Публикувано на 15.04.2022 / 18:47

КРЪГЪТ „ОВЪРССИЙЗ“ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА „ЦАРЕВНА“, НАРУШАВАНЕ НА РУСКОТО ЕМБАРГО, ДЪЛГОВЕ КЪМ ДОЙЧЕБАНК, НЕЗАКОНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, БЕЗ ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, СЕРВИТЬОРИ ОТ „ОВЪРССИЙЗ“ НАЗНАЧЕНИ И ЗА ШОФЬОРИ В ОБЛАСТНА УПРАВА -ВАРНА

На 10.04. 2022 г. АФЕРА публикува първа и единствена освети коя е фирмата, собственик на кораба „Царевна“ и мениджър на българските моряци:

ФИРМАТА, МЕНАЖИРАЩА КОРАБА „ЦАРЕВНА“ С БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ В УКРАЙНА – НА КООРДИНАТОР НА „ПП“, КОЙТО КАДРУВА С ЛОРЕР ВЪВ ВАРНА! https://afera.bg/%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0/

Дотогава в медиите никой не смееше да напише коя е точно фирмата, която отговаря за българските моряци на „Царевна“, никой не споменаваше името и. И това очевидно бе, защото фирмата е тотално свързана с „Продължаваме промяната“.

Вчера открехнахме завесата каква всъщност е фирмата на Властта на „Продължаваме промяната“:

ПОЗОРНО, ФИРМАТА, СОБСТВЕНОСТ НА ФУНКЦИОНЕР НА „ПП“, ПЕРЕ КРИЗИСНО ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА! „БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, А НЕ РУСНАЦИТЕ СТОИ ЗАД ЕВАКУАЦИЯТА! ЕДИН ОТ МОРЯЦИТЕ НЕ ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ И ТРЪГНА…“! ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩЯТ! /ВИДЕО!/

https://afera.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d0%bd%d0%ba%d1%86/

АФЕРА първа информира, че фирмата Овърссийз Меритайм ООД е собственик на кораб „Царевна“ и менажира българските моряци.

Николай Стефанов – собственик и управител на Овърссийз Меритайм ООД е областен координатор на „Продължаваме промяната“ във Варна. Той е и координатор и на Бежанския център във Варна за бежанци от Украйна.

Николай Стефанов е и бивш зет на Благомир Коцев, който пък премиерът Кирил Петков направи областен управител на Варна. Николай Стефанов има дете от сестрата на Благомир Коцев.

Благомир Коцев пък е син на Рубин Коцев, известен във Варна с това, че бе отвлечен преди години и за него синът му Благомир Коцев плати над 500 000 откуп.

Николай Стефанов е близък до Даниел Лорер, чрез който кадруват всичко, което се сетите, на варненска територия.

Скандална е връзката и на собствениците на фирмата Овърссийз Меритайм ООД с новия областен управител на Варна – Благомир Коцев, назначен от Кирил Петков за областен управител.

Благомир Коцев е син Рубин Коцев, който преди години бе отвлечен и за него синът му плати над 500 000 откуп. Отвличането на Рубин Коцев бе с мафиотски преплетки.

На практика в Кръга „Овърссийз“  са навързани фирми, все с „Овърссийз“ отпред – от собственост на кораба „Царевна“, ресторант „Хоризонт“, кораби, и лицата – Николай Стефанов – политически координатор на „ПП“ във Варна, Благомир Коцев – областен управител, назначен от Кирил Петков, Даниел Стефанов – който патосно рецитира как българското правителство, а не руснаците спасило моряците от „Царевна“ и „тамадата“, известният като отвлечен по мафиотски, заради дългове, Рубин Коцев. /в отвличането бе забъркана по онова време и турската мафия заради дългове на Рубин Коцев/.

Фирмата Овърссийз Меритайм ООД, която нагло излъга, че българското правителство, а не руснаците и ДНР са спасили българските моряци е овъртолена с фирми от Кръга „Овърссийз“ с огромни задължения пред Дойче банк за закупен кораб с кредит от Дойчебанк.

Като личат имената на назначения от Кирил Петков областен управител на Варна – Благомир Коцев и баща му Рубин Коцев.

Корабът „Царевна“ досега е имал и други имена, а собствеността върху кораба Рубин Коцев, Даниел Стефанов и Николай Стефанов през три месеца си прехвърлят един на друг.

Точно с този кораб „Царевна“ е нарушавано руското ембарго за износ на стоки, да не употребим по-тежка дума от „нарушавано“.

Фирмата закупува няколко кораба и източва пари по програмата „Еразъм“, която се занимава с обучение, стаж и пътувания на курсанти от Военноморското училище във Варна. Колко пътуват курсантите и дали изобщо пътуват – прокуратурата може лесно да провери.

Фирмата Овърссийз Меритайм ООД е наела и 3 руски драгажни кораби за удълбочаването на варненския канал за 350 млн. лева.

Поръчката за удълбочаването на варненския канал – езеро е спечелена от фирма на Кирил Домусчиев, а Овърссийз Меритайм ООД е взета като подизпълнител.

Областният управител Благомир Коцев, назначен от Кирил Петков на поста, НЕЗАКОННО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, тъй като не е излязъл от търговските дружества, в които участва, поради това, че има запори и задължения.

През март месец излиза от фирмата, прави го чак през март, въпреки че е назначен за областен управител на 24 февруари т.г.

Благомир Коцев няма издаден достъп до класифицирана информация и дори не е подал заявление за допуск /!!!/, а очевидно не го е направил, защото няма как да му бъде издаден такъв, при положение, че още не е излязъл от търговските дружества в които участва.

А това, че участва го прави областен управител ИЗВЪН ЗАКОНА!

Въпреки тези безобразни преплетки и нарушаване на закона, областният управител, назначен от Кирил Петков – Благомир Коцев без грам срам назначава в Областна управа – Варна на половин бройка като шофьори и двама сервитьора от ресторант Хоризонт, чийто собственик е фирмата на баща му, и която носи същото име „Овърссийз….“, като фирмата, менажирала българските моряци от кораб „Царевна“.

Това е Кръгът „Овърссийз“ – нагледна илюстрация на „Продължаваме промяната“, продуцирана и пробутана на българския народ от ментора им Румен Радев.

Този кръг лъга безобразно за събитията около кораба „Царевна“ в Украйна и в този Кръг бяха съдбите на българските моряци, които ако не бяха ДНР и руснаците, щяхме да оплакваме.

Afera.bg

 

Коментари 15 за
“КРЪГЪТ „ОВЪРССИЙЗ“ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА „ЦАРЕВНА“, НАРУШАВАНЕ НА РУСКОТО ЕМБАРГО, ДЪЛГОВЕ КЪМ ДОЙЧЕБАНК, НЕЗАКОНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, БЕЗ ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, СЕРВИТЬОРИ ОТ „ОВЪРССИЙЗ“ НАЗНАЧЕНИ И ЗА ШОФЬОРИ В ОБЛАСТНА УПРАВА -ВАРНА”

 1. Утре Кире Простото-Харвардския вероятно ще се събуди със силни болки у г*зо и идиотии, защото:

  „„В момента имаме 22 кораба, които чакат особено по черноморското крайбрежие на Украйна. Повечето от тях са турска собственост. Има и такива с турски знамена. Днес дори се консултирахме с посланика на Украйна. Трябва да вземем тези кораби от там. Първоначално имаше над 200 членове на екипажа, някои от тях евакуирахме. Сега екипажът е 90, но те не са поискали евакуация, не искат да напуснат кораба. По корабите има купища зърно, слънчогледово олио, желязо. Почти 50 дни. Собствениците на кораби също са разтревожени в очакване на добри новини. Ние също сме нащрек. Ние сме в постоянен контакт с моряците, работещи от нашия център за търсене и спасяване. Разговорите ни с Русия и Украйна продължават. Има кораби и от други страни освен Турция. В региона има около 100 кораба. Те трябва да бъдат спасени възможно най-скоро, но войната трябва да приключи. Освен това на пристанището има товари, които чакат за износ, особено от украинска страна. От друга страна всъщност има товари, които чакат да отидат в Украйна на нашите пристанища. Военната среда преобръща всичко с главата надолу.”

  Подчертавайки, че Министерството на националната отбрана се занимава с оказване на първа помощ и спасяване на ранените там, Караисмаилоглу каза: „Ние ги снабдихме и с кораби. От около 10 дни ги държим в готовност по отношение на доставките на първа помощ и пристигането на ранените, които ще дойдат тук в Турция, но нямаше споразумение между двете страни. Има сериозна работа, много интензивна дипломация продължава и с двете страни. Сърцето иска тази война да приключи възможно най-скоро и дейността да продължи отново. Започна малко активност в руските пристанища, но за съжаление не можем да видим това движение от украинска страна… “
  https://www.denizcilikdergisi.com/denizcilik-gundem-haberleri/turkiyenin-ukrayna-kiyilarinda-22-gemisi-bulunuyor/

 2. И пак ,,Батко и братко“. Навързани като свински черва. Промяна – бошлаф. УжасТ !

 3. Руснаците показват снимки от Мариупол с голямо количество сандъци с патрони на Арсенал Казанлък, твърдят, че има и от тази година. Интересно какво е возил този кораб?

  1. Корнелия, четеш ли? Производството и търговията с патрони са си твои. Е, твое е синчето ти в Америка…

 4. Този цървул домус свинчугов печелеше поръчки при тиквата, а сега го прави и при киро. Явно се нагажда бързо към всяка власт. Много противен подмазвач. И неговият край ще дойде…

 5. Какво друго може да се очаква от банда фашизоиди, лъжци, крадци, хамерикански мастии, продажници и безродници? Та те плюят на конституцията, та ще спазват законите! Ще ни оберат, ще ни затрият и ще си отидат кой от къде е. Какво може да се очаква от творението на мустафата и руменчо?
  Къде изчезна този фамозен триморец, този радетел за синергия с най-престъпната държава в света? Нали уж е главнокомандващ и пРезидент? Няма ли да излезе пред народа и да каже какво мисли за всички тези лъжи, за тази гнусна пропаганда, заливаща ни 24 часа 7 дни в седмицата, за „работата“ и за милиардите заеми, които взимат неговите и на мустафата боклуци всеки месец? До къде ще я докараме с тези хамерикански мастии? Защо млъкна, с какво го държат? Не смее да пръдне пред простото кире.
  Толкова му е мъжеството на този натовец – да вдига юмруче срещу умряло куче!

 6. Уважаема г-жо Томова,
  Днес почти цял ден не мога да се свържа със сайта „Афера“ и да го заредя нито на мобилно устройство, нито с лаптоп компютър. Включва се непрекъснато DDos защита. Едва сега успях да заредя сайта.
  Имало ли е днес хакерски атаки към „Афера“? Ако е имало такива атаки, ние, читателите на „Афера“ се досещаме кой ги поръчва тези хакерски атаки – обичайните поръчители, които поръчваха атаките и миналата година. Мунчогадевци, кирчо-кокорчовци, херото и вся остальная.

   1. Дръжте фронта, че при толкова „Оверсиѝз далаверджос къмпанис“ с 5бона вход, на много хора не им е приятно да изплуват КИРливи ризи. На зла круша зъл прът!
    Аѝде транслеѝтора преведи на ония оверсиѝзните факчекс копои – ама дали шъ вдянат

 7. Дойче банк – една от машите на Ротшилд. Да не се бърка с Бундесбанк. Нормално е, в „промени“ подарени ни от Ротшилд. Войната е жътвата на евреите. Точка.

 8. Кой ликвидира Български морски флот?
  Ликвидираха го двамата братя-мафиоти Домусчиеви и сега са първите българи в списъка на милиардерите. Плащаха на Боко Тиквата и сега плащат на Киро Простото.

  ИЗРОДИ!
  НО ИМА БОГ!

 9. Никога не е късно да изядеш един юрдек !

  И да станеш кепазе на стари години…

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>