да си създаде партия и да воюва реално, а не с отблъскващ популизъм.

  1. А бе „льотчик“ ти ЗАЩО не създадеш партия и да махнеш мутрите????? Само цапаш форума депесарско-герберско мекере….. Ама внимавай какво си пожелаваш, защото страшен е Неговият съд……..

 22. Веселина Томова, поздравления за написаното!
  (Не съм гласувал за Радев и няма да гласувам за американски агент за влияние)

  1. Американски агент на влияние в България е Черният Банкянски глиган

 23. А защо няма такъв напън за синът на Мозъка дето бе участник в убийството на Милен.
  Тук е по важно явно.НО……………..ще ,ще.

 24. Именно като плъх се крие, и не му е за първи път, и преди имаше издънки и със сина му, и с баща му, а тоя не реагира, и с баща му имаше.
  Но това че бтв и нова не споменаха за инцидента, а го направи само бнт1, показва, че тия две телевизии обслужват и мунчо, а не само тиквата.
  И не съчувствайте на льотчика, той си го търси да го ритат винаги.Първи той започна уродливата война с тулупа.

 25. Томова,ти си тъпа жена ,просто ме убеди,че си такава,сама. Ако бе отишъл воят щеше в пъти да е по голям,но нямаш ,достатъчно ум за това. Превърна се не само в лайнян сайт, но и двойна лопата, фурнаджийска.

  1. Тоя гъзолизец на льотчика пак е осмърдял.
   Метлата.

 26. Днес надвечер е излязло следното съобщение от пресслужбата на държавния глава:

  „Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.
  Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни.“

  1. Типичното за льотчика.
   Винаги другите лоши, а той ангел небесен.
   И винаги лъже и маже.

   1. Спри се бе……..льотчик, не събра ли достатъчно кинти вече, за море или за прахообразни вещества…..спри се бе………ако, не си и трябват още….намери си почтена работа, а не тази на трол…..може би, намаш деца, нямаш семейство, а даже нямаш и достойнство…….ужасно и дълбоко съкровено те съжелявам…….просто нямаш нищо, освен……клавиатура…..и така клавиатурно ще ти мине живота……все пак се замисли……ако можеш и имаш с какво!!!!!!

    1. Типичен екземпляр от лумпените, които харесват мунчо.
     Аз подкрепям мнението от статията и като не си съгласна,опровергай статията, а не ми рови в гащите.
     Като искаш да четеш хвалби на льотчика, отивай в някой друг сайт.Фрог нюз и гласове са ибрикчиите на мунчо.

     1. А ти от както се появи в този сайт така се размириса, че на човек вече не му се ще да влиза тук.

 27. Разрешени са за пълнолетни граждани, но не и да хвърлят камъни и бутилки по минувачите!

 28. Аз пък използвам вестници само за Анални нужди ,щото Въргала каза ,че са полезни за маясил.
  Заради печатарското мастило било…
  Та ,затуй са лайняни,аз съм виновен признавам си !

  Мария ,все ме обвиняваш за тона които давам,затуй ше го кажа културно-
  Като отида да акам си бърша дирника с БГ вестници.
  Получи се нали,наис, а ?

  Весеремос.

  1. А сигурен ли си, че не четеш бг-вестници с дирника?:-) Ако е така, имаш високо интелектуален дирник.
   /За бг-телевизиите по-добре да не питам!/

 29. А и децата вече ходят на училище?
  Значи джамбурето извън училище за тях е забранено.. Обмена на вирусите в училище – НЕ Е..

 30. Как може Радев да не отиде да прибере сина си. Никога не съм позволявал някой да се гаври с децата ми дори на комунистическите милиционери. Това ми е било баща на нацията.

  1. Как ще отиде, нали ще трябва да отговори ако някой журналист го пита така ли е възпитал сина си, и как ще размахва юмруци тогава?

 31. А на Лъчо Мозъка синът му беше в онази жипка дето уби Милен Цветков

 32. Искат да направят 99% от населението илоти с маски! И ако не си с маска ти викат полиция да те глобяват-къде в Конституцията пише, че съм длъжен да седя с маска, и да се задушавам ако съм асматик? Защо трябва да се задържа дете което е на 15 години, без причина?

 33. Мръсотии, мръсотии !

  И тази гад, радетела за чувалите с трупове, ами и неговия труп да влезе в чувала .

  Тези изроди ще ни побъркат .

  1. Зависи къде, часа ,дали са пълнолетни и да не хвърлят камъни и бутилки по минувачи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *