« Върни се назад Публикувано на 10.04.2011 / 10:58

Крайчо

Това същият Дянков ли е, разрешил на шефа на НЕК да тури подпис под документ, който урежда след 2 месеца подписването на окончателен договор с руснаците за АЕЦ "Белене"…?

Един лъже. Кой?
Дали Красимир Първанов, който казва, че Дянков му е дал мандат да подпише анекса, който си е де факто руска чернова… Или Дянков… Или Първанов е натопил Дянков, защото друг му е казал да го натопи за разрешението да подпише…

Дянков, опомни се. Очевидно финансовият министър мисли по американски на американска земя. Но в България на руски започва денят.

Достатъчно е да видим Волен Сидеров сутринта. Наистина е добър беквокалист на солиста Борисов. Освен това може да пее на плейбек.

Пръв премиерът стреля по живата мишена Трайков.
И вече е лесно и за други да дръпнат спусъка – отдавна са им заредили пълнителите.

Трайков не отговори на очакванията на майка си, която го е кръстила така, остроумничи бившият вътрешен министър Румен Петков. Напротив – отговори. Държи се. (За разлика от Николай Младенов.) При това с достойнство. Качество, завидно за управник – особено в България. Очевидно си го има като човек.

Иначе вървят залагания и шум кога точно ще го махнат. Кой ли ще го наследи? Може би най-подходящ ще е заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, който каза, че Лукойл България имат господстващо, но не и монополно положение на пазара на горива в България с дела си от 60%…

Ще ми се да кажа на Трайков – трай още.
Въпросът е за какво.

След като министър-председателят не може да оцени човека в екипа си, ако изобщо има екип, струва ли си да се трае…

www.webcafe.bg

«