« Върни се назад Публикувано на 31.05.2023 / 18:20

КРАСЬО ЧЕРНИЯ НА СРЕЩА С ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ – БОБИ НОВЕРАТА! КРАСЬО ЧЕРНИЯ МЕДИАТОР МЕЖДУ ПП/ДБ И ГЕРБ! /ВИДЕО И СНИМКИ/

Днес 31 май т.г. отново на среща са засечени лобист номер едно на съдебната система Красимир Георгиев, известен като Красьо Черния, и близкият до Бойко Борисов – Борислав Лазаров Боби Новерата.

По рано днес АФЕРА оповести:

Срещата се състояла часове преди анонсиране на проекто кабинета ПП ДБ /ГЕРБ, като двамата са се видели в емблематичния парк Гаритидж, за който се говори е, че е собственост на К.Ч. и където той има комфорт за подобни сбирки.

АФЕРА разполага със сники от срещата както и от автомобилите с които са дошли.

След срещата К.Ч. се връща в офиса си в Лозенец, където привиква Ивайло Стайков, бивш управител на строителната фирма на К.Ч. и бивш зам-министър по времето на управлението на ПП с премиер Кирил Петков.

Стайков пристига със служебен автомобил , собственост на фирма на К.Ч.

В офиса се дават инструкции на Стайков, които да предаде на ПП.

АФЕРА разполага с данни, снимки и видеа от свои източници, че Стайков е едно от исканите назначения за министър в МРРБ или зам. министър с ресор пътища, като той ще изпълнява стриктно указанията на Бойко Борисов по разпределяне на порциите от пътното строителство.

Информацията на АФЕРА, ЧЕ Бойко Борисов е номинирал Красьо Черния за медиатор между двете партии се потвърждава още веднъж, както и че разпределението на поръчки за пътищата ще подължава да си върви през ГЕРБ.

По рано Афера пусна друга своя информация от която пък става ясно, че с К.Ч. пък си контактува лично Данаил Митов от ГЕРБ. Или Къдравата Сю е Пепи Еврото на Бойко Борисов.

На видеото Красьо Черния:

Afera.bg

«