« Върни се назад Публикувано на 01.03.2022 / 7:30

КОШМАРНА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА. ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ХВЪРЛЯТ БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАВИТЕ ОТ ИЗТОК НА КУЧЕТАТА

Аналитика на войната и прогнози за бъдещето към 28 февруари 2022г.

Всички сайтове, телевизии и мрежи лъжат. Не се публикува грам вярна информация. Просто сверявайте, пресявайте и проверявайте.

Информационната мъгла е жестока.

Както прогнозирах, очертават се  4 основни задачи, които армията на РФ извършва в момента:

 1. Двата лъча на армията се затварят на ЮГ, хващайки в чувал 12 дивизии на ВСУ/УКР, под Днепър. Това ще ликвидира ядрото на Украинската армия.
 2. Трети лъч зачиства Черноморието в посока Одеса до границата, тук се цели контрол над крайбрежието и бъдещ контрол на тези райони вследствие на федерализация.
 3. Третия удар е към Киев и се върви към пълна блокада на Киев. Този и Южния чувал ще принудят Укр/ВСУ към пълна капитулация.
 4. Из цялата част на страната се нанасят удари по военна и натовска инфраструктура и бази, това пречи и не дава възможност да се прегрупират или маневрират силите.

По-долу са дадени 2 карти едната с обяснения, а другата показани ударите.

Важни митове, легенди и забележки:

1.И двете страни лъжат за жертвите. Сериозно лъжат. На база огромно количество анализи, материали, проверки по трети страни и т.н. стигнах до мой извод, че общо жертвите във войска са между 3000-5000 души. Коя страна колко е абсолютно невъзможно да се каже. Страните воюват много грамотно, с минимални жертви и РФ наистина щади войската на УКР от масирани удари с конвенционални оръжия за масово поражение. Много точно и акуратно се пипа. Доколкото е възможно.

 1. Очертават се 4-вида войска: нац.баталионите, ВСУ, войската на РФ и Чеченците на Кадиров. Смъртна присъда е подписана за нац.батите и те се бият упорите до последния човек. Чеченците са там за да ги утилизират и като вторична задача да помогнат с бандитизма и съпротивата в градски условия. Между редовната войска ВСУ и нац.батите има напрежение, често воюват помежду си даже и вътре в градовете. Защото редовната войска е склонна да се предава, а нац.батите не, защото тях ги чака смърт или съд.
 2. Не навсякъде посрещат Руските войски като освободители. Това е факт, който все повече се вижда. Да, процента е малък, но рискове за подмолни действия и партизанщина има. Хората или са облъчени от пропаганда, или са уморени от войната, но ситуацията е сложна. Също има известни притеснения Чеченците да не започнат да режат главите на нео-нацистите и да се снимат с тях. Не, че не са го заслужили заради военни престъпления, но това ще бъде пропагандна катастрофа и медиите ще почнат да вият, ама яко. Абе после ходи обяснявай, че нямаш сестра, дано не стане.
 3. Руските войски работят изключително предпазливо, до степен да забавят общото настъпление страшно много. Пази се всяка къща и всеки мирен жител, това стана ясно вече на всички и започна да се използва и против тях. Затова придвижването върви много бавно. Никой не се е отказал и нищо не е спряло, просто се работи адски бавно, което дава повод за всякакви слухове.
 4. Зеленски допусна колосална грешка като подписа указ да пусне затворници и да им се раздаде оръжие, за да пазят родината. Също се раздаде оръжие безконтролно от камиони на всеки гражданин, който иска за да се бие с армията на РФ. Това отприщи невероятен криминалитет по улиците на Украйна.

Мародерствата и бандите са вече нещо нормално. Ситуацията нощно време е извън контрол. Полицията не е в състояние да се справи с това, защото това са въоръжени мародерски банди. Хората почнаха да се самоорганизират по групи за самотбрана. Отделно от това има и групи на териториалната отбрана ( Тербатове), нещо като организирано партизанско движение, подготвяно да даде отпор на армията на РФ. Абе, страшно е нощем. Всеки стреля срещу всеки и се граби наред. И този проблем само ще се задълбочава.  Това със затворниците си е Руска традиция още от 2СВ и Штрафбатите, но изпълнението беше под всякаква критика. Тук ще се излезе извън контрол и ще има, ама много проблеми с това оръжие дълго след като свърши войната.

 1. И Руското общество и Украинското искат незабавен край на войната. То и ние искаме. Няма нормален човек, който да не иска. Натиска върху Путин е жесток. Но, докато не се зачистят нео-нацистите и докато не се демонтира тази политическа система в Украйна това няма как да стане. Интересен момент е, че военното крило взима връх в Кремъл и Руските олигарси биват изтиквани настрани. Тръгва се по Имперски път на развитие. Тук си е тема за отделен пост.
 2. Зеленски не желае мир! Днес на преговорите неговия представител е поискал Русия незабавно да изтегли всички войски, включително и от Крим(!). Това е абсурдно. Интересното е, че тази си позиция не е била казана на делегацията предварително. Както каза един Руски коментатор: „ Украинците се държаха все едно те са под Москва, а не ние под Киев!“
 3. Украйна е само началото. В момента в който падне ще се върви към демонтаж на политическия модел в цяла Източна Европа и демонтаж на целия ЕС модел. Не просто Източна Европа се прогнозира да е буфер или Руска сфера на влияние, но и ЕС да се форматира, вместо глобално-либерален съюз с център Брюксел на Европа на Нациите, която да функционира чрез общ Евразийски пазар в добри отношения с Русия състоящ се от самостоятелни държави.

Последната точка е много важна.

Атлантиците знаят какво ще последва след Украйна. Затова в момента командата е да се направи така, че Русия да затъне в партизанска войска. Да затъне в Украинските градове и да текне толкова много кръв, че да се минат всички червени линии и населението да бъде озлобено и разделено завинаги.

Искат да направят втори Афганистан за Руснаците.

Паралелно с това се води агресивна кампания Русия да се представи като агресор. Никой не казва, че Русия влезе заради 15 000 убити на Донбас или заради нео-нацитките престъпления, а се фокусират върху образа на агресора и завоевателя.  Просто е кошмарна пропагандата.

Какво ни готвят на нас и Източна Европа ?

Цялата глобална и либерална машина в Източна Европа и ЕС се насъсква за намеса. Военна и логистична. Идеята е да създадат за Русия множество мини-Афганистани  и тя да затъне в едно блато на непрекъснат конфликт което да я срине икономически или разцепи.

Затова не дават на Зеленски да подпише мир! Затова има гигантска медийна пропаганда! Затова в България се върви упорито към директен сблъсък с Русия! 

Ще се направи всичко възможно да се хвърлят България и държавите от Изток на кучетата.

Логиката на атлантици и глобалисти е ясна:

– След като Русия иска да си ги взима, поне да ги занулим, че и нея покрай тях!

Само че няма да мине номера.

В Украйна, колкото и да са бавни, Руснаците до 1 седмица ще свършат, а в България милитаризма към Русия няма да успее. И втори Афган няма да има. И това ще е последната атлантическо-глобална свинщина за мнооого дълго време от тук нататък…

Тодор Ангелов

 

«