« Върни се назад Публикувано на 03.04.2014 / 18:29

КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНА – ГЕРБ. ПЪРВО ВКАРАЙТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА, СЛЕД ТОВА ОПРАВЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ!

 

Където и да погледна – ГЕРБ. Прибирам се от работа… Нова тв – ГЕРБ, бтв – Мирослав Найденов – ГЕРБ. Това БАСТА-маста, не ме интересува. За мен бивши някакви си няма. Като си бил, значи си. По тв седмицата – Левон Банката – ГЕРБ, поглеждам през прозореца – сградата на Община Поморие – пак ГЕРБ!

Не знам БСП-то дали ги е страх да не изтърват властта, ама ако ни натресат пак ГЕРБ официално, народът ще ги линчува. Изобщо не ме интересуват измислените им изборни кодекси, кой, как е гласувал в парламента и т.н.

На власт са, защото ГЕРБерастите трябва да се разследват, включително и кметовете на ГЕРБ, калинките да бъдат уволнени, да бъдат сменени шефовете на ОД на МВР в страната, да се вадят документи, схеми и т.н., и да се гърми по медиите, да се оказва медиен натиск на прокуратурата да си пише обвинителните актове както трябва, а не през просото, както е сега.

И министрите, директорите на ТД на НАП-овете, Цецо, Бойко и останалите от шайката на ГЕРБ да бъдат вкарани в затвора. Всичко друго е тра-ла-ла.

ГЕРБ са на власт, правят си каквото искат, кметовете крадат и продават общинско имущество…, а ония с правителството ми се правят на много работни по министерствата и в парламента.

Първо вкарайте престъпниците в затвора, след това оправяйте България.

И пак питам: Тия от ДАНС за красота ли ги имате? Вътрешният министър и него ли? Красотата няма да спаси света, не лежете на тази оглозгана кълка!

 

Стоян Тончев

«