« Върни се назад Публикувано на 01.02.2014 / 10:10

КУЛЕЗИЧ НАСТЪПА МОТИКАТА И С ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ

 

На Любица Кулезич и се наложи да бъде подложена на поредна порция унижение, след като в ефир оповести, че се е обадил говорителят на МВР, който е поискал Кулезич да се извини в ефир на вътрешния министър Цветлин Йовчев. Малко преди това Кулезич, отново „информирана“ по удивително некадърен начин заяви, че Цветлин Йовчев завършил като „политически офицер“ Варненското военно – морско училище.

Министърът е поискал извинение чрез говорителя на МВР от Кулезич, тъй като никога не е  завършвал Морското училище като „политически офицер“, а като „корабен механик“.

Ако Кулезич не четеше и слушаше само себе си и „СМС“ – капиите си, щеше да знае, че АФЕРА неведнъж е писала за морското образование на Цветлин Йовчев.

„Каква е разликата между „политически офицер“ и „корабен механик“?“, опули се Любица Кулезич изцъклено, подчертавайки вдигнатите си лифтингови клепачи.

Разликата е съществена, но нека оставим това на СМС-информаторите на водещата, която днес за пореден път като на женския пазар тиражира непотвърдени слухове.

Кулезич арогантно поиска пък Цветлин Йовчев да и се извини заради частните структури, които подслушвали.

Очевидно Любица Кулезич до последно ще играе в собствената си драматургия на жертва.

Afera.bg

«