« Върни се назад Публикувано на 22.06.2024 / 17:34

„КУКУ“ И „ПИПЕ“ Е РАБОТАТА, А НАЙ-ВЕЧЕ – „АМПЕРИ КУКУ“!

5-6 души от групата на новата партия „Величие“ могат да бъдат изключени от нея, под съмнение, че вчера са гласували с ГЕРБ и ДПС. Това заяви Ивелин Михайлов след откриване на събора ,,Ново начало“ край историческия парк в с. Неофит Рилски, чийто създател и собственик е той.

Има потенциално разцепление в партията, това е направо предателство. Вчерашното гласуване е предателство срещу народа. Не можем да гласуваме за престъпници. Говорих с деветима от нашите депутати, които казаха твърдо, че няма да направят такова нещо, другите ми казват, че това е политика, каза пред медии Михайлов.“

Финансовият пирамидаджия Ивелин Михайлов заяви също, че до две седмици щял да бъде ликвидиран, ако не слушал, тъй му казали някакви от „големите“.

Другият „пипе“ само преди дни пък си измисли съспенс, че закъснял за парламента, щото някакви хора го заплашвали с компромати.

„Куку“ и „Пипе“ е работата, а най-вече – „ампери куку“.

Ивелин Михайлов прекрасно е наясно, че ако имаше прокуратура на място досега трябваше да е в ареста и поради тази причина – предварително се изкарва жертва – въх, убиват Паниковски. Другият подполковник също прекрасно знае, че цялата им хава е твърде нечиста и е въпрос на време труда на служби, МВР и разследващи да бъде увенчан с успех и поради това и той се прави на жертва как го заплашвали с компромати.

След като Ивелин Михайлов обяви, че има явно разцепление във „величието“, подполковника Марков пък рече – че не бил чувал за такова нещо.

Тия са такъв потрес, че да са честити на всички балъци, които им повярваха.

А ако изгледате видео обръщението на лицето Ивелин Михайлов към Бойко Борисов и Делян Пеевски не само ще се смеете с глас, но и веднага ще сетите не за нещо друго, а за … психиатрията.

Afera.bg

«