Публикувано на 21.04.2021 / 20:56

КЪСОГЛЕДСТВО. ВКАРВАТ НИ ВЪВ ВОЙНА!

Докато нови и стари политици си играят на мандати, ни вкарват във война

28 000 американски военни идват у нас, става ясно от медиите. Не е ясно дали изтръпналият от затягане и разтягане на мерките български гражданин осъзнава, че в България идват чужди войски, които са повече по численост от нашите собствени. Това не е бивало и при немското военно присъствие у нас през Втората световна.

Щяло да има учения на НАТО на наша територия. За тия учения е ясно, че са насочени срещу Русия. Защо американците не си ги правят ученията в Аризона, например? Много просто – защото търсят максимум реални условия при една евентуална война. Това е Черноморският басейн – вечният подстъп към Русия още от времето на Кримската война в средата на 19 век, когато цяла тогавашна Европа плюс мюсюлманската Османска империя се бият срещу единственото православно царство за епохата.

Днес медийното пространство е изпълнено или със спомени на премиера в оставка как е ходил на кино със Слави Трифонов, или с инфантилни закачки по негов адрес от тези същите, с които вече не ходи на кино. Или си играят на загадъчни мандатоносители. Нито една политическа сила в парламента не поставя актуалния и важен за България въпрос за вкарването ни от САЩ в евентуален военен конфликт. Защото не е ясно как точно ще завършат ученията. Може да стане „инцидент”, който да предизвика отговор и спиралата да се завърти. Американците са доказали, че ги умеят тези постановки. Руският президент Путин вече изрази публично съжаление, че България е вкарана във фронт срещу Москва. Нашите партии на статуквото и анти статуквото са глухи и слепи, обаче.

Трябва ли да се пролее българска кръв, за да се събудим и да престанем да сме пешки в геополитически игри, пита мислещата част от суверена.

Волен Сидеров

Коментари 75 за
“КЪСОГЛЕДСТВО. ВКАРВАТ НИ ВЪВ ВОЙНА!”

 1. Сидерчук да си гледа стюардесата от „Луфтханза“ и ордена от Россия……Война НЯМА да има, само дрънкат оръжие и плашат лековерните……КОЙ е собственик на Россия-чичко Ротшилд, КОЙ назначава директора на руската централна банка, КОЙ……Не е тов. Путин, който дори на декретите слага печат: „Канцелария президента“ и НЯМА подпис…..Аман от фили и фоби…..НАРОДЕ!

 2. Без да броим пандемията и икономическите последици от нея.Само война липсва и картината ще е апокалиптична,като капак политиката ни е шоулТака се пада под робство!

 3. Толкова са зажаднели за власт,толкова нахъсани за кокал 10 хил лв заплата си гласуваха,въобще не ги интересува България,дали е въвлечена във война.Един не обели дума по темата.Брало си е лайката,хайката за власт!Иначе ситуацията е аналогична с ВСВ!Но тогава е имало правителство с 3 регенти,привидна стабилност.Сега и привидна няма!

 4. Шойгу допустил неблагоприятное развитие учений НАТО Defender Europe 2021

  Минобороны РФ внимательно отслеживает переброску войск НАТО в район учений Defender Europe 2021 («Защитник Европы»), одна из главных коалиционных группировок войск Североатлантического альянса развертывается в Причерноморье. Об этом сегодня, 22 апреля, заявил глава военного ведомства генерал армии Сергей Шойгу на совещании в Крыму.
  Он констатировал, что около южных рубежей РФ альянс существенно нарастил военную активность.
  «В данном регионе значительно повышается военная активность блока НАТО. Усиливается разведывательная деятельность, увеличиваются интенсивность и масштабы мероприятий оперативной подготовки», — указал министр обороны РФ.
  «Мы внимательно отслеживаем переброску войск альянса в район предстоящих учений Defender Europe 2021. В Польше, Словакии, Венгрии, Румынии и Болгарии созданы координационные центры, обеспечивающие встречу войск НАТО и грузов», — сказал он.
  По его словам, «в настоящее время в греческие порты прибывает вооружение, военная и специальная техника».
  Генерал армии поставил задачу: «Продолжить отслеживание обстановки в районах учений Defender Europe 2021. Быть в готовности к немедленному реагированию в случае ее неблагоприятного развития».
  Говоря о сложной обстановке около российских границ, министр подчеркнул, что «российские Вооруженные силы адекватно реагируют на все изменения обстановки».
  «Здесь, в Крыму, в ходе внезапной проверки отработаны действия по противодесантной обороне морского побережья», — добавил он по итогам проверок войск Южного военного округа и ВДВ.
  «В ходе учений военнослужащие показали высокий уровень профессиональной подготовки. Объединения, соединения и воинские части выполнили нормативы по приведению в высшие степени боевой готовности, перемещению на большие расстояния, созданию группировок войск и сил, успешному выполнению ими учебно-боевых задач», — похвалил глава Минобороны РФ.

 5. Досега краварите само са хвърляли бомби върху главите на другите. Те не знаят какво е война на тяхната територия, затова са се надървили. Затова са пратили техни части в Европа и в частност в България (с подписа на онова нещо станишеф, който заслужи и стана шеф, т.е., уреди се). Краварите се надяват, че ако подпалят война, на тях пак ще им се размине, а ще пострадат васалите (ама не онези на жълтите павета, а народът). Ако на краварите не им дойде ум в главата и не престанат да се правят на по-, по-, най-,надявам се, че ако разпалят война, няма да им се размине и ще опитат горчивия хап. Демократи, та дрънкат. Да им…

 6. На всеки сто години някои които много си вярват че,са велики се заиграват с Русия и после още сто години си ближат раните!Е,нека опитат и сега,историята помни много такива случай.Разликата този път ще е че,Русия няма да води тази битка на своя територия.Нека опитат!

 7. Войната за България е необходима като санитарна вендуза за да изпомпи мръсотията от запушения канал обратно в мивката…

  За едно съжалявам- че Каракачана няма да води армията в битките !

  Но ,ше компенсираме с подводницата с педали ,двата хеликоптера и хартиените Ф16…

  Партизански отряд Четвърти километър ше го играе тил и ще зарежда армията с мандражииско сирене.
  Генералисимус бачо Кольо Вейронов ще наблюдава от Калиакра развитието на бойните действия и ако има проблем ще прибера народа в тунела за Сомалия.
  Ако няма проблем ще изнесем през тунела корабния скраб натам и пак сме на кирия…

  Венсеремос.

 8. По време на „немското присъствие“ сме имали около 700 000 армия, трудно е на немските присъстващи да намерят по-голяма от нашата войска при условие, че сме братска държава. За всичко, което този кукер – русофилистик ви лъже с тези си просташки глупости са виновни такива селяндури като него, доносници и отходни продукти, наричани селяндур-комунисти.

 9. В настоящия парламент няма НИТО ЕДНА политическа партия, която да не е свързана със Сорос и козяците. Нито една! Кой е този (луд), който би твърдял, че това е случайно, имайки предвид моментната ситуация в геополитически аспект?

 10. Проф. Нако Стефанов: Барабаните на войната все по-силно бият! https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/prof-nako-stefanov-barabanite-na-voinata-vse-po-silno-biyat.128687
  Проф. Нако Стефанов: Нова национална катастрофа за България може да се окаже и последна
  https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/prof-nako-stefanov-nova-natsionalna-katastrofa-za-balgariya-mozhe-da-se-okazhe-i-posledna.128688

  Професор Нако Стефанов представя много обширен анализ в ПОГЛЕД инфо за бедствието, което ни готви туземната на чичо Сам колониална администрация …

 11. Не гласувайте за триморския натовски съпруг на палавата Деса, който е майкопродавци – агент за влияние на чичо Сам!

 12. Иван, това е фалшивият евреин Соломон Паси !
  Соломон Паси : “ Майната му на православието “ .
  Coлoмoн Пacи e бългaрcкo пoмaчe. Рoдeн e в ceлo Cтoйкитe, Cмoлянcкo. Мaйкa му e oт Рoдoпитe, бaщa му e eврeин.
  Соломон Паси т.е. Сюлейман Хафъз !
  Той и изродите атлантически жадуват за война с Русия а българите в гробището .

  1. А ще се намери ли някой, който да нагласи шкембе войводата пред Калашника и да дръпне спусъка ?

   Па то в това продажно министерство що адмирали са се навъдили и всите могат само рибарска лодка да управляват мислейки я за крайцер .

 13. Проф Нако Стефанов има много обширен анализ в ПОГЛЕД за бедата , която ни чака и няма кой да организира едно народно движение против участие ни във война. Като по програма Радев се изтъпанчи с Херо Мустафа да обсъждат привидно триморието, не пристигането на американските войски у нас. Дойдат ли, остават за винаги и с нашата страна е свършено. Плюем по най-кретенски език на цялата си история за да угодим на Янките. Като гледам добитъка как се гърби Бойко да се подписва на фланелните им в болницата казвам си наистина сме мърша, презряна.

 14. По една от големите тв има ежедневно следобедно предаване с по трима участници и един водещ. Тази седмица единият от участниците е бивш президент. Всяко негово изречение започва с “ АЗ като президент…“Като народ си имаме и един премиер в оставка, който не слиза от екраните на големите тв, които вкупом заеха „почетното“ 112 световно място по свобода на словото. Та този наш премиер в оставка в последните дни, подпрян на патерица, ръси злоба и злъч срещу политическите си противници, обижда жени политички. Та кой да мисли за външната ни политика, като политиците ни мислят за собственото си оцеляване? А за Родината и хората? Тях кучета и политици ги яли! Ех, пуста му съвременна демокрация!

 15. Понеже форумците пишат за това какво представлява днешният парламент предлагам един по-различен поглед върху темата:

  – Истинската „държавна” работа се прави зад кулисите и се решава в департаментите, канцелариите и щабовете. В парламента само се дърдори със специалната цел да се залъгва простолюдието.
  – УЧАСТИЕТО В БУРЖОАЗНИЯ ПАРЛАМЕНТ, /КОЙТО НИКОГА НЕ РЕШАВА СЕРИОЗНИТЕ ВЪПРОСИ – В БУРЖОАЗНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ГИ РЕШАВАТ БАНКИТЕ И БОРСИТЕ/ Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАНО ЗА НАРОДНИТЕ МАСИ ОТ ХИЛЯДИ УСЛОВИЯ, ЗАБРАНИ И ЗАГРАЖДЕНИЯ,
  – ВСЯКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО СЪЩЕСТВУВА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ЗЕМЯТА И СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО, В КОЯТО ГОСПОДСТВА КАПИТАЛЪТ, КОЛКОТО И ДЕМОКРАТИЧНА ДА Е ТЯ, СИ ОСТАВА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА, МАШИНА В РЪЦЕТЕ НА КАПИТАЛИСТИТЕ ЗА ДЪРЖАНЕ В ПОДЧИНЕНИЕ НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА И БЕДНИТЕ СЕЛЯНИ. ВСЕОБЩОТО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО И ПАРЛАМЕНТЪТ СА САМО ФОРМА, СВОЕГО РОДА ЛУСТРО, ОБВИВКА, КОЯТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА ПО СЪЩЕСТВО.
  – СИЛАТА НА КАПИТАЛА Е ВСИЧКО, БОРСАТА – ВСИЧКО, А ПАРЛАМЕНТЪТ И ИЗБОРИТЕ СА САМО МАРИОНЕТКИ, КУКЛИ…
  – БУРЖОАЗИЯТА В СТАРИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ДЪРЖАВИ ВЕЛИКОЛЕПНО СЕ Е НАУЧИЛА ДА ЛИЦЕМЕРНИЧИ И С ХИЛЯДИ ПРИЙОМИ ДА ЗАЛЪГВА НАРОДА ПРЕДСТАВЯЙКИ БУРЖОАЗНИЯТ ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ ЗА „ДЕМОКРАЦИЯ ВЪОБЩЕ”, ИЗКУСНО ПАЗИ СВОИТЕ МИЛИОНИ ЧРЕЗ ВРЪЗКИ НА ПАРЛАМЕНТА С БОРСИТЕ И КАПИТАЛИСТИТЕ, ИЗПОЛЗВА ПОДКУПИТЕ, ПРОДАЖНАТА ПРЕСА, ПУСКА В ХОД СИЛАТА НА ПАРИТЕ,ВЛАСТТА НА КАПИТАЛА.
  – Буржоазният парламент, даже и най-демократичният, в най-демократичната република, в която се запазва собствеността на капиталистите и тяхната власт е машина за потискане на милионите трудещи се.
  – Един път на няколко години се решава кой член на господстващата класа ще потиска и мачка народа в парламента, ето я истинската същност на буржоазния парламентаризъм, не само в парламентарно-конституционните монархии, но и в най-демократичните републики.
  …….
  Горните цитати са от произведения на Владимир Илич Улянов – Ленин, роден на днешния ден, 22-ри април 1870 г.

  1. Поводът за горния пост са следните думи на Сидеров: „Нито една политическа сила в парламента не поставя актуалния и важен за България въпрос за вкарването ни от САЩ в евентуален военен конфликт. … Нашите партии на статуквото и анти статуквото са глухи и слепи, обаче.“

 16. Аз се казвам Иван и съм трол на Бойкикиев дето беше сол т@ш@к на Винету. Ще спра сАвеЦката агресия, може и Аскера на Ердоган да спра с дупи. Мразя кОмОнизтите, ама се правя на ударен, че не знам че Бойкикиев като Винету е прогресивно ОФ СЕМЕЙСТВО, и пиша срещу тях от електронно устройство произведено в комунистически Китай, от района на гара Подуене.

  1. …. или от гей-клуб Липс на Швести Септември до МВР-Мето

 17. Ако някой сбърка и изстреля една ракета по Русия, Путин каза какво ще му се случи. Янките не вкараха този път двата си разрушителя в Черно море. Това ме безпокои – те добре знаят, че ще обогатят черноморския литорал. Дано не стане горещо!
  Единствената ми надежда са „Искандер М“, които с точността си – 2 м отклонение, могат да нанесат страхотни бели с конвенционален заряд – напр. термобаричен или взривни
  вещества и да не ударят с ядрен заряд. Шабла, Варна, Граф Игнатиево, Сарафово са в обсега им. А качени на МиГ-31, който лети на 21 км височина с 3000 км/ч, няма точка в Черноморието, която да оцелее. за другото не ми се говори!

 18. Прав е Сидеров! Агентите за влияние от сутрин до вечер тръбят мерзости за Русия! Курвалезич тази вечер се оля, с агент Сашо и Дрисльо! Горещо се надявам първата ракета с ЯБГ да падне в София и по точно на главата на сюлейман Паси! Относно „журналистите“, за които Веска се е загрижила, те ще посрещат победоносните войски и ще въртят гостоприемните си ануси, както през 1941, 1944, 1990 !

 19. Ха,ха,избраните от Бога си построиха тайни бункери,наречени КЪЩИ ЗА ГОСТИ, а забравените от Бога да го духат.

 20. Путин не иска война, но на наглите кравари, които от десетилетия живеят на чужд гръб и са в тотален фалит, този път наистина ще им бъдат сцепени задниците !

  1. Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря Путлер!

 21. Путин иска война и може да я получи.. Тия войници тук са захарен памук.Тоя път ще го бомбят от космоса.Дано му разцепят гъза!

  1. Ще вляза в тон с елегантния ти стил. Хкремент смачкан,
   Гледай да опазиш мазния си гъъъз, когато дойдат руснаците
   с големите дебели бели! Бомбардировките от Космоса са в
   твоята глуповата нискочела, плоскочела черепна кутийка.

  2. Така ли бе, колега – Путин искал война и затова руските войски са изминали 15 000 км и са обсадили границите на САЩ копнеещи да превземат голямата демокрация.

   Ай стига глупости!

   И защо ще го бомбят от Космоса, какво лошо е направил и той, и руския народ?

 22. Един мъж каза,че коронавируса е биологично оръжие,и взе,че внезапно умря.

  1. ДНЕС СЪОБЩЕНИЕТО НА НОЩ БЕШЕ .. ДНЕС БЯХА .ВАКСИНИРАНИ 15 ЧОВЕКА И 3 ЧОВЕКА ПОЧИНАХА СЛЕД ВТОРАТА ВАКСИНАЦИЯ И ОЩЕ ДВАМА ……ТРЯБВА ДА ПРОЯВИМ „РАЗБИРАНЕ“ …….КАЗВАТ ТИ – „ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ“ ПЪК , КОЙТО ОЖИВЕЕ, ОЖИВЕЕ.. КОГАТО НИ ВАКСИНИРАХА КАТО ДЕЦА , НИКОЙ НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАШЕ ЧЕ , „ЩЕ СЕ МРЕ“ !! ПОЛОВИНАТА ИСТИНА Я ЗНАЕМ ЧЕ , ВАКСИНИТЕ НЕ СА „ДООБРАБОТЕНИ“ ИЛИ СА „СПЕЦИАЛНО“ СЪЗДАДЕНИ ….КАТО ЗАМИСЪЛ Е ГНУСНО – ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА !!! НО ФАРМАЦЕФТИЧНИЯ БИЗНЕС ПРОЦЪФТЯ
   .https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167153473_3764265793627120_2000705684054609846_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=LBIeicQhpHQAX8fGbxj&_nc_ht=scontent-mxp1-1.xx&oh=73e3a69ec7540e47c04deabfc2c8403c

   &
   oe=6089FDDE

   1. Мани,мани,днес здравните власти направиха голям гаф. Казаха,че не било от компетенцията на здравните власти подаването на хапки с една лъжица от попа в църквата и затова няма да вземат по въпроса никакво отношение. ИМА НЕЩО ГНИЛО В ЦЯЛАТА РАБОТА.

 23. А Сюлейман Паси меси погачи и козунаци за да ги посреща, Ирландската Пастирка вече си е купил цели три рула тапети за да прави плакати и се е подмокрил като м@сти@. Няма Триморие, ние сме Тигъра на седемте морета, жалкото, че Варна, Бургас, София и Пловдив си заминаха в първите 7 до 10 минути. Добре е, че сме от Провинцията.

  1. А прочетохте ли 18-те точки на „българите“ от Атлатическият съвет в България, които настояват СПЕШНО да бъдат приети и изпълнени от парламента, правителството и президента, заради „опасното влияние на Русия“?!

   Сред тях да закупи още 8 изтребителя Ф-16.
   И САЩ да разположат ракети Пейтриът край Варна.
   И другото – никакви потоци, аеци и прочие…

   Каракачанов нали пак ходи да договаря дъъълго стратегическо партньорство!

   Русия е НАШ черноморски съсед, а не е съсед на американците, тоест няма от какво те да се безпокоят за нас!
   Ние сме миролюбив народ..

 24. Нито един няма да взема от тоя форум в тунела за Сомалия ,като стане белята…
  Мария изчезна,липсва ми … евентуално дядо Добри и туйто.

 25. Никой не твърди че Запада е цвете. Аман от разбирачи. Няма българе което да не е разбирач по всички теми. Ако не Ви харесва в България и на Запад си взимайте парцалите и бегом при Путин, сигурен съм че ще Ви подари някоя останала рубашка. Между другото преди да заминете си оставете iphone, дънките и колата. Путин ще Ви снабди с Лада. Милиони българи избраха Запада със най-ценното което притежават – собствения си живот.

