Публикувано на 19.06.2022 / 11:44

КУХИ ЛЕЙКИ, ПРАЗНИ ДУШИ

Тази сутрин ни подложиха телевизионна шокова терапия.

Ей тъй, да ни дойде акъла! Първа писта другарката А, Цонева, политкомисар на „Продай България“, демократичен чекист. Обяснява ни напоително и по традиция всичко онова, което и самата тя не разбира, но какво да прави като живее от взятки. Класацията при тази женица е тристепенна – нагла, по-нагла, антоанетка. Няма такъв наглец на планетата.

Веднага след нея следва смахнатия министър на нещото, което наричат „образование“. Да оставим настрана, че няма такова понятие в територията, ами и той бил го реформирал. След „реформата“ парите изчезват яко дим. Така го реформирал също, че децата по математиката започнаха да заекват когато видяха задача, която на практика няма решение. И вместо да си подаде оставката и да върви да живее на село, този храненик на поредната юесей фондация говори напоително по тивито, за да ни обясни необяснимото.

Следват на екрана други знайни и незнайни герои на промяната! Кухи лейки, празни души.

Николай Марков

П.П. Соня Момчилова: „Трябва да покажете на целия свят, че не се страхувате. Замълчете, ако решите. Но когато е необходимо, говорете и говорете по такъв начин, че хората да ви запомнят.“

Моцарт

От сутринта гледам и слушам от телевизора подгизнали в ужас субекти, които рецитират клишета.

Та се сетих за апела на гения, погребан в общ гроб, като сетен несретник.

Коментари 25 за
“КУХИ ЛЕЙКИ, ПРАЗНИ ДУШИ”

 1. Това жена или мъж ли е не смея, да се обърна , защото се въздържам да не го обидя ли е решило да се самопровъзгласи за морален и политически стожер на нацията. Та дори не се е облякло това като за ролята която си присвоява. По подходящо е за концерт на „Дюран Дюран“, което е поп култура, т.е. популярна култура, демек за ширпотреба . Е как една ширпотреба ще дава акъл и ще раздава морал откъде -накъде ??????????? Една обикновена социалистическа подражетелка, която си живее в нейн си свят , но не и в реалността. Та дори в редиците на ДА България е недолюбват и е причина за раздори. За мен тя оставя впечатлението на женски Бай Ганьо , който се е преоблякъл в алафрангата и си мисли, че е вече завършен европеец

 2. Не ви ли се струва , че ситуацията в нашата страна е копие на състоянието на Българския национален отбор по футбол ?! Толкова години !

 3. Много е зле Антоанета. Не щото е перманентно на черешата, а поради присъщата горделивост на всички около нея.

  Чуйте какво изповядват, и дори не се усещат, че сам сами признават, че са фашисти.

  Постоянно изтъкват в опорките си, че русите били нямали вътрешни тоалетни. Че живеели бедно, спрямо ресурсите си. Че нямали лукса на запада.

  И, видите ли, именно поради това, те трябвало незабавно да предадат ресурсите си на Чичо Самюел, който да им ги обработва, и сетне да им ги препродава на десетократни цени.
  Да отворят границите си на Сорос, чиито фондации да развратят скучните деца на русите. Какви са тези обикновени момичета и момчета? Ха ма ха, трябва да са модерни, в тон с Истанбулската конвенция.

  Точно така някога избраните от Третия Райх имали себе си за висша класа. Само те имали правото на луксозни стоки, отбрани ястия и напитки, привлекателни служби и занаятия, високи езотерични знания.
  Не можело презрените цигани, евреи, славяни, инвалиди, хронично болни да притежават тези права. Не.

  Вагон международно правни документи и харти гарантират правата на човека, гражданина, държавите, да си ползват ресурсите, собствеността, както намерят за добре.

  Но нашите демократи, държат да натрапят под етикета „демокрация” чисто фашистките си виждания на всички, па било то и насила.

  Помните ли Виетнам, Белград, Саддам, Сирия, Египет, Либия, Афганистан, Чили ИТН ИТН ИТН?

  Наричат го Износ на демокрация.
  Но си е чиста проба алчност за ресурси и влияние.
  Фашизъм. Само те имат право на ресурси и блага, другите могат само да им произвеждат блага безплатно, или да умрат.

  Помислете.
  Звучи налудно, но е абсолютно същото като мисловна конструкция.

  Защото е стъпило на логиката на самодоволния горделивец.

  Тези наши тъпаци психодесни се имат за по-така от останалите хора. Само щото другите хора не изпитват нужда са се пуячат със знатен произход, рождено местообитание около центъра на големи средища и столици, няколко диплома от престижни училища итн.

  Мигом се припознаха в братство със западняци, и се погнусиха от произхода си, твърдо свързан с БЪЛГАРИЯ.

  Само забележете как изкусно плюят род и родина, гнусят се от фолклор, обичаи, Църква.

  Но не като великият Щастливец, който и в най-изобличаващите текстове обича българите.
  Не. Нашите проДай България психотясали истерици наистина мразят произхода си.

  Тази залюхана с психофармака и идиотизъм Цонкината, вече два пъти я чувам да ЛЪГОТИ, и да си вярва, че онази вечер протестът им бил спонтанен!

  Леле, слезни Господи, та си прибери вересиите. Или пък мен, че вече не им издържам лъжите болестотворни.

  Пача Цонкина, нали ви видех сгвичавите мусури, жено запилосана в облаците?

  Чий го крепеше Найката Тицин, тъй жадно любещ търбусите на Париж и Лондон?
  Защо така трепетно подскачаше при вида на секи микрофон?
  Да не му се привиждаше дилдо?

  Ами не, беше инструктиран да вдига врява като снесла кокошка – КутКудяяяк, днеска снесох, утре пак.

  Змии, рожби ехиднини. Надушихте като зверчета палещите огнени езици на Отмъщението, и разбунихте кошера.

  Спокойно. Няма къде да бегате.

  Отмъстителят не съм аз, който великодушно ще ви оставя живи да пиете горчивата отрова, която дробите на народа си от години.

  Този път жезълът на възмездието няма земен господар, когото да подкупите. Има да се пържите в собствен сос, и нито едно обезболяващо няма да те облекчи, Тони Цонкина.

 4. За да компенсирам твоите несгоди г-н Гунчев, каня те най-тържествено и другарски – просто по форумски, да убием двамата една бутилка „Белуга“ – добре изстудена. За сельодката няма да ти казвам нищо – домашно производство ми е – гарантирам за вкусовите и качества с всичко което имам налично. Пурите ми са кубински разбира се – марка „Партагас“. Няма да ни е зле мисля си !

 5. „Трябва да покажете на целия свят, че не се страхувате. Замълчете, ако решите. Но когато е необходимо, говорете и говорете по такъв начин, че хората да ви запомнят.“
  Моцарт

  Оф ма, Соньо-о-о…
  „Не се доверявайте в авторството на всеки цитат, който някоя пикла е изпльокала във Фейсбук и в интернет“
  Джордж Вашингтон

 6. Знайните и незнайни герои на промяната се борят да си заслужат парите, плащани им за служене на чужди държави, т.е. за шпионаж и диверсии.
  Тази кифла беше потънала в забрава, но и се отворипарашута покрай Ристьо с тантурестия г*з.
  Нещастна повяхняла маруля(п*тка), която скоро ще отиде за бракуване.
  Дано да е в списъка на осъдените за държавна измяна!

 7. От два дни гледам как огромна тълпа се явява по телевизията за да ни облъчва в защита на ПП! ПП = Пълни продажници!

 8. Току що по CNN:
  След като нашия велик Президент Джо Байдън падна, докато се опитваше да слезе от велосипеда си след разходка в Националния парк „Кейп Хенлопен“ близо до неговата къща на морския бряг в щата Делауер .
  Официално съобщение:
  „В близост, на около 300 км, бяха забелязани руските агенти Петров и Башаров! До селото, в което бяхме скрили Скрипал, под името Джон Смит! По информация от ЦРУ, ФБР, НАСА и МАСА, руските агенти са поставили устройство в педалите на велосипеда на нашия велик Президент и той падна, като чувал с картофи. Налага се операция на мозъка му, демек на гъза му, щото той мисли много и единствено с гъза си! Хвала на такива мислители!“
  Край на съобщението!

 9. Как се е барнала лесбийката от ДБ/ЛГБТ+ , прилича на жена! За прайда ще да е.

 10. Будалеенето на младите поколения е чат от световния План на една котерия !

  Др. ОФ-е ,Георги Димитров го уважавам ,защото е бил хетеросексуален и даже май си е падал бая по тънката част…
  Освен това е научил немски в затвора и се е защитавал сам на Лайпциския процес !
  Явно умен човек е бил.

  Венсеремос.

 11. Преместването на столицата от еврогейска бандитска София ще е добро решение за орязване ръцете на мафията. Какво мислите по въпроса?

 12. СБИРЩИНАТА НА СОФРАТА ЗА БЛАГАТА
  Идващата бодра смяна в БСП с вдъхновен ентусиазъм щъкат пред парламента, гушнати с тъмносинята десница, която доскоро ги наричаше червени боклуци, заради пустата лапачка във властта. Не е за вярване – партията, която трябва да е защитник на отрудения и презрян пролетариат, е в комбина с наследници на бивши крепители и управляващи от царско-нацистка България и крупни собственици от онова време, когато с постановление на профашисткото правителство е регламентирано да се плащат 50 000 лв. за отрязана партизанска глава!
  Ако погледнем рационално на тази комбина, ще кажем, че, вярно, боклуците се събраха на софрата с благата. Днес пред Нова ТВ ентусиаст от столетницата с патетична загриженост лее призиви подобно на друг ентусиаст от ДъБъ, бивш министър на гербопитеците за разум и разбиране, „…защото ни очаква тежка зима…“
  „НИ ОЧАКВА…“ Той говори в 1л. мн.ч. – сиреч нас ни очаква тежка зима. Представяте ли си, те, представителите на народа са загрижени за нас?! Ха-ха-ха! Кого очаква тежка зима? Очаква ги тежка зима около 1,7 милиона, които живеят в бедност с до 500 лв. издръжка на месец!
  Уважаеми Божанков, теб и останалите 239 лапачи в парламента никаква тежка зима не ви очаква, докато сте на държавната хранилка. Нали всяко тримесечие си ги актуализирате съобразно инфлацията? И от 1 март минималното брутно възнаграждение вече е 6000 лв. на депутат, а прибавят ли се и начисленията за стаж, научни звания, участия в комисии или заемането на ръководен пост в нея сумата хвръква над 8000 лв.
  Иначе Те, хрантутниците, които демократично сме избрали са загрижени, че идва тежка зима… Колко познато още от 1789 – като няма хляб да ядат пасти! Но всички знаем какво се случи с главата, произнесла тази захаросана фраза. И ако тази прочута западна жестокост днес не ни застрашава с гилотина на площада, перфидната загриженост на образованите наши нови управляващи в западните колежи и университети са изучили уменията на йезуитската сбирщина в опазване на властта и привилегиите си.
  Браниир Янков Източник – Фейсбук

 13. На приказките на ПростоКиро ще повярвам за евтиния петрол, за газта, за евтиния хляб и подредената държава, в която живеем, ако каже че Линда продава торите си по 5.00 лв., а не по 50.00лв., иначе не вярвам.

 14. Прав си, г-н Кольо
  „Този Пролетарски феминизъм наистина ми идва вече ташкън…“

  Персоната от фотото беше столичен омбудсман, в доста български градове има такива синекури, на които плащаме грешни заплати от бюджета.

  Допълнение: Днес минах по кваргалния пазар, от години един от добрите в Софето.
  Всичко беше затворено….

 15. Имаме новина:Наесен Кирчо се връща в Канада да се доучи, само с курс не става.Преди години, в онези тоталитарни времена плащали милиционери на курс по етика, демек да се научат да бъдат вежливи, учтиви с гражданите.И след един такъв курс се срещат двама колеги и единият решил да се представи като пита „културно“:-къде отиваш може би?Другият и той курс отговаря:-на работа, едва ли не.

 16. А защо гледате и слушате официалната отровна пропаганда? Вие сте си виновни!Игнорираш я.Официози ги игнорирам.Не ме интересуват.Имам около 10 източника доказали се като обективни и верни и следя и войната и в светът и в Колонията.Това е.Игнорираш.Стани човек с мнение,търси,чети но никога официални помии. Слава на НРБ старата. Слава на Русия.И чакам ф1 от Канада :).Животът не е само политика.Сега ще готвя,полях градината,орязах целината и ще я замразя, нахраних котенцето си(с 4 крака, не е двукрако)…булката отсъства за малко и шетам (домакинствам).Лек ви ден и им е@ете майката на европедерасите и българските им курви!

 17. Цяла плеяда от тунеядци и предатели бяха след тези две ръждясали лейки – сякаш бяха се наговорили Нова, БТВ и БНТ – все лъжи и манипулации. Такава помия и лъжи за бедния народ – направо инквизиция.

  1. Опитвам се да отворя няколко руски сайта. Излиза черен екран с надпис: Путин убива украинци и руснаци! Добре, разбрах! Да живее Путин! А, вий, вий сте идиоти! Просто цитирам, нищо лично! Всичко е ясно от стотици години!

 18. Столицата не се ли премести тея кърлежи ще изядат България (каквото е останало ) и да я изакат в софийското равно поле и във вилната зона (северозапада ).

 19. Този Пролетарски феминизъм наистина ми идва вече ташкън…

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>