« Върни се назад Публикувано на 14.01.2014 / 10:57

КУНЕВА, КОСТОВ, СТАНИШЕВ И БОРИСОВ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ВАМПИРИ!

 

„Времето на дивия капитализъм свършва, неолиберализмът умря. Има нужда от пренаписване на теорията за капитализма.Капитализмът е единственият строй, който успя да оцелее на няколко пъти, комунизмът рухна бързо. БСП се провали, заради приемането на дясна политика под натиска на ДПС. БСП отстъпи от обещанието си за падане на плоския данък, остана и данък „Лихва“, детските добавки и пенсиите бяха вдигнати с 5 лв. и 3 лв.“, каза Бареков в Гореща точка по ТВ7.

 Икономическият експерт на „България без цензура“ Рада Коджабашева обяви, че  като центристка формация движението няма да води социални лозунги.

„Вместо това съвсем прагматично ще извадим една социално–икономическа платформа, в която ще заложим няколко политики – по демографска стратегия, данъчна политика, политика, свързана с доходите и социалното включване и устойчива икономика”, каза тя и допълни, че това ще бъде координирано с политиките по образование и здравеопазване.Само така хората ще могат да се чувстват социално добре”, заяви Коджабашева.
„Всички лица на прехода излизат за едно последно сбогом

като на театър. Предстои Кунева, Костов, Станишев и Борисов да се поклонят и да си получат овациите под формата на замеряне с предмети от публиката. Това с политически вампири, които ще изиграят своя танц на смъртта. Малко преди реанимацията на проекта на Първанов АБВ бившият президент е гостувал на Бойко Борисов в Банкя. Освен за съвместна политика,

те са говорили и за случая Мишо Бирата, в който бяха замесени имената и на двамата. Зад АБВ стои Борисов. Той си купи дясното, сега прави същото и с лявото. Това става чрез спонсорството на братя Галеви, близки до Румен Петков. Борисов винаги е приемал Румен Петков като неговото овчарско куче в МВР, а после – в БСП. Призовавам Първанов и Борисов да обяснят имат ли обща позиция за АЕЦ „Белене”. Припомням, че втората централа беше част от Тройния шлем на Първанов, а Борисов е против „Белене”, каза още Бареков.

Afera.bg

«