« Върни се назад Публикувано на 19.07.2023 / 12:57

КОЯ КОНЦЕСИЯ НА РОСЕНЕЦ ЩЕ ПРЕКРАТЯВАТ, КАТО ТЯ Е ПРЕКРАТЕНА?! ДА НЕ БИ ПОСОЛСТВОТО ДА СА СЕ ПРИТЕСНИЛИ НЕЩО ОТ РУСКАТА ОФАНЗИВА В УКРАЙНА?

Да ви светна каква парламентарна и медийна шизофрения се вихри днес! Парламентарната новина от днес е, че се прекратява концесията на пристанище „Росенец“?

  Хайде бе!

 Концесията на пристанище „Росенец“  беше  прекратена още на 13 януари 2023 г. по предложение, направено в зала от народния представител Петър Чобанов, но кой да ги помни тези работи! https://offnews.bg/…/deputatite-vnezapno-prekratiha…

Срещу това предложение гласуваха ПП, Възраждане и БСП. Интересно днес коя концесия ще прекратяват? Същият ден бях в парламента и се опитах да задам въпроси по темата на едни многознайковци, които даваха брифинг, но бях засипан с квалификации!

  Оказах се за пореден път прав!

 Днес по-интересно е изказването на Атанас Атанасов, че има данни, след като българската държава няма контрол върху това пристанище, че оттам минава контрабанда и една част от нефта, който се внася, но не се декларира!

  Опааа…!

   Следва въпросът къде са тези данни, кой ги съхранява и защо е мълчал, откога са?  Ако Атанас Атанасов е знаел за тези престъпления, сезирал ли е прокуратурата? Към днешна дата НАП и митниците са под шапката на министерството на Асен Василев, който издейства дерогацията за руския петрол. И докато цената му падаше, цените на горивата у нас се вдигаха до небесата. Защо Асен Василев не е извикан в Народното събрание да дава обяснения и още много, много въпроси, които няма да получата отговори, но има един, който нито една медия няма да зададе и той е – „Руски ли е Лукойл и кой се страхува от истината?“. Да не би от посолството да са се притеснили нещо от руската офанзива в Украйна?

Помнете, за ограбването на народа винаги се разчита на неговата къса памет!

  Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

«