« Върни се назад Публикувано на 07.05.2024 / 19:08

КРЪГА НА „БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ“ НАПЪВА НА ВСЯКА ЦЕНА ТЕХЕН ЧОВЕК ДА СТАНЕ ШЕФ НА ОТДЕЛ „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“ В СДВР

Случайно, или по-скоро – не, но току преди изборите Кръга, известен като „Бистришките тигри“ с метафорично казано „почетен председател“ Бойко Борисов, на всяка цена напъва техен човек да оглави отдел „Икономическа полиция“ в СДВР, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на върха на вътрешното министерство.

Човекът, когото пробутва Кръга на „бистришките тигри“ за шеф на „Икономическа полиция“ в СДВР, е Йордан Пешев, досегашен началник на 4-ти сектор в отдел на „Икономическа полиция“.

Пешев е ритал топка до есента на 2020 година в Левски /Чепинци/ след което го трансферират във ФК Витоша /Бистрица/, бившите „Бистришки тигри“, прочули се покрай „топ“ „звездата“ си Бойко Борисов.

Искането за овладяването на шефския пост в „Икономическа полиция“ от „бистришките тигри“, разбирай Бойко Борисов, идва лично от този кръг, разкри АФЕРА. Каква е целта – рано или късно ще лъсне, засега поне е ясно – кой кръг, в случая на „бистришките тигри“, ще носи отговорност.

Пешов засега не е „блеснал“ с нещо особено, освен в някои тв репортажи за телефонни измамници и като награден от вътрешния министър във връзка с … футболни успехи на отбора на СДВР.

afera.bg

«