Публикувано на 17.06.2022 / 17:07

КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ?!!! ПРЕДАТЕЛ НА „ИТН“ ПРЕД ДЕПУТАТИ: „ВЗЕЛИ СМЕ И 3 МОМИЧЕТА ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“!“ ИМА ЛИ БОРЧОВЕ ОТ КОМАР КИРИЛ СИМЕОНОВ, НАПУСНАЛ ДНЕС „ИТН“? АКО ИМАШЕ МВР, ГДБОП И СЛУЖБИ ТАЯ БАКАЛИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА ДЕПУТАТИ ЗА МИЛИОНИ ЕВРА, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ВЕЧЕ В АРЕСТИТЕ! ТРИМА ДЕПАТУТИ ОТ БСП ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАТ С ОПОЗИЦИЯТА ЗА ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Тоя на снимката, предател на „ИТН“, днес на всеослушание в кулоарите на парламента се фукал без да му мигне окото, че: „Ще видите вие, ще видите! Взели сме вече и 3 момичета от „Възраждане“! Демек, напазарени са.

Парламента, който директно и тотално, на ачика Простото Киро и компанията му превърнаха в бакалия, очевадно изобщо не интересува нито МВР, нито ГДБОП, нито Службите.

Ако имаше служби досега цялата тая бакалия на пазаруващи и напазарувани щеше да е в арестите!

Апропо, АФЕРА да попита: вярно ли е, че днес напусналия ИТН предател Кирил Симеонов има борчове, много борчове от комар?

Впрочем, на туй нещо Кирил Симеонов явно му изгря бакалийската звезда, защото според хора на ИТН в последната минута е била променена листата за кандидат – депутати за Варна, където го набутват втори, за да успее да влезе. Днес Ива Митева и Каримански горчиво съжаляват, ама късно е либе за китка.

И туй нещо Кирил Симеонов говори за … „морал“! Преди дни във Варна сам е говорел и споделял във Варна, как „тия“, разбирай ПП и Простото Киро, трябва да си отиват от властта, днес обаче – вече им съм кълне и напуска ИТН.

Морал ли? Кинти!

В същото време сайта BIG5 извади новината, че трима депутати от БСП ще подкрепят опозицията за свалянето на правителството.

Трима депутати от БСП са коментирали, че са готови да подкрепят опозицията следващата седмица, когато ще се гласува вот на недоверие към правителството.

Те са крайно разочаровани от Корнелия Нинова и от лъжите й за българското оръжие, което се изпраща в Украйна. Самите те отдавна са изразявали с половин уста несъгласие с Нинова както в партията, така и в ролята й на министър на икономиката, но властната й ръка винаги е заглушавала гласа им. Сега в пълна конспирация тримата са коментирали, че са готови да подкрепят опозицията.

Afera.bg

Коментари 12 за
“КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ?!!! ПРЕДАТЕЛ НА „ИТН“ ПРЕД ДЕПУТАТИ: „ВЗЕЛИ СМЕ И 3 МОМИЧЕТА ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“!“ ИМА ЛИ БОРЧОВЕ ОТ КОМАР КИРИЛ СИМЕОНОВ, НАПУСНАЛ ДНЕС „ИТН“? АКО ИМАШЕ МВР, ГДБОП И СЛУЖБИ ТАЯ БАКАЛИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА ДЕПУТАТИ ЗА МИЛИОНИ ЕВРА, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ВЕЧЕ В АРЕСТИТЕ! ТРИМА ДЕПАТУТИ ОТ БСП ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАТ С ОПОЗИЦИЯТА ЗА ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!”

 1. Не, г-жо Томова, Киро няма борчове от комар. Той комар не играе и никога не е играл.

 2. Не е възможно купуването на депутати да е без участието на Портиера на американското посолство.
  Американецът-републиканец Paul Craig Roberts обяснява поведението на туземната колониална администрация:
  „ … Преди години бях в Пентагона в офиса на много високопоставен служител за важна среща. Използвах възможността да задам въпрос за нещо, което отдавна ме озадачаваше. Как, попитах аз, Вашингтон успява да накара чуждите правителства да подкрепят интересите на Вашингтон за сметка на интересите на собствените си страни? „Пари“, каза висшият служител на Пентагона. — Имаш предвид чужда помощ — казах аз. „Не“, каза служителят, „даваме на политическите лидери торби, пълни с пари. Ние ги притежаваме…““

  (Years ago I was in the Pentagon in the office of a very high official being offered an important appointment. I used the opportunity to ask a question about something that had long puzzled me. How, I asked, does Washington manage to get foreign governments to support Washington’s interests at the expense of their own countries? “Money,” the high Pentagon official said. “You mean foreign aid,” I said. “No,” the official said, “we give the political leaders bags full of money. We own them. They report to us.”)
  May 15, 2022 The Kremlin Never Learns
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2022/05/15/the-kremlin-never-learns-2/

 3. Само кВи политици си имаме ние – Гнилоч : КУРнелката с палетата около нея, Кирето ЕБАНжията с мустакатата Лена Уруспията, Ристю – събирача на фасове на плаж Росенец, но на мен най ме кефи Насето – великан, който смело се показва едвам едвам от земята, изхръкнали от яросна омраза очички и верен поданик на Бат Ваню Мангала – по партийна линия и слуга на Иво Червендалестия – по финансово- парична !

 4. Преди малко прочетох,че местната организация в Русе са се отрекли от Светлин Стоянов- бивш координатор. С Еконта и Везиева са си лика-прилика.Трудно се намира човек в града,който да се изкаже положително за тези “герои“.

 5. Привет клети хора от Колонията.За такова нещо вече да са арестувани тия изроди във Франция. Отделно че пари в брой не декларирани на финансовата служба ще се конфискуват заради неясният произход и не платения данък.Такива ми ги работи.Доста българи са пострадали че на границата влизайки в Франция не са декларирали пари в брой над 4000 Евро. Резултата е конфискация и арест.А какво остава за 3000000 или каквато и да е сума в брой. Правете си извода.Отдавта съм забравил що е Евро в хартия.Всичко по банков път.Над 500 не можеш платиш в брой.Инструктипани са от данъчните в магазините да искат лична карта и да пращат на полицията сведения.Ето това е държава в борба с корупцията.

  1. Да ама тези банкноти по 500€ не са в обръщение,не можеш да платиш с тях,а са на топло в едно банкянско шкаФче.

 6. По тази тенденция , всеки мераклия да състави перфектния списък от нови членове на сбирщината, и да почне наддаването. Наѝ-бързата печатница+канал на доставка на хартиените знаци печели и туѝ-то.
  Какво ще се губим по плямпане, избори и резултати!
  Коѝто не поддържа тази опростена схема, знащи намеква за де-нацификация. И автоматично скъсване на всички нелигитимни договори. Плюс напълване на един стадион с индивиди под особено внимание, анти-епидемично.
  На изчистен терен лесно се работи.

 7. Доколкото съм информиран единият от тримата от БСП би трябвало да е Вигенин.

 8. Вотът ще е в сряда, правителството пада. Перфектен тайминг. Радев стяга багажа да замине за Брюксел вместо ебача. Прокопиев пие валидол, че се се изръсил към 20 млн, а неговите оттичат в канала.

  1. МИ СЛУЖБИТЕ СА СЛУГИ НА МУТРОКОМУНИСТА …МУТРАТА ПОРЪЧВА МУЗИКАТА И ПЛАЩА А СЛАВУЦА ВИНаги е обичал мутрински пачки даже и МУТРАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *