« Върни се назад Публикувано на 12.12.2023 / 14:40

КОЧИНАТА В ОБЩИНА – ВАРНА НАДМИНАВА АБСУРДА! ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ „ГЛАВЕН АРХИТЕКТ“ БЪРЗА ДА „ОПРАВИ“ ОБЩИНА – ВАРНА ДО 16 ДЕКЕМВРИ, ЧЕ ЛЕТИ ЗА … ТАЙЛАНД! СНИМА СЕ КОТКА, КОЯТО НЯМАЛА „ЕЛЕКТРОННА ВИЗА“! ВСЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ИДИОТИ В ОБЩИНА – ВАРНА, НО ТАКИВА КАТО ПП/ДБ И ПСИХО ОТДЕЛЕНИЕТО ЗА НАРКО ЗАВИСИМИ НЕ ИМАЛО!

На 10.12.2023 АФЕРА публикува:

АНАРХИЯ И КОЧИНА В ОБЩИНА – ВАРНА! ЗАМ-КМЕТЪТ, ЧАСТНИЯТ АДВОКАТ НА ФАМИЛИЯ КОЦЕВИ, ДО ОБЯД В ОБЩИНАТА, СЛЕДОБЕД – В ЧАСТНАТА СИ КАНТОРА. КОЛИ И БЕСИ С „АРГУМЕНТА“: „ТАЯ Я РАЗКАРВАМ, ЩОТО НЕ МЪ КЕФИ!“. ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ НАРЕЖДА ЧИСТАЧКИТЕ ДА ЧИСТЯТ КАБИНЕТА МУ САМО В ПРИСЪСТВИЕ НА ПЕПА ПИАРКАТА! „НИЕ ВЗЕХМЕ ВЛАСТТА, СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!“

В публикацията отбелязахме отвореното писмо на Съюза на архитектите – Варна относно лицето Кристиян Саралиев, аверче на ПП/ДБ варненския кмет Благомир Коцев, който се готви като главен архитект на Община – Варна, след като досега се е подвизавал в … град Бяла.

Впрочем, Кристиян Саралиев на тоя етап е нещо като „главен архитект“ на четири часа и нещо като … „външен експерт“ на Общината, или нещо, като нищо на света. Но пише, че има приемен ден като „главен архитект“, което е пълен потрес и лъжа!

Днес въпросното лице Кристиян Саралиев пусна следния, меко казано, странен пост на страницата си във Фейсбук:

Котката от снимката не знаем каква точно виза чака, според отнесения в някои тревни селения Саралиев, но със сигурност АФЕРА е наясно, че и котката има повече правомощия от Саралиев в Община – Варна на този етап.

А и като имаме предвид, че аверът на ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев, Кристиян Саралиев е рекъл в близкия си кръг: „Да влизам да оправя Общината, че на 16 ти декември летя за Тайланд!“, явно по-добре е котката да бъде назначена за главен архитект.

То бива кочина, то бива абсолютен трансцедентален суициден потрес в Община – Варна, но това вече  е пълна трагедия! Все ме виждали идиоти в Община – Варна, но такива като ПП/ДБ и в психо отделението за нарко зависими не е имало.

Afera.bg

«