« Върни се назад Публикувано на 12.02.2021 / 11:28

КРАЙНО ВРЕМЕ Е „Ц.ЦВЕТАНОВ“ ДА ОГЛАВИ ФЕРМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МАРИХУАНА. ПЪЛНО ДЪНО Е ДА ГЛЕДАМЕ ЦВЕТАНОВ РАНО СУТРИН

От гледна точка на Съдбата е крайно време “Ц. Цветанов” да оглави ферма за производство на марихуана в Северна Македония. За да имаме рационално обяснение, защо Цецо продължава да говори глупостите, които говори. И за да е ясно на всички, че Цецо каца на Третата планета яхнал Третата вълна, и то по лично указание от най-високо ниво! Директно от Говорещата глава.

От гледна точка на Легендата пък, Избраният трябва да ходи по земята, поне в компанията на още двама пророци. Което, ако тревата е хубава, не е трудно. Ей ги на Марешки и Симеонов плачат за историческа роля във фермата за халюцинации. Направо реват за акционерно участие върху последния фас!

От гледна точка на Историята обаче, е вече напълно задължително Македония да си поиска обратно Цветанов! Барабар с анцуга. Тъй като, що за история е това, ако нямаш паметник у центъра на Скопие?! Нещо повече. Заев може да предложи брак на Цветанов, за да затвърдят двамата пред Историята трансатлантическата си обвързаност с Айова. Дори може да поканят и Байдън за кум, таман Цецо да го запознае с Флоров.

И накрая. От гледна точка на Добрия вкус е пълно дъно да гледаме Цветанов рано сутрин. Не стига, че фитнесите едвам кретат, а на нас от ТВ Центъра ни пускат неуспял треньор от ВИФ! Аре, стига глупости! Да си взима гиричките и слушалките, и веднага да заминава да изкачва някой осемхилядник! С асансьор. И листчета в задния джоб.

Васил Петев

«