« Върни се назад Публикувано на 15.04.2022 / 18:47

КРЪГЪТ „ОВЪРССИЙЗ“ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА „ЦАРЕВНА“, НАРУШАВАНЕ НА РУСКОТО ЕМБАРГО, ДЪЛГОВЕ КЪМ ДОЙЧЕБАНК, НЕЗАКОНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, БЕЗ ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, СЕРВИТЬОРИ ОТ „ОВЪРССИЙЗ“ НАЗНАЧЕНИ И ЗА ШОФЬОРИ В ОБЛАСТНА УПРАВА -ВАРНА

На 10.04. 2022 г. АФЕРА публикува първа и единствена освети коя е фирмата, собственик на кораба „Царевна“ и мениджър на българските моряци:

ФИРМАТА, МЕНАЖИРАЩА КОРАБА „ЦАРЕВНА“ С БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ В УКРАЙНА – НА КООРДИНАТОР НА „ПП“, КОЙТО КАДРУВА С ЛОРЕР ВЪВ ВАРНА! https://afera.bg/%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0/

Дотогава в медиите никой не смееше да напише коя е точно фирмата, която отговаря за българските моряци на „Царевна“, никой не споменаваше името и. И това очевидно бе, защото фирмата е тотално свързана с „Продължаваме промяната“.

Вчера открехнахме завесата каква всъщност е фирмата на Властта на „Продължаваме промяната“:

ПОЗОРНО, ФИРМАТА, СОБСТВЕНОСТ НА ФУНКЦИОНЕР НА „ПП“, ПЕРЕ КРИЗИСНО ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА! „БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, А НЕ РУСНАЦИТЕ СТОИ ЗАД ЕВАКУАЦИЯТА! ЕДИН ОТ МОРЯЦИТЕ НЕ ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ И ТРЪГНА…“! ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩЯТ! /ВИДЕО!/

https://afera.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d0%bd%d0%ba%d1%86/

АФЕРА първа информира, че фирмата Овърссийз Меритайм ООД е собственик на кораб „Царевна“ и менажира българските моряци.

Николай Стефанов – собственик и управител на Овърссийз Меритайм ООД е областен координатор на „Продължаваме промяната“ във Варна. Той е и координатор и на Бежанския център във Варна за бежанци от Украйна.

Николай Стефанов е и бивш зет на Благомир Коцев, който пък премиерът Кирил Петков направи областен управител на Варна. Николай Стефанов има дете от сестрата на Благомир Коцев.

Благомир Коцев пък е син на Рубин Коцев, известен във Варна с това, че бе отвлечен преди години и за него синът му Благомир Коцев плати над 500 000 откуп.

Николай Стефанов е близък до Даниел Лорер, чрез който кадруват всичко, което се сетите, на варненска територия.

Скандална е връзката и на собствениците на фирмата Овърссийз Меритайм ООД с новия областен управител на Варна – Благомир Коцев, назначен от Кирил Петков за областен управител.

Благомир Коцев е син Рубин Коцев, който преди години бе отвлечен и за него синът му плати над 500 000 откуп. Отвличането на Рубин Коцев бе с мафиотски преплетки.

На практика в Кръга „Овърссийз“  са навързани фирми, все с „Овърссийз“ отпред – от собственост на кораба „Царевна“, ресторант „Хоризонт“, кораби, и лицата – Николай Стефанов – политически координатор на „ПП“ във Варна, Благомир Коцев – областен управител, назначен от Кирил Петков, Даниел Стефанов – който патосно рецитира как българското правителство, а не руснаците спасило моряците от „Царевна“ и „тамадата“, известният като отвлечен по мафиотски, заради дългове, Рубин Коцев. /в отвличането бе забъркана по онова време и турската мафия заради дългове на Рубин Коцев/.

Фирмата Овърссийз Меритайм ООД, която нагло излъга, че българското правителство, а не руснаците и ДНР са спасили българските моряци е овъртолена с фирми от Кръга „Овърссийз“ с огромни задължения пред Дойче банк за закупен кораб с кредит от Дойчебанк.

Като личат имената на назначения от Кирил Петков областен управител на Варна – Благомир Коцев и баща му Рубин Коцев.

Корабът „Царевна“ досега е имал и други имена, а собствеността върху кораба Рубин Коцев, Даниел Стефанов и Николай Стефанов през три месеца си прехвърлят един на друг.

Точно с този кораб „Царевна“ е нарушавано руското ембарго за износ на стоки, да не употребим по-тежка дума от „нарушавано“.

Фирмата закупува няколко кораба и източва пари по програмата „Еразъм“, която се занимава с обучение, стаж и пътувания на курсанти от Военноморското училище във Варна. Колко пътуват курсантите и дали изобщо пътуват – прокуратурата може лесно да провери.

Фирмата Овърссийз Меритайм ООД е наела и 3 руски драгажни кораби за удълбочаването на варненския канал за 350 млн. лева.

Поръчката за удълбочаването на варненския канал – езеро е спечелена от фирма на Кирил Домусчиев, а Овърссийз Меритайм ООД е взета като подизпълнител.

Областният управител Благомир Коцев, назначен от Кирил Петков на поста, НЕЗАКОННО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, тъй като не е излязъл от търговските дружества, в които участва, поради това, че има запори и задължения.

През март месец излиза от фирмата, прави го чак през март, въпреки че е назначен за областен управител на 24 февруари т.г.

Благомир Коцев няма издаден достъп до класифицирана информация и дори не е подал заявление за допуск /!!!/, а очевидно не го е направил, защото няма как да му бъде издаден такъв, при положение, че още не е излязъл от търговските дружества в които участва.

А това, че участва го прави областен управител ИЗВЪН ЗАКОНА!

Въпреки тези безобразни преплетки и нарушаване на закона, областният управител, назначен от Кирил Петков – Благомир Коцев без грам срам назначава в Областна управа – Варна на половин бройка като шофьори и двама сервитьора от ресторант Хоризонт, чийто собственик е фирмата на баща му, и която носи същото име „Овърссийз….“, като фирмата, менажирала българските моряци от кораб „Царевна“.

Това е Кръгът „Овърссийз“ – нагледна илюстрация на „Продължаваме промяната“, продуцирана и пробутана на българския народ от ментора им Румен Радев.

Този кръг лъга безобразно за събитията около кораба „Царевна“ в Украйна и в този Кръг бяха съдбите на българските моряци, които ако не бяха ДНР и руснаците, щяхме да оплакваме.

Afera.bg

 

«