  1. 121212
   … iphone, дънките и колата ???Колко малко му трябва на Роба за да се чуства Човек!!!

   1. А на РУСОРОБА освен водка или поне БОЯРЩИК друго не му трябва…!!!!

  2. Иване, не сме дебили, плоската ти опорка – бягали всички на Запад, понеже Русия била лоша, и затова трябва да бъде унищожена ли?

   Никой няма да бяга от Родината си, ако законите защитават интересите на народа, а НЕ интересите на лобистите.
   Русия ли, пише българските закони, а Иване?!

  3. Аз пък ти предлагам, щом толкова ти пречи Путин – отивай и се запиши за доброволец в Украйна. И без друго не им достигат фашистите там. Нормалните хора не искат да служат на тамошната хунта и 4 от 5 не се явяват на повиквателните.

  4. Мунчо, България е в ЕС и НАТО без референдуми, така че не е ясно кой къде ще ходи. Може вие да си хващате куфарите и да бегате при мюслитата и негрята на Запад

 26. Плюещите по Сидеров са същите ститутки, които правят сфирки на Борисов и се правят на патриоти, затова са налазили навсякъде да изваят отново образа си на човеци, но уви, само показват колко са нещастни в битието си на подлоги.

 27. Да се даде възможност на собствениците на Атака, да изкарат бърз военен курс, че са пропуснали дълга към Социалистическата ни Родина ……………………….

  1. Бе ти соц. родината не я мисли, а си мисли за семейството, което го готвят за курбан-байрям след пости.

 28. Проблемът не е само в 4-те американски военни бази и предислоцираните у нас хиляди американци от Германия, а най-вече в планираното прехвърляне (което вече може и да е факт) на свободно падащи бомби с ядрен заряд с малка мощност в база Граф Игнатиев край Пловдив. Това заедно с командния център във Варна ще направи първостепенни мишени и трите най-големи града у нас. Сега вероятно войната ще се размине, но е въпрос само на време да предизвикат руската мечка и Тогава НАТО ще воюва с Русия до последния източно-европеец от „триморието“. А народът спи сладко и нехае, че е предаден от шепа национални предатели.

 29. Затова ли Херо Мустафа и продажния пудел смРадев са си гукали днес на Дондуков 2 ?!!

 30. В(Б)олене не се коси толкова. Знаем че Москва те финансира да сееш откровена пропаганда. Хубаво е и България да се самоопредели защото хората ненавиждат руския ботуш. Ние искаме душата в рая и х@я до края. Искаме парите, блатата и закрилата на Запада но ако може да не е за наша сметка.

  1. Не ни прави на глупаци. Парите отиват основно при шайката на Винету срещу политическа ВЯРНОСТ, срещу което началниците си затварят очите че пощипва. А пък ги плащаме ние местните аборигени под формата на вноски и достъп до пазари. Или мислиш Германските фабриканти зад Меркел и ХДС за някакво благотворително дружество-немецът цепи пфенинга. На никой не му пука за папуасите в при-фронтовата зона. Дори на Винету му е ясно и на Волен Кобзон. Само че Волен Белата Златка сам се погреба. Пък ти ще видиш какви блага ще види Варна-не само туристи от РФ и Украина, ами въобще никакви няма да дойдат ако продължава да се разгаря кризата в Черно морският басейн. То и без това заради ковида ще е леш.
   И това ще ти е най-малкият проблем, ако има пряк военен сблъсък между НАТО и ОДКБ, нали се сещаш че и Китай, Иран и КНДР няма да стоят бездейни. Сега като искаш да се бориш хваща пътя, в Украйна ще те вземат я в Азов, я някъде другаде. Или пък се обади на Меркел и я накарай да се откаже от СП2. Аман от Интернет бойци

   1. Ти си се объркал защото никой не твърди че Запада е цвете. Аман от разбирачи. Няма българе което да не е разбирач по всички теми. Ако не ти харесва Запада взимай си парцалите и бегом при Путин, сигурен съм че ще ти подари някоя останала рубашка. Между другото преди да заминеш си остави iphone, дънките и колата. Путин ще те снабди с Лада. Милиони българи избраха Запада със най-ценното което притежават – собствения си живот. Аргументи нула. Ставаш смешен.

    1. Какви дънки и айфон бе олигофрен а ми те се правят в Китай.

  2. Какви пари, блага и закрила? Готвят ни за пушечно месо. Какъв запад, какви ботуши. Налапан с евро атлантически лафове, като патента с лайна. Кой те бръсне за слива, че се слагаш на американци и европейци. Те си стискат носа като стане въпрос за България. Интересува ги територията, а българите – кучета ги яли. И този смешник ще бори Русия с братята кравари. Жалка, заблуден, отровена паплач!

 31. Е да,ама суверена си чака Ф 16чките и като дойдат ше им разкажем играта на всички интервенти в Черно Море !
  За справки – Плевналиев,той знай сичко.

  ВенсеремосТ.

 32. Не паникьосвай хората бе, ние затова сме в политическа криза… къде го виждаш ти БОКО във война и без чекмеджета?… а тия 28 000 са отдавна туке, ама не при нас, а по-нагоре по трасето 😉

 33. Бръсната фуния затова е изкомандвала Р. Р. Защо ни са нужни избори, когато този пореден дупедавец си продава народа.

  1. Само да отбележа, че в тоя форум има изобилие от критични коментари за президента Радев, но някои олигофрени налитат единствено по мен, несъмнено защото никът ми им действа като разхлабително.
   В десетки постове съм се обосновавал защо не одобрявам като личност и политик този президент и защо го смятам за наглец, популист и демагог.

   1. Мен лично ме погнуси гледката, когато господарите го закичиха с кипа в синагогата да запали свещите за Ханука. Това означава пълно покорство, както го направиха Първанов,Плевнелиев, Борисов и много други, чиито снимки и видеа си колекционирам.

 34. През т. н. преход само един министър-председател отказа да изпълни искане на САЩ.

 35. Та нима съм аз виновен, че разкаялия се измамни,к, който пр**ба 300 000 свои избиратели и разби една от най-българските партии, днес е седнал да се прави на месия и невинна душа ?
  Не, како Весе, нямаш моралното право да ме триеш!

 36. Много се разсмърдяха нашите политици! Не се трае!
  Известно време се колебаех каква манджа този път ще забърка мустафата, ама то очевадно, че чак очите на човек ще извади!
  Курбан-яхния! Това е ! А опелото, който и да го чете, вече не мъ пука!
  Онова долно нищожество, дето се изака на православието като чакал се развил! Ама за него скромно се мълчи!
  Глутницата е ясна!
  Кой ще поведе Хорото, само не разбрах?

 37. В България просто няма политици, а тези, които виждат нещата се неглижират. Щатите прекрасно изиграха схемата си. Съсипаха с нападки Нинова, Радев получи безусловната си подкрепа, Борисов е на бунището, а Радев ще прави с още по-голямо усърдие, това, което му кажат от Козяк. Ние никога не можем да водим самостоятелна политика и това ще е третата национална катастрофа, след която може и да ни няма като народ.

  1. Айде бе! Милият ти, и „русофилката Нинова, за която от Русия казаха, че е американска подлога.
   Тези работи със съсипването ги разправяй на дебилите гласуващи за БСП и мислещи си, че тя е русофилска партия.

 38. От днешната среща на Мустафа с Радев стана ясно, че Щатите залагат на него както за проекта Триморие, така и изобщо за управлението ни, защото тоя парламент ще се разтури до няколко седмици, ще има нови избори, после може още едни, и през това време единствената действаща структура ще е президентът.
  Той трябва да изрази становище, не ония тиквеници в НС, които скоро ще се махнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *