« Върни се назад Публикувано на 23.12.2023 / 21:16

КРЕМООБРАЗНОТО СЪЩЕСТВО ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА. ПЛАЧЕ ЗА HISTORY CHANNEL ТАЗИ ЖЕНА! АКО ПОЖИВЕЕ ОЩЕ ДВАЙСЕТИНА ГОДИНИ, ЩЕ НАУЧИМ ЗА КРАТКИЯ И ФЛИРТ С ЮЛИЙ ЦЕЗАР

Като я слушам Елена Поптодорова, за пореден път си давам сметка, че зад тази жена се крие огромен исторически, политически и козметичен опит. Ние познаваме едва една бегла част от нейното богато и изпълнено с драматични поврати битие.

Давам си сметка също, че е много възможно Елена да е била гадже на Рузвелт. Нещо повече, представям си как Поптодорова е драскала с розов флумастер картата на Европа по време на Ялтенската конференция, крещейки в лицето на Сталин „Синеморец остава за мен!“.

Гледам го това кремообразно същество и се омазнявам до такава степен, че и на мен ми се ще да съм първа приятелка с Чърчил и шефа на психиатричната болница в Раднево.

Голям политик е Елена! Голям преводач! Работила за емблематични демократи като Тодор Живков и Милко Балев, а сега – за мозъчни тръстове като Киро и леля му Асена. Взела участие в 3 световни и 2 балкански войни, както и в една икономическа – тази между „Лореал“ и „Арома“.

Плаче за History channel тази жена! Ако поживее още двайсетина години, ще научим и за краткия й флирт с Юлий Цезар.

Бахти чудото! На 2000 години и продължава да говори!

Васил Петев

«