« Върни се назад Публикувано на 11.05.2011 / 9:57

Кръстиха гардероб на Бойко, време е да кръстят на него и някой бастун!

Находчивите родни мебелисти кръстили гардероб на премиера Бойко Борисов, съобщи в."Новинар". Ами магистрала ли да кръстят на него или сорт картофи, заглавичкваха се хората по форумите. Ис право, защото двукрилата мебел се оказва много по-подходяща за боядисаното в бонбонено розово егото на B&B.,представено на 50-то издание на най-голямото изложение за мебели в света „Фиерата” в Милано.

Кръстихме гардероба на Бойко Борисов, защото обещава розово бъдеще, хвалят се от фирмата производител. Ако в поредната вълна на „масова приМатизация” „Бащата и Спасителят на нацията” не беше толкова самовлюбен и себедостатъчен, вероятно и нещата в подопечната му ненормална държава нямаше да се случват само от негово име и в негова чест, но НАрЦИсиЗМЪТ е цивилизационен иЗбОР на всеки Премиер, а в България за глупостта и грешките на властта винаги се плаща с народни пари, с народни псувни… и с народни сълзи, предупреждава форумецът Николай Райчев.

"Добър е народа – и затова носи на робство, бой и бойковци", добавя той. Друг се кефи, че тия са го взели на подбив и добавя, че "Глупака ни посрами пред целия цивилизован свят! Бай Ганьо и Тодор Живков – две в едно!" Веселин Тенев пък направо предлага да кръстят на негово име и някой бастун…

Е, още малко остана! Kато дойде края, мнозина ще си припомнят подсладените предизборни приказки и обещания, но едва ли ще им повярват пак. Обикновено българитe се лъжем по веднъж, а след това преминаваме към ново "обожествяване", докато разберем, че сме измамени за пореден път.

А на политиците, това им е работата, да излъжат, за да размахват после пред опонентие си "народната любов" и да се пъчат като Бойко, че ако не го харесват, да го сменят с Доган и Серго.
Ще го сменят, но не той ще казва с кого!
А мераклии ще се намерят…

afera.bg

«