« Върни се назад Публикувано на 15.12.2014 / 23:30

КЪНЧЕВ, КАТО СИ ИЗВАДИШ СЛУШАЛКАТА ОТ УХОТО МОЖЕ И ДА СТИГНЕШ ТОДОР СЛАВКОВ!

Тодор СлавковБомба избухна в предварително „нареденото” шоу Биг Брадър. При обявяването на победителя Тодор Славков на разни истерични коментатор/к/и им увиснаха бузите и настана тотален смут. Ама, как бе, нали Катерина Евро щеше да спечели, какъв ти тук някакъв си „пияница” Тодор Славков?!

Въпреки, че манипулацията с изведените напред кадри, монтирани единствено с цел да ни внушат какъв перманентен пияндур е Тодор Славков, народа гласува за него.
Първо, защото единствен Тодор Славков се държа напълно естествено и без никакви претенции менте. Второ, защото отдавна е оставил егото си на останалите участници, които се изтрепаха да се правят на такива, каквито не са, включително и на „морални баби”. Трето, защото българинът винаги усеща, когато се задава манипулация.
А номера бе Катерина Евро да спечели.
Обаче.
Представете си колко висок е бил резултатът от гласуването за Тодор, че да не може вота да бъде манипулиран?!
Така Николай Кънчев бе като попарен. Абсолютно недопустимо той НЕ ДАДЕ НА ТОДОР СЛАВКОВ ДОРИ ДА ИЗРЕЧЕ И ДВЕ ДУМИ КАТО ПОБЕДИТЕЛ КЪМ ЗРИТЕЛИТЕ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА НЕГО, И МУ ОТНЕ ДУМАТА.
Дори и с последните си думи Кънчев, който умее да води единствено със слушалка в ухото, се направи на „остроумен”, правейки опит да уязви Тодор Славков, че бил пиян.
Тодор Славков обаче победи пищящите „моралисти”, които не могат да му стъпят и на малкия пръст, защото е широко скроен, бохем, изключително интелигентен, ерудиран и прям. От какво се побоя Нова тв, че спря Тодор Славков да каже на финала на предаването своите думи?
Тодор е чувствителен и много добър човек. От онези последните мохикани на бохемата, които днес са заменени от юпита и метро сексуални типчета. До един пластмасови.
А Кънчев може да стигне Тодор единствено като си извади слушалката от ухото, в която му диктуват. Ако му стиска да живее като Тодор Славков – без да позволява да му нареждат какво да говори и да мисли.
В телевизията, която няма нищо общо, ама нищо общо с бившия охранител на Тодор Живков.

Afera.bg

«