Публикувано на 18.10.2020 / 7:45

КЪМ СТОЛА НА БОЙКО БОРИСОВ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ МЕГАЛАЙНАРИ, КАКТО ОТ ДЕСЕ-КЛАНОВОТО СТАТУКВО, ТАКА И ОТ АКТИВНО ОРГАНИЗИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИТЕ. ПОРЕДНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ Е ЗАД ЪГЪЛА

КЪМ СТОЛА НА БОЙКО БОРИСОВ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ МЕГАЛАЙНАРИ, КАКТО ОТ ДЕСЕ-КЛАНОВОТО СТАТУКВО, ТАКА И ОТ АКТИВНО ОРГАНИЗИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИТЕ. ПОРЕДНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ Е ЗАД ЪГЪЛА

Идват дни, в които всеки снимал се с бойко борисов, спешно ще съчинява алиби и ще гори снимките, и това е безапелационно, но не отменя факта, че към стола му, с много малки изключения, са се запътили мегалайнари, както от страна на десе-кланововто статукво, така и от средите на активно организиращите протестите.

Поредното разочарование е зад ъгъла, а ние се тревожим вече какво ще изядат в Китай тази есен, за което света ще научи.

Георги Дренчев

Коментари 35 за
“КЪМ СТОЛА НА БОЙКО БОРИСОВ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ МЕГАЛАЙНАРИ, КАКТО ОТ ДЕСЕ-КЛАНОВОТО СТАТУКВО, ТАКА И ОТ АКТИВНО ОРГАНИЗИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИТЕ. ПОРЕДНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ Е ЗАД ЪГЪЛА”

 1. Преди „Льотчикът да се маха“ имаше една „Новели зарева“ досущ, като него: „Всички са маскари, а комунистите най-вече….“ Боже прибери си вересийте……

 2. У пандизо ще цепят халката на Бойчето от понеделник до петък, а в събота и неделя ще прави свирки.

 3. Добре всички викат ,че трябва да се освободим от тая зган ,а само един малък процент сме на площадите явно така си представяте промяната да си седите на топло в къщи и само да пишете . Ние наистина по голямата част от българите за нищо не ставаме затова мачкането ще е безкрайно , него ли разбрахте за Бога бе страхливци ,че като си стоите в къщи ще ядете дървото. Срам ме е от вас.

 4. Десетилетието на ГЕРБ и СИКаджията на власт могат да се характеризират като крайно вредни и негативни за България, защото:
  – не се направиха никакви реформи в държавната администрация, която е огромна и корумпирана
  – фасадната демокрация беше доведена до съвършенство и получи ново измерение
  – не се намали нивото на корупция, а даже напротив
  – продължава масовото обезлюдяване на България и нищо не се прави по въпроса поне този крайно негативен процес да се минимизира
  – в последно време взе да се трупа държавен дълг, който ще тежи много на бъдещите поколения у нас
  – не се направи нито една системна реформа: в здравеопазване, образование, финансова, пенсионна

  Накратко: Мутрата хвана нещо направено от други(с всичките му недостатъци), остави го да работи по инерция и се концентрира върху цоцането. В управлението липсата на развитие е равно на регрес. Сегашното управление е лошо и корумпирано, но защо остана толкова дълго на власт? Заради липсата на СИЛНА алтернатива, която да го смени. Смяната на ГЕРБ с БСП не се харесва на голяма част от хората, иначе нямаше да избират ГЕРБ…

  1. Абсолютно точен коментар.Ужасният герб печели просто защото алтернативата бсп е още по ужасна.Тези10 години са регрес поради липса на носители на прогреса.

 5. Да си спомним, че през м. септември 2006 г. унгарският премиер Ференц Дюрчани призна, че е лъгал избирателите с цел да бъде преизбран. Десетки хиляди унгарци участваха в антиправителствените протести край партийната централа на управляващите унгарски социалисти, които продължиха до редовните избори през 2010 г.

 6. Всеки знае, че Тиквата е откраднал поне 5 милиарда евро. Останалите от Хунтата също са откраднали милиарди.

  Кога ще се конфискуват тези пари, злато имущество или ще оставим Хунтата спокойно да дърпа конците и харчи парите.

  Протестите са пълен провал и върнаха България с години назад по начина по който изразходваха енергията на народа.

  Престъпление е да се изразходва енергията на народа по този неефективен начин.

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   “2010 г. … Тиквата провожда шефа на НАП в НЕМСКО да купува един ШВЕЙЦАРСКИ ДИСК..
   Да се каза и написа в медиите – ДАДОХА НИ ГО ДИСКА.. В БЪЛГАРИЯ”

   „Искал ли е Бойко Борисов 9 млн. евро рекет от български генерал?“
   Поредна рекетьорска драма с политически привкус в Narod.bg! Източник от вътрешната опозиция в ГЕРБ намекна пред наш репортер, че освен всичко друто, Бойко Борисов трябва да бъде разследван и дали е искал и прибрал 9 000 000 евро от бившия шеф на ВМА ген. Стоян Тонев, за да остави без последствия скандални разкрития за негови банкови авоари в Швейцария.
   Бившият председател на здравната комисия в парламента от квотата на ГЕРБ и дългогодишен шеф на Военномедицинска академия, който беше мишобиросан в средата на май 2017-а, бе уличен, че къта около €10 милиона в клон на британската банка HSBC в Женева. Името на Стоян Тонев протече в списъка на 74-мата българи, които са се възползвали от услугата „Частно банкиране“ на офиса на британската банка HSBC в Женева. В средата на февруари 2015-а властите в Швейцария започнаха разследване за пране на пари срещу финансовата институция. …

 7. ако ГЛАСУВАТЕ март месец за НАС…Деница Сачева: През април ще даваме на най-бедните ваучери за храна на стойност 120 лева…
  и това не е КУПУВАНЕ на ГЛАСОВЕ….

  СМЕШНИ…ЖАЛКИ…НАГЛИ…

 8. Някой от коментарите са изключително наивни. Факт е, че протестите са пълен провал. Съгласен съм, че протестите са единствения начин за противодействие но да продължаваш да протестираш по същия начин е лудост.
  Пътят към по добро бъдеще за България става още по труден. Мъдрите хора казват, че не може да има мир без справедливост. Хунтата си уреди спокойствие и си уреди нещата за да няма справедливост. Хунтата ще остане на власт дълго време независимо дали ще има избори до дупка. Обръчите от фирми си остават, влиянието на хунтата също остава. Хунтата се спаси и най-лошото е, че спаси милиардите и кожата си. Ще дърпат конците поколения напред. Честито!
  Който си мисли, че ще има протести до дупка жестоко се лъже. Познавам всички водачи на тези протести. Няма никакъв потенциал.
  Протестите са пълен провал и за съжаление ще провалят бъдещето на няколко поколения. Жалко, хунтата спаси кожата, а трябваше отдавна протестиращите да дърпат конците, служебно правителство, ревизия на бюджета, честни избори, обвинения, арести, лустрация, блокиране на сметки и имущество, конфискация, съдебна реформа, реформа в полицията и какво ли не още, списъкът е дълъг и всеки може да добави. Още веднъж честито на Хунтата!

  1. ИВАНКЕ,ИВАНКЕ, ПО-НЕПРИЯТНА СИ И ОТ ХУНТАТА! КАТО ВДОВИЦА РЕВЕШ, А НИЩО НЕ СИ НАПРАВИЛА САМАТА ТИ, ОСВЕН ДА ХЛЕНЧИШ И ПРОРОКУВАШ С ЧЕРНИ ПРОРОЧЕСТВА! ПО-ДОБРЕ ГРЕШНИ ПРОТЕСТИ, ОТКОЛКОТО ВОЙ НА ВДОВИЦИ ПО ФОРУМИТЕ! АНАДЪНМУ?! А, ИВАНКЕ? ЗАПРЕТНИ ПОЛИТЕ И БЕГОМ КЪМ САРАИТЕ ДА ТЕ ОПРАВЯТ ТЕ!

  2. А , как да нямат потенциал .Направиха на маймуни хиляди хора, подиграха се с гнева им и желанието за промяна. Голям потенциал показаха – или пълни некадърници и самозванци или платени предатели …може и двете в хода на времето. Но определено облизаха задника на тиквата и обслужиха хунтата.

  3. Иване, накратко!
   Казваш: Пътят към по добро бъдеще за България става още по труден.
   Пич, ние сме в края на пътя, ако не си разбрал!
   А иначе, тепърва ще има да се обясняваме, защо се докарахме на този хал!

 9. Политическите ми възгледи са да презирам, а не да мразя, всички.
  Защото всички са негодници.
  Но има повече и по малко отвратителни.
  Америка и Европа са доста по малко гадни от русия, демокрацията от путинизма, другите партии от бсп.

  1. Жив ли си бе, герберско тролче заработи се центовете и копейките……

 10. Прост народ-слаба държава. Който и да дойде след недоразумението Борисов, ще е по добре. Важното е, че след него всеки ще се замисли дали да прави като него. Важното е, че се създава гражданско общество, което ще решава за в бъдеще и всякакви недоразумения ще бъдат изхвърляни на буклука веднага щом се провалят. Просто те трябва да влязът в затвора и държавата ще се оправи. Това е спасението и всички, които плюят протестиращите и президента добре да помислят. Няма друг начин, а след тиквата на всеки ще му бъде ужасно трудно. Поне две или три правителства ще имат работа да изчистят авгиевите обори.Просто трябва да има политическа воля за това и силно гражданско общество, непознаващо робската психика, така характерна за милата ни Родина.

  1. Това вече е да вярваш в Дядо Коледа, че ще се роди гражданско общество и то ще чисти боклука.Ако имаше такова, след борисов 1 и 2 щеше да се появи читаво управление, а не сергей и орешарски.Очевидно е, че се затъва все по дълбоко и след борисов 3 ще е поредната кочина.
   Единствено управление без герберасти и комунисти може да е що годе поносимо.

 11. Малко неща са по идиотски от тая мъдрост, че който и да дойде след герберастката шайка, е за предпочитане.
  Няма такова нещо.
  Една част от народа копнее само един урод борисов да бъде заменен от друг урод с рокля нинова.
  Не, мерси!

  1. ТАКА Е КАТО ВИ ДАВАТ ДОСТЪП ДО КОМПЮТРИ ОТ БОЛНИЦИТЕ! ВМЕСТО ДА СИ ВЪРЗАН ЗА ЛЕГЛОТО! ИДИОТ! ДА НЕ МИСЛИШ,ЧЕ УСПЯВАШ ДА КАПНЕШ КАТРАНА И ДА РАЗВАЛИШ РАБОТАТА, ЗА КАКВОТО СА ТИ ПЛАТИЛИ?! СЕЛСКИТЕ ИДИОТИ КАТО ТЕБЕ НИКОГА НЕ УСПЯВАТ В НИЩО!

   1. Един от електората на курнела.
    Толкова е тъп, че не знае, че само ненормални пишат с главни букви.

 12. Жоро дантелата оня ден пак посочи, че ще има избори до дупка и е прав.
  Който и да спечели изборите, ще трябва да прави коалиция, а нито герб, нито бсп ще намерят кандидати, тъй като и двете са чумави и няма кой да се замопае с тях.Чака ни спирала от избори.

 13. Бачо ви Кольо и той се е запътил към стола защото е мегадебил и му се полага.

  На кой му се яде столова храна ?

  България е единствената държава ,в която печелят само лихварите,наркодилърите и политиците.Всякакви други бизнеси са обречени на провал в ръцете на БГ бюрокрацията и БГ рекетьорите/едно и също ,де/…

  Копайте тунели,мястото на плъховете е под земята !

  Венсеремос.

 14. Три варианта за следващия премиер, все гадни.
  1.Друг кретен, защото само малоумен би повярвал, че има достоен.
  2.Пак тиквата – по гаден вариант.
  3.курнела – мегагаден вариант.

  1. Политическите ти възгледи се изчерпват с това да мразиш комунизма, социализма, БСП и руснаците! Нямам нищо на против да мразиш каквото поискаш, дори извънземните. Може и те да са виновни. Властта винаги е в сянка и има и геополитика. Задача на истинската власт е да намери представители за пред хората и да прави отстъпки! Пожелавам ти да вдигнеш нивото!

   1. Политическите ми възгледи са да презирам всички, не само посочените от теб.
    Всички са гадни, но някои са най гадни.

    1. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТИ ВЪЗГЛЕДИ СА КАТО НА СЕЛСКИЯ ИДИОТ! НИ ПОВЕЧЕ, НИ ПО-МАЛКО! АЙДЕ РАЗКАРАЙ СЕ,ЧЕ ОВОНЯ ВСИЧКО!

     1. По един калъп сте всичките почитатели на льотчика и крушовенската крава.
      Идиоти и половина.
      Комунягите кога ще се изринат оттук?

 15. Радио Ереван пита Борисов КОЙ ще му седне му на стола.

  Борисов отговаря:

  На КУ*А може да ми седне, на стола – НЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *