« Върни се назад Публикувано на 26.11.2014 / 11:20

Крехко. Мента и ДАНС…

ЧупливоМиналата събота скандално известният като пълен безхаберник П.Чоб.-Депесарина се изцепи в студио на едно телевидение, че ДПС било спасило правителството, ех, защото били „КРЕХКО“. Срещу твърдението, че ДПС е „подхлъзнало“ Бойко Борисов, можело да се каже, че всъщност състрадателните депесари са „спасили“ кабинета „Борисов“. Нима това не е образцов наглец?

Обаче какво да му придиряте – вгледайте се в кадровия избор на Делян Пеевски, Йордан Цонев, Лютви Местан и Ахмед Доган и не питайте за повече инфо. Няма как да имате въпроси за особата му. Апропо. По чие време депесарите загробиха КТБ, банката, чиито клиенти били „скъпи“. О, да, депесарите нямали нищо общо с Цветан Василев. Вервайте.
Депесарите нямат нищо общо и с ДАНС – пак вервайте до второто пришествие. Само дето сега на Владимир Писанчев земята му гори под краката. „Западните партньори“ са бесни на депесарите и си го изкарват на Бойко Борисов. Премиерът пък юрка Писанчев да се вихри и той се е ошашавил накъде да се завърти. Понеже сме известни с добротворните си сърца, можем да го посъветваме безвъзмездно – да погледне към Ментата. Как звучи само – Мента и ДАНС… Когато денсърите ровят във Фонд „Земеделие“ във Варна, не бива да се правят на улави. Одма да се вземат в ръце и да поразпитат арестуваните и тези, които още не са окаушени – КОЙ е последният кадровик в разплащателната агенция. КОЙ?
Колкото до П.Чоб. и храчката му, че правителството било „крехко“ – това означава, че премиерът Бойко Борисов е потресаващо сгънат, щом като търпи така да се гаврят с персоната му височайша. П.Чоб. е известен като протеженце на Делян Славчев Пеевски. Какво излиза – Шишко се плюе в сурата на Бойко Борисов чрез джуките на П.Чоб. А уж Шишко и „Бойко“ били комбина. Леле, що стана?!

www.bgsniper.com

 

«