« Върни се назад Публикувано на 12.03.2014 / 22:37

КРАДЦИТЕ „БЛИЦ” – МАРШ В „ПОДЗЕМНИЯ ГРАД” НА ЛЮБЕН ГОЦЕВ!

 

Жълтата агенция Блиц за пореден краде новини от АФЕРА без да позовава. Прави го дърварски и пошло, но това е „сюжетния“ профил на агенцията. ДВА ЧАСА след като АФЕРА публикува ПЪРВА новината, че предаването „Лице в лице” по bTV от понеделник, 17 март, се маргинализира по „заповед на щуката”, разбирай чорбаджиите на bTV, и вече ще се излъчва в рамките на половин час, жълтакавата агенция Блиц преписа информацията на АФЕРА без да се позове, разбира се.

Понеже, базираните и иначе дописници в столицата си бъркаха в някои части на тялото, докато АФЕРА от Варна им го заби за пореден път от воле.

Блиц има особена фиксация в АФЕРА. В още по-жълтия си вестник  – „Шоу“ е публикувал в последния си брой снимка на собственичката на сайта АФЕРА Веселина Томова с ген. Любен Гоцев, илюстрирайки така налудничаво интервю с т.нар. Босия, който плещи идиотизми за подземни тайни градове, центрове и психотронно оръжие. И праща интервюиращия да питал Томова как „треперела от страх и ужас да не я заколят и затрият…”. Понеже някакви типове следели сайтовете, а нататък само психиатрите могат да проследят „логиката“ на публикуваното.

„Блиц“ и „Шоу“ очевидно окончателно са влезли в сферата на психопатията. Иначе благодарим за снимката с ген. Любен Гоцев. Великодушно пускаме аванта на жълтакавите дръжки на химикалки. И понеже т.нар. Босия е изплескал, че Любен Гоцев знаел всичко за подземните градове в България, следващият път, когато „Блиц“ и „Шоу“ открадне новина на АФЕРА подобно на немити, гурелясали цигани, ще им пратим Любен Гоцев да ги „командирова” в някой „таен подземен град“. Ще им пуснем и подземен интернет. Ако трябва и в МАРИЯНСКАта падина. Да крадат на воля от АФЕРА.

Afera.bg

«