Публикувано на 22.02.2021 / 12:57

„КУКУ И ПИПЕ“ В АМЕРИКА: ПЛАЩАТ СИ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКИ ДА СЕ СНИМАТ С USA КОНГРЕСМЕНИ, ПОСЛЕ ПЛАЩАТ НА РОДНИ ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ ДА НАПИШАТ, ЧЕ СЕ СНИМАЛИ

На 20.01.2021 АФЕРА публикува:

ПАВЕЛ ВЪЛНЕВ ПЛАЩА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДОЛАРИ ЗА ЛОБИСТКИ УСЛУГИ В USA. ТАКА ЛИ СЕ „ПЕРЕ“ „АМЕРИКАНСКА ПОДКРЕПА“ НА ЦВЕТАНОВ И СИЕ?

Днес, всички НАПЛАТЕНИ ПИАРНО МЕДИИ ОТ ЦВЕТАНОВ И ВЪЛНЕВ излизат със следната дописка:

Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работно посещение в САЩ

Председателят и заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работно посещение в САЩ.

Ще бъдат проведени поредица от срещи с водещи политически мозъчни тръстове във Вашингтон, както и двустранни такива в американската столица.

На тях ще представят дейността и политическата платформа на ПП „Републиканци за България“ в сферата на трансатлантическото сътрудничество.

Ще бъдат обсъдени и различни аспекти на двустранния диалог, с приоритет върху въпросите на сигурността в района на Балканите и Черноморския регион.

Цветанов и Вълнев ще имат срещи и в Камарата на представителите на американския Конгрес.“

Сега да обясним истината в прав текст.

Както АФЕРА написа Павел Вълнев плати 300 000 долара за лобиране сред конгресмените в САЩ и сега той и наемникът му Цветан Цветанов изтърчаха в САЩ да се наснимат с разни конгресмени и вся остальная, уж, че те сън не спят за да ги видят.

А истината е простичка! Вълнев плати 300 000 долара за лобиране на определени янки да се снимат с двамката родни „републиканци“.

Тая работя прилича точно на плеймейтките, които хукват за Дубай да се поснимат там, наплатени, естествено от когото трябва.

Седмица преди официалното стартиране на предизборната кампания, Цветанов и Вълнев оповестяват така излитането си до САЩ, като че правят предизборна кампания в Америка, а не в България, и понеже са топ особени форми на главите акълии, си мислят, че някой ще се впечатли от тях тук, че си платили снимките с разни американски нам си кои.

Впрочем, Вълнев да не го мислим, той ще проскочи до DEA сигурно, щото марихуаната му в Македония е „приоритет върху въпросите на сигурността в района на Балканите и Черноморския регион“, а Цецо Особената форма на главата ще подтичва след ратободателя си, белким олеби „сега е момента за апартамента“ в друга комплиментарна форма.

Такава пародия са тия двамата ни „родни“ „политици“, че просто не е истина – да си платиш да се снимаш с американци, и  после пак да си платиш на родните дръжки на микрофони да те отразят, че си се снимал с американци, след като си им платил.

Пази, Боже, сляпо да прогледа, и пази, Боже, тия измислените Боко да ги набута в парламента. Бокич, нали не си забравил кой пишеше доносите до американските служби срещу тебе, докато ти беше „дясна ръка“?

„Куку и Пипе“ в Америка.

Afera.bg

 

Коментари 31 за
“„КУКУ И ПИПЕ“ В АМЕРИКА: ПЛАЩАТ СИ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКИ ДА СЕ СНИМАТ С USA КОНГРЕСМЕНИ, ПОСЛЕ ПЛАЩАТ НА РОДНИ ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ ДА НАПИШАТ, ЧЕ СЕ СНИМАЛИ”

 1. В грешка сте,отишли са да търсят неустойките за Ф16 .

  Пък що да не са отишли да обещаят ,че ше купим още десетина,после … ?!

  Благоденствието на БГ политиците върви паралелно с оформянето ни като самолетна държава…

  Венсеремос.

 2. Цеко е мазно петно, миризливо нагло човече, порта, снася на краварите информация. Гнусно помаче. Какъв откачен тип трябва да си да плащаш да се снимаш с измикета. После да показваш , че имаш снимки с Мухльото американски цървул.

 3. Най добре е тези двама кавали да се кандидатират за американския сенат защото там са бай никой не ги познават.При нас само могат да купуват избиратели

 4. Цвъкито е доказан идиот, ама това угоеното тлъсто прасе до него ?

 5. Гунчева е забравила да спомене, че всички тия, които зависят от Козяк, цвъки, маяма, дъбъ, са в топла връзка с нейния любим льотчик, врекоха му се във вярност, а той не ги намира за мутри.
  След тая масирана кампания на цвъки очаквайте чудото.
  От 1% сега на 4 април цвъцвъ има 6% .

  1. Абе Циклопе, хайде, хайде да гъкнеш нещо и за Банкянския идиот а па и нещо за сбирщината идиоти и идиотчета – адвокатина Ристьо, Гномчето, па и за Бате ти Иван Циганина и той нали е от софийски квртал !

   1. Всички до един са идиоти и сто пъти съм ти посочвам, че презирам всички до един, но особено много любимия ти мунчо радев.

    1. Ами ти бе ciklop50, като един дипломиран МАНАФ специализиран да се вреш в ауспуха на льотчика, ха наври се и оближи и ауспуха на Цвъки, твой любимец, та да му направиш и ВИП реклама .

 6. На тия „Евроатлантически ценности“ мястото им е средата на Атлантика. Без спасителни пояси!

 7. Запъртъци и помияри!Хвани единия, удари другия!Вижте им само физиономиите!Карикатури!

 8. Томова, Златанов се свързал със Каратиста да го пазел хахахахахаха. Обяснявал му как кой биел, обяснявал му за малки момичета хахахаха. Имената и ЕГН-то му няма да ги напишем.
  Този на който е нужно да се даде, е предадено!
  Поздрави. Помагайте си

 9. Аз за 10 000 долара мога да им уредя да се снимат с целия музей на мадам Тисо,бе !
  Много ше разбере някой ,че са от восък…
  Там ги има всичките ,може и с Абрахам Линкълн да се стипосат ако щат…

  Венсеремос.

  П Пис
  Аз ,на тяхно място бих си направил по едно селфи пред Капитолия,за едно наум така да се каже…

 10. Томова никога не сме се смели така от сърце. Като ликвидираха семейството от Нови Искър, обявиха педофили за виновник. Каратиста обвинява, Златанов за педофили хгхаха. Хайде да видим записите как ще оспорват във съда. СРС-тата са доказателство.ще намразят родителите си че са ги създали.
  Поздрави. Помагайте си

 11. Никой от нас не си прави илюзии, че от Козяк няма да манипулират парламентарните избори в България – чрез проектите си, съвети, дори финансиране, както твърдят някои. Ето например, видният евроатлантик, тоест пудел на Козяк ЦецкУ, отлетя в качеството си на председател на партия РЪБ, в САЩ за последно стиковане на действията по време на изборите. Дори не се съмнявам, че ще обмени ценен опит с предизборния щаб на Бай Дърт относно гласуването от окултното и други шантави истории….

  Лошото е, че голяма част от тези, които са се регистрирали за изборите, се извървяха на Козяк да се кълнат във вярност и да търсят подкрепа. То, че сме колония, е ясно, ама много нагли взеха да стават. Защо направо от Вашингтон не си назначат губернатор на колонията и да приключваме с тази мъка.

  Не искам да вярвам на информацията, че Бабикян постоянно се консултира с Козяк. Или повечето от психодесните партийни лидери. Въпросът е какво обещават срещу американската подкрепа? И дали изобщо могат и искат да водят самостоятелна политика в интерес на България или просто ще козируват като Онуй на господарите си?
  И отново повтарям и потретвам: На тези избори ще избираме между България и това да сме колония. Няма размиване, няма относителност. Гласуваме ли за проектите на Козяк, нищо не може да ни спаси. Защото те си поставят зависими лица начело на партии и на държавата. Докога?

  Елена Гунчева

  1. Не е вярно, че България се е освободила от робството. От 1396 г. сме колония и колония ще си останем. В историята ни има една голяма лъжа и това е, че сме НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. И една лъжовна дата – ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА. Но най-голямата ни ТРАГЕДИЯ е зависимостта ни от РОДНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, които винаги и винаги са били НЕЗАВИСИМИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ и ЗАВИСИМИ само и единствено ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНЕТЕРЕСИ.
   ТРАГЕДИЯ!

   1. Между 1878 и 1944 сме били независими и с прекрасна държава, родила гении като Яворов, Дебелянов, Славейков.
    След това вече не сме.

 12. Приятели и приятелки , аферисти и далаверисти !

  Разбрали сте, че на огромен брой малки партии ЦИК откза регстрации, заради непълни списъци с подписвачи .

  Те са пълни, ама на 17 % от хората ЕГН-тта са математически грешни .

  Едно време тези ЕГН-та се смятаха ръчно . И мойто е математически грешно . Като се подпища някъде и после викат – такъв няма, защото ЕГН-то е математически грешно .

  Това е аматьрството . Абе като ти искат 2500 подписа, знеси 3600 !

  Но друг е въпросът ! Тия непокварени малки партии – Чест, Сила ,и пр. – да преебем комунистите от всички БКП-та, ако се бяха съединили, все щяха да отмъкнат – едно 250 000 хиляди гласа, а тов изобщо не е малко !

  Отам ритнеш, оттук подкопаеш крепостта на врага и тя вземе че падне !

  Ккави са например противоречията на партията на Светльо Витков, с тази на Слави и още петдесетина такива ?

  Няма ! ТЕ С ТЕЗИ ИМ ПРОГРАМИ В ОБЩИ ПРИКАЗКИ И КУХИ ФРАЗИ, НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ПРОГРАМИТЕ ИМ СЪВПАДАТ !

  Всимикте малки партии можеха да се обдинят в една коалиция Съюза на НЕ-крадливите сили !

  С една- две точки :

  НЕ КРАДЕМ, НЯМА ДА КРАДЕМ И НА ВСИЧКО ЖИВО ЩЕ ПОПРЕЧИМ ДА КРАДЕ – НА СЪДИЙКИ, НА ДЕПУТАТИ, КМЕТИЦИ- ХУБАВИЦИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МРЪСНИЦИ !

  Но това е аматьорството ! Даже не е и егоцентризъм, а аматьорство !

  1. Какви комунисти, какви 5 лева бе пръдльо! В България сега само ГРОБ са комунисти, но пък…..те ни пазят от комунистите! Пай сеееееее

  2. Само сВЕТЛЬО вИТКОВ не споменавай с тъст генерал Бриго Аспарухов, мЯРЕШКИ с жена рускиня и тъст генерал от КГБ, да продължавам ли????? сДС, ДпС, ДСб и т. нт…….Навсякъде ДС…….Който разбрал, разбрал….

 13. По подозрение работа за Британски служби днес е екзекутиран самоубит по нареждане на мутрата ББ млад българин компютърен специалист от Дупница завърнал се от UK ,син на шефката на Хлебозавода Дупница а вчера е убита английска гражданка във Великотърновско село

  1. Имаше едно стихотворение от Ив. Вазов: „Мъртвият не ние вече враг…“ Бог да ги прости хората, НОО ТОЙ отгоре гледа и страшен е неговият гняв….Нека си носят червени конци на ръката, няма да им помогне…

 14. Павелчо да си спомни как плащаше на журналистите в БИТ по пейпал.Данъците от там къде са?

 15. Готовността на гласуващите за Властта на суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, EUROпачките в нощните МУ шкафчета, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата „КОВИДИ(ди)ОТИ – свидетели на SARS-CoV-2 ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН“ и т.н. да се имунизират трябва да бъде приветствана и поощрявана!
  Поне до 4 април 2021 г.

 16. Томова скоро ще изтече един запис как поръчват по-телефона масовата екзекуция във Нови Искър. От записа се опреличава че го правят ако някой иска да слиза от влака заради ДДС-то.
  Поздрави.помагайте си

 17. Нещата са прости като боб. Купуваш от САЩ стока за над 1 до 5 милиарда долара, независимо дали ти трябва или не и получаваш ауденция при президента. При сделка над 5 милиарда получаваш правото да те посети американския президент. Просто всичко е пари и това е правило в американската администрация. Така, че бедния и болен български народ плати срещата на Боко Тиквата с Тръмп…за да продължи управлението на МАФИЯТА. Тръмп дори не разбрал от коя държава е Боко Тиквата, а само се информирал дали са постъпили парите в банкова сметка.
  Но Тръмп си…замина!? Ами сега….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *