Публикувано на 17.07.2020 / 7:36

КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?

КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?Добро утро,

Попаднах на видеото в което се твърди, че е заснето в къщата на Бойко Борисов и понеже няма институция, която да се заеме със разследването, реших сам да потърся улики за извършителите. Следното може да ви се стори интересно: „Успях да открия КРИТИЧНО важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.“

Представям ви ЖЕНАТА КОЯТО ЗАСНЕ БОРИСОВАТА КЪЩА:

Благодаря за вниманието,

Стефан

Бележка на АФЕРА: Боко, да познаваш мома от Стара Загора? Красива, но не особено умна? Като „аскет“ те питаме? И като поклоник на „школата на КГБ“, дето пъха „орео“ в пачките ти. „Преди години било…“, викаш, а? Значи ли това, че дотук си направил пачки на стойност 4 МИЛИАРДА?!

П.П. Андрей Дамянов: За патлака защо никой не пита? И патлак ли е внесъл някой в къщата му, за да го аранжира разбира се.

Да резюмирам, според Баце, някой (по негови данни, това е бил президента) се е накамарил с милион евра, за по-достоверно е взел и няколко кюлчета. Препасал е пищова и е тръгнал като един истински нинджа, да играе на сляпа баба с НСО. Добре го е измислил като за завършил училище за полуидиоти.

Ама ние не сме бе Баце, докато спеше пак ли е лазила същата нинджа, щото пищака пак беше там. Друг е въпроса откъде знаеш, че е било преди години? Дали не се издаде леко, защото освен нинджата само ти си знаел кога си тъпкал шкафа с евра. А инак евала на нинджата за аранжировката, да набута бисквити орео да уплътни пачките е направо гениално!

Коментари 76 за
“КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?”

 1. И тук си личи германската следа.
  Стройна дама . . .
  Официално облечена . . .
  С гривна на ръката . . .
  Влизаща безпроблемно в спалнята на БМБ . . .
  Носеща милион евро пищов и кюлчета злато . . . . ?
  Ха, досетете се де !
  Елементарно Уотсън.
  Жокер: – Анжела Меркел с парите от Еврофондовете за подкрепа на безгръбначните паяци . . . изчезващ вид български политици !

 2. Само да питам!? Как така жена, ще влезе във спалнята без Бойко да е там във момента. При условие че на нощното шкафче има пистолет!! Кой ще пусне жена вътре, без да я познава и ще си остави пистолета върху шкафчето!???

  1. Тази е същата дето е зареждала чекмеджето. Онази съшата дето е ходила в офиса на Божков.
   Капиш???

 3. Според мен,тая ,която снима е добре запозната с обстановката.Тя не се „страхува“,познато и е всичко и насочва телефона си за да снима характерните предмети вътре.Външен човек влязал вътре ,първо ще се шашка ,къде да влезе ,камо ли да извади телефон да снима.Тя знае ,че в шкафчето има пачки.Нали тя ги е донесла.И последно.Облечена е официално.Кой може да ходи там така облечен!?(тая която е пратена със служебната кола да занесе „подаръка“).Другите му гостенки така ли ще отидат!?

 4. Бездарен ангажирам никой с моето мнение ,на мен ми прилича на една персона която беше много близко до него по пресконференции през 2017 🙂 и това е Мария Габриел ,еврокомисар
  Тя носи часовник на ръката ,като се даде на по голям контраст се вижда ,че това е метален часовник ,много сходен с този който носи въпросната дама и тук идва въпроса как ако е тя как е имала достъп до покоите на Борисов ?

  1. Не е Мария Габриел. Няма сърце, за да го направи. Не е толкова алчна ,безкруполна и подла ,като някой други ГЕРБ активистки.

   1. Много вероятно да е Деса -Дуловската принцеса с миризливата по@eтка!Тигрицата дето изеба цялото НСО от горе до долу и си ходи навсякъде необезпокоявана все едно ,че е с шапка – невидимка…!

 5. Анализът е много кратък. Ние гадаем кой може да е снимал „бърлогата“ и шкафчето на Баце, но той със сигурност знае откъде идват снимките и видеото.
  1.От съдържанието на чекмеджето, Баце лесно може да си направи ревизия по кое време е държал тези пачки с евра и кюлчета злато и съответно, на кой е давал достъп до „бърлогата“ си.
  2. Това е заснемано през лятото, защото е видно, че в дрешника преобладават летни дрехи, а в спалнята подвижния ел.конвектор е сбутан между гардероба и стената.
  Освен това, Баце вече е дал разпореждане копоите да търсят оператора.

  1. Тази снимка е от 2019год. Тук килцата са повече. Снимките и клиповете са правени края на 2017г., по скоро първото полугодие на 2018г.

 6. Това не прилича на гривна, а на латексова ръкавица с подвит ръб.

  При всички случаи се надявам жената да е жива.

 7. Изгледах филмчето с обясненията на това момче – ИТ-специалист. Не намерих реално съответствие между разказа му и кадрите на филмчето. Аз не намерих, но може и да греша.
  За мен вариантите са ТРИ:
  1. Обясненията му са измислица с цел самореклама.
  2. Анализът му е реален и успешен, и той е разкрил с определена вероятност как изглежда извършителят. Но! С това той всъщност оказва съзнателна помощ на Хунтата и нейния Главатар да разкрият извършителя и да го накажат.
  3. Прикривайки се зад „анализ на кадрите“, той всъщност дава описание на РЕАЛНО съществуваща жена, несвързана със снимките. С каква цел иска да насочи Копоите срещу нея – той си знае.
  Мисля, че АФЕРА е поизбързала с публикуването този материал.
  Това е. Бъдете здрави.

  1. Хунтата вече знае кой е снимал. Те няма да пуснат случаен човек в спалнята на Баце

 8. Какво значение има кой е снимал пачките и кюлчетата? Това ли е важното или че един ненаситен разбойник и несъмнен крадец, продължава да управлява страната, защото всички възможни инстанции и служби, с правомощия да го озъптят, са завладяни от него и продължават покорно да му служат?

 9. НЕ РАЗИРАМ ЗАЩО УПОТРЕЯВАТЕ ИЗРАЗА „ЕЛИТНА ПРОСТИТУТКА“ , А НЕ ПРОСТО ПРОСТИТУТКА ?!?!?!?! …… РАЗЛИКА СПОРЕД МЕН НЯМА , ОСВЕН В КОЛИЧЕСТВОТО САПУН И ВОДА КОЯТО Е ПОЛЗВА …… ПЪК И ЗАЩО НА ТИКВАТА ДА МУ СЕ ПОЛАГА ЕЛИТНА , А НЕ МЪРЛЯВА ?!?!?! НЕ ВИ РАЗБИРАМ ЛОГИКАТА 🙂 🙂 🙂

  1. Проститутка за елитът! Манекенка, журналистка, водеща, певица, актриса… Може и като приятелката на гешеф. „Мoгa дa пeчeля мeжду 10 000 и 25 000 дoлaрa нa ceдмицa — в зaвиcимocт oт прoдължитeлнocттa нa уcлугитe“, кaзвa елитна проститутка.

   Чecтo Джec e пoръчвaнa oт жeнeни мъжe. Тe oбaчe нeвинaги ca интимни c мoмичeтo. Някoи прocтo иcкaт тя дa прeкaрвa врeмe c тях нa бaнкeти или дa пoceтят зaeднo рecтoрaнт. Тя кaзвa, чe причинaтa зa тoвa e, чe пoвeчeтo жeнeни мъжe oбичaт дa прeкaрвaт врeмeтo cи c ocлeпитeлнa крacaвицa. Тe признaвaт, чe тoвa ги кaрa дa ce чувcтвaт пo-увeрeни в ceбe cи.

  2. Не е проститутка. Записите и снимките са правени дни наред. Правил ги е някой който е постоянно с него и е имал свободен достъп до стаята му. Аз залагам на Севда.

   1. Кети Кюхова се казва жената, не е проститука , а чистачка на офиси и домове на хора от висшия кръг на герберастите, със свободен достъп до къщата на самия Винету, както става ясно освен чистене се е занимавала и с филмиране.
    Като са я усетили какво прави моментално са я сготвили с едно шесторно убийство.
    Всеки може да си направи сам изводите четейки тази статия – https://www.bulnews.bg/article/313403

 10. Аз съм безпристрастен , но само ще отбележа по какво най-сигерно да се разбере дали снимките са истински? На нощното шкафче е оставен пистолет “ Глок“. От долната страна на цевната кутия се вижда една светла , лъскава нишка. Това е ламаринка , на която е изписан серията и номера на оръжието. Увеличете снимката и ще видите номера . Ако той съвпада на номера на пистолета на премиера , значи снимките са истински. Едва ли някой ще сложи друг пистолет и ще фалшифицира номера на оръжието на премиера.Чакаме тези които могат да го направят да покажат увеличения номер на оръжието .

  1. Адмирации! Респект и уважение за идеята от бивше ченге! Бъди здрав!

 11. Айде компютърни спецове и граждани да поразровят за репортажи от 2018 г. с ББ по нац.телевизии /вероятно има много такива/, където може да видим някой от обкръжението на ББ с такава бяла гривна и подобен силует, като от кадрите. П.С. Едва ли е покойната Кюхова/44 г./ предвид, че силуета е на по-млада жена.

 12. Като гледах кадъра, направо настръхнах. Е..х та у сюжета! Артър Конан Дойл и Агата Кристи ряпа да ядат. Това, и да искаш, не можеш го измисли.Направо сядаш и правиш цял роман… Има и нещо зловещо в цялата тази работа – ами ако жената не е гива?

 13. А защо снимките да не са монтаж. На снимките липсва най-вазното. Броячна машина липсва или шебека знае как да си плюе на пръстите и брои хилядите 5 стотачкни пари, Остава като на броячна машина да вярва на този който му ги доняся. Едно време, най-малкото обменно бюро по магурите на страната си имаше по две три броячни машини.

  колко му е да намериш същите мебели, ковиорчета, подушулки, шопар с тиква като пипон, църн пищак и айде мацка да се самощрака.

  Алеле ако това е истината.

 14. А като гледам силуета от сянката и се поразрових малко в нета за тази Кети и попаднах на една много интересна информация:
  http://www.inter-view.info/2018/01/ubiistvo-novi-iskar-versii.html
  Силуета адски много се навързва с визията на тази жена…
  Горката жена – явно е била брутално наказана за действията си от хунтата…

 15. Шибаняк, знаеш ли какво съм чул от един старец у село?
  “ Да та ебе твой човек та да разбереш от ебанье“
  Нема к’во да се чудиш Бибитко, кой /я та надена през шалварете.
  Тия къде ти бият метани, тия те и клатят.
  И само глефай как още малко да се разсмърди работата, как тия къде са ти дружки първи ще се изплюят върху мутрата ту.

  1. Бях забравил за тази случка , благодаря че ми напомнихте . Много интересно да знаем от кога е записът , тя е убита краят на 2017- началото на 2018 !

   1. Други две снимки са направени през септември 2017 г. На едната от 25 септември 2017 г., понеделник, се вижда нощното шкафче с отворено чекмедже с пачки банкноти по 500 евро. При нея името на файла е променено спрямо оригиналното от „Айфона”. Втората, която показва в близък план отвореното чекмедже, е направена 9 секунди по-късно. В метаданните датата обаче е коригирана на 22 юли 2024 г. От 12 декември 2017 г. има една снимка, на която вероятно е изменено името на файла. https://www.cross.bg/bivolu-vizhda-snimki-1635689.html

  2. Кети Кюхова не беше ли завършила специалност „Национална сигурност“ а се е занимавала с почистване на ВИП къщи ?!? А и толкова брутална екзекуция без мотив досега у нас не е имало. Да бъде избито цяло семейство явно държано като заложници докато жената е трябвало да предаде нещо, което е придобила. Ужасяваща конспирация ако е така. „Баце спинка“ е правена на 13.08.2017г. а екзекуцията е няколко месеца по-късно.

   1. Аз вече заложих десетачка за тая версия….безспорно е тая женица не замина от ръката на горския….

 16. Може гривната да е на лявата ръка и да държи камерата на дясната. В огледалото образът е обърнат. (Не мога да си го представя много точно). Иначе, ако държи камерата с лявата, би трябвало да е левичарка.

 17. Уважаема г-жо Томова, хайде да пуснеш и последния клип в който Бойко прибира /подрежда/ парите донесени му от „куриера“. Дано да има и звук. Че най-сетне да разберат нашите сънародници кой-кой е! Предполагам,че ще е уникална аранжировка! П.С. Ако някой е подценил Божков е сбъркал. Уникален ум и интелект! Служителите му от охрана и екс. сигурност са бивши кадри на МВР абсолютни професионалисти /НЕ като сегашните завършили УНСС, Югозападния у-т и др.,където можеш и да купиш диплома/. Допълнително обучавани в Израел. Томова бъди здрава,същото и за Божков. Барух хашем !

 18. Къщичката от карти на Б.М.Б. окончателно се срути. Било аранжировка, гласа на записите бил манипулиран, в Давос му показали как се правело. На Севдето баща и бил бивш милиционер и добре я обучил. Това са част от опорните им точки или колони в къщичката им от карти която рухна. И какво излиза че жената направила снимките, записите и видеата с телефона си е човек от най – довереният кръг на Б.М.Б. което означава че всички снимки, записи и видеа са достоверни, оригинални, без манипулиране или аранжировка. Това е пълно разобличаване в корупция и тъговита с влияние на Б.М.Б. Прокуратурата на И.С.Г. естествено мълчи. Сега зависи от Фигуранта който е армейски генерал и за разлика от тях е учил в детайли теорията на войната и знае че за постигане на пълна победа точно в този момент трябва да премине в мащабно настъпление и да не им позволява да се окопаят и задържат определени позиции които след това ще им помогнат да преминат в контранастъпление. Сега е момента да бъдат смазани до пълният им разгром. Долу Мафията! Да живее България!

 19. СТИГА ОБЩИ ПРИКАЗКИ!
  Всеки трябва да се включи в събарянето на кочината с компетентни, професионални действия. С конкретни факти!
  Ето – нормални държавни служители от Агенция митници подготвят писмо до ОЛАФ със списък от безобразия, които са ощетили Европейския бюджет с милиарди евро. С номера на преписки, докладни записки и т.н. Потресаваща е бройката на заметени под килима сигнали за контрабанда и митнически измами. Само несъбраните държавни вземания поради умишлено просрочени преписки надхвърлят 270 млн. лв.
  В същото време, през морска митница е минала близките дни брутална контрабандна пратка с неизвестно съдържание, от която са инкасирани 500 хил.лв. за „софийските шефове“.
  Времето е пари! Всеки ден извън властта е загуба!
  А вие събирайте капачки за болни деца!
  Европейските посланници трябва да крещят : НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЕШЕВ, иначе са СЪУЧАСТНИЦИ!

 20. Който/Която е направила снимките/компроматите/-добре ги е осребрил/а, като не е очаквал/а,че ще бъде „нападнат“ поръчителя и всичко ще се обърка и излезе извън контрол!!! Очакванията са били за дълго благоденствие на всички по веригата. Поне до края на мандата на ББ! И после кой от къде е . „Фотографа“ е сукал от две крави . От мен да запомни : „От два стола падаш на земята!“ Най-хубавата българска поговорка:-“ АЛЧНОСТТА КЪСА ТОРБАТА“!

 21. Бойко няколко пъти ти пускам жокер ! Севдалина Арнаудова те „аранжира“ страхотно! Кой/коя беше с теб неотлъчно последните години? В автомобили на НСО/записа с Борис Велчев е направен от човек пътувал с теб в МПС-то/ , по срещи, семинари, магистрали и пр. Кои/Коя имаше свободен достъп до покоите-спалнята ти /твърдо без сексуален елемент/ ? На кой/коя баща и беше служител на БОЖКОВ? Кой/Коя знаеше кога и какво има в чекмеджето? Кой/коя изплати апартамент в София 200кв.м. за 5 години, придоби вила и живее охолно само на 40 год..? И от едно истинско бивше ченге /не като сегашните/ да запомниш:-“ Винаги те предават най-близките хора“! П.С. Всички , които мислят, че снимките и клиповете са дело на елитна компаньонка/проститутка/ грешат! 1.Такава няма да бъде допусната в покоите на ББ от охраната в негово отсъствие/последния клип/. 2.Борисов едва ли ще има доверие на платена девойка /да спи сладко в присъствие на платена курва/ предни снимки/. 3.Едва ли подобна дама ще си сложи главата в торбата. Нали ако я пипнат ще изчезне безследно в полите на Витоша.

   1. Мотива ли…
    Нали знаеш лафа.. – „Каквото и да ти говорят, винаги става въпрос за пари“
    Това е мотива.

  1. Да е жив и здрав кмета на Симитли които ЕБЕ боико борисов.Голям КУР за герП.Смърт за боико и герП.

 22. севда скоро ще загине в катастрофа ми се струва…
  Очеизвадно е тя! А и тиквата няма какво да се чуди от къде знаели кое шкафче да отворят, очевидно севдето от там си дърпа да плаща вилата за 1 060 000…

 23. КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“?
  Lord Евгени Минчев се похвали, че е номинирана за Pulitzer Prize за разследващия фоторепортаж от спалнята МУ (Investigative рeporting) – Cherchez la femme!

 24. Погледнете известните снимки на Шехерезада в нета с часовника на ръката и пак огледайте силуета на жената от клипа.

  1. Аз я познавам момата, сестрата на джукльото, който се пеняви в клипа.

 25. Не бе,те са правили реклама на бисквитите Орео,а не на пачките с евро. Той президента нали е рекламен агент на Орео та затова е пуснал дрона там. А жената дето го е снимала там как баце спинка се казва бай Ставри! 🙂

 26. Знае се вече твърде много, за да имат наглостта да посегнат на момчето А СТЕФАН е наистина еСМЕЛ БЪЛГАРИН!!! От такива като него се нуждае държавата ни.

 27. Румен Пектов се оказа прав за момичЕТАТА. Баце, Баце сам като куче с проститутки. Да не забравиш днес да си направиш селфи с Меркел !

  1. ..,,SHEHEREZADA,,E…,,NA MNOGO,MNOGO POVECHE PARI,,..,,HASIENDATA,,V ,,BISTRICA,,E SAMO,,VARHAT NAAISBERGA,,!…OSHTE NJAKOLKO ,,VIP APARTAMENTA,,VKL.EDIN V BRUXEL!

  2. И на мен ми прилича на Шехерезада.
   КОЙ ОТКРАДНА ТЕЛЕФОНА НА ШЕХЕРЕЗАДА???
   ИЛИ КОЙ РАЗБИ ПРОФИЛА НА ШЕХЕРЕЗАДА???

   Подготвила си е компромати, но не по нейна воля сега излизат.
   И не забравяйте, че е мачкала както на ББ чаршафите, така и ВБ

  1. Браво, Афера, пазете я, че Тиквата е много злопаметен и отмъстителен!!!

 28. осъзнава ли това момче,че рискува не само собствения си живот,а и живота на тази жена в името на рекламата на сайта си?

  1. Не се притеснявай, Бойко от самото начало знае кой го е снимал в спалнята му. Още при първите записи бяха посочени датите. Не са много хората допуснати до покоите на министър-председателя и той много добре знае кой и кога го е снимал. Това обяснява и липсата на интерес от страна на Прокуратурата.
   Проблемът е, че Прокуратурата избирателно си решава кого ще разследва, но подценява видеата от спалнята на Борисов. Мисля че това е дугата им голяма грешка.

   1. Баце знае, кой го е снимал НО само на снимките на които той позира! Те са много стари. За другите/с чекмеджето/ се досеща!

 29. Баце е като Робин Худ, но на обратно. Като Цар, краде от престъпниците (Божков) и дава евра и злато на държавните служители (Влади, Шехерезада и др. от свитата си)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *