« Върни се назад Публикувано на 23.01.2014 / 12:41

КУЛЕЗИЧ ПРОСТО ЩЕ СЕ ОТЕЧЕ В КАНАЛА, КАТО ПОРЕДНОТО ПЛАТЕНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ

 

По отношение на Кулезич: Нямаше да вземам отношение за публикуваните есемеси с Бойко, защото по някакъв начин съм била засегната от тази „колежка“ и ще решите, че сега взимам реванш. Но истеричните й оправдания за странните кореспонденции с бившия премиер, че била репресирана, защото била бита и личната й кореспонденция днес е на показ, ми се струва нищо повече от смешен плач. Същият смешен плач, като на другата нагла любовница на въпросния бивш премиер – Цветелина Бориславова, която се опъна на екран и обяви, че била откъм светлата страна на българския преход. Жива да не бях!

Кулезич, за която всички казват, че е „коварна“, всъщност е една обезобразена в лицето женица на средна възраст. Която като я видях в гримьорната на Нова пред онова прословуто предаване в Нова тв, където се изпокарахме в ефир, най-напред не я познах.

А после се втрещих от тежкото обезобразяване на лицето й – цялото на буци, резултат от явно некадърен хирургически нож.

Кожата й беше като горена с химикали, на големи червени петна – нещо, което гримът умело прикрива пред камера, но на живо е страховито да погледнеш от една ръка разстояние.

И слава Богу, че са измислили гримът! Че едва ли предаването й ще просъществува и един ден без маскировката.

Ако си говорим честно – и моето лице да е обезобразено по тоя начин и аз ще озлобея сериозно към външния свят. Особено към жените. Т.е. по някакъв начин съжалявам, че една хубава жена като Кулезич, в стремежа си на всяка цена да изглежда млада на екран, сама си е причинила всичко това, което видях в огледалото на гримьорната и в миг изпитах съжаление.

Който очевидно не понася сам себе си, камо ли, нас останалите. За нея сме просто безлична публика. И ако тя е „коварна“, това е защото е „подла“. А е „подла“, защото е страхлива. също като Бойко Б. – подли и страхливи човешки креатури, които не стават от леглото, ако не виждат някакъв келепирец насреща.

Аз съм привърженик на естествения лифтинг, на хубавата храна и на човешките отношения, в прекия смисъл на тази дума. Няма да изтърва хубав хонорар, но няма и да се наведа за ония пет лева, които се търкалят по паважа напреде ми. Обичам парите и лукса, но притежанията не ме карат да се чувствам сигурна, камо ли пък щастлива, за да ги искам на всяка цена. Като минах една определена възраст, си позволих да сложа едни 10 кила отгоре, които на моменти вярно ми идват в повече, а друг път изглеждам направо дебела на екран, но пък държат лицето ми и разни други мои прелести по местата си. Спрях да си боядисвам косата, за да не побелее и до ден днешен белите нишки в косите ми са толкова малко, че всички ме питат дали си боядисвам косата. Не, от 5 години насам не я боядисвам. Не препоръчвам тази рецепта, само казвам как аз се боря с естествените процеси като стареенето на женското тяло.
Не че на моменти и на мен не ми идва да отида на хирург, да си бацна една руса прическа, да се кача на 12 санта ток и да се понеса по Царя на крилете на някакво имагинерно самочувствие.
И понеже брат ми е лицево-челюстен хирург, в мига в който повдигна въпроса за лифтинг, веднага ми се чете конско как няма нищо по-добро измислено от естествения зъб и как старостта е нещо, което не се бори със скалпел, а с подходяща диета, леки физически натоварвания, спокойствие и чист въздух. Но най-вече с приемане на идеята за неизбежността на старостта и смъртта.
– Сестра ми, – смъкнал се бил венеца, потъмнял бил предния зъб, появила се била дълбока бръчка в края на устната – приемаш и продължаваш напред. Няма защо да се предаваш, да се изтезаваш с козметични операции и да падаш в разни финансови капани. Те преди всичко са вредни за здравето и отравят самочувствието на жените.

Някой нещо да има да казва на доктора? Ако има, кажете, ще му предам.
Колкото до Кулезич, ако щете вярвайте, за мен тя е кауза пердута. От тук нататък кариерата й сочи „down hill“.

Разобличиха я като платената любовница на Борисов, която се прави на телевизионна водеща и тоя миризлив шлейф дълго ще се носи зад нея. Язък за журналистическия й опит и талант на водеща.
Аз лично изобщо не съм изненадана от любовно-финансовите й взаимоотношения с Борисов, Цветанов и сие.

Нито пък ми е жал, че са я пребили веднъж – оттук нататък доста бой ще яде тая жена, ако не си сложи цедка на устата. Ако не промени отношението си към професията и към хората наоколо.

И тъй като няма изглед нещо да се промени, Кулезич просто ще си отече в канала, като поредното платено журналистическо събитие.

Нора Стоичкова

